Meme büyütme ameliyatı sonrasında memelerim ne zaman normal görünücek, tecrübeli olanlar nolur yardım 🙏

Merhabalar 20 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum memelerim her geçen gün iyileşiyor ama ne zaman doğal ve yumuşak olucak, tecrübeli olanlar nolur yardım
Bende bunu çok merak ediyorum. Benimde 2 ay olucak ilk zamanlara gore cok daha yumusaklar. Ama normal bir meme gibi degiller. Ayrik ve toplar ellerimle ortada birlestirebiliyorum denemek icn normal sütyen falanda taktim ama ozaman ortada birleşmiyorlar

Bu soruya herkes kişisel tecrübesine göre cevap verebilir. Verdiği cevap da sizde de o şekilde olacak anlamına gelmez. Çünkü herkesin deneyimi kendine özgü. Takılan silikonun çeşidi (markası, sertlik oranı, damla, yuvarlak olması, yüzeyi), nereye yerleştirildiği (kas altı, kas üstü, fasya altı, dual plan olması), sizin vücut yapınız, amelyattan sonra iyileşme sürecini nasıl geçirdiğiniz, beslenmeniz. O kadar bu durumu etkileyen faktör var ki. Genel olarak söylenecek tek bir şey var. 6 aydan sonra doğal görünümlerine kavuşmaya başlarlar.

Canim geçmiş olsun hayırlı olsun sağlıkla kullan inşallah ama ne yazikki vücudun anotomisiyle alakalı bir durum ortasinin. Ayrik olması benim bı arkadasim yaptırmıştı resmen ortası kol girecek şekilde açıktı ve hala öyle birleşme olmuyor bazı insanda malaesef bende yaptirdin amn benimki ayrık değil tamamen kişiyle alakalı bir durum bu o çatal olur belki ama anotomin öyle ise yanyana gelmez zor sonuçta göğüs cebi nerdeyse oraya yerleştiriliyor silikon

Benimde sanirim hic birlesmicek. Yaptrmadan öncede ayriydi birlesmiyordu cnku tam yumuşama olunca sütyenle falan da mı catal göruntusu elde edilemiyormu acaba arkadasinizda

Benimde sanirim hic birlesmicek. Yaptrmadan öncede ayriydi birlesmiyordu cnku tam yumuşama olunca sütyenle falan da mı catal göruntusu elde edilemiyormu acaba arkadasinizda
Malesef tamamen kişinin anotomisiyle alakalı önceden de ayrikmis yumuşar tabi ama dipdibe gelmesi imkansız

Malesef tamamen kişinin anotomisiyle alakalı önceden de ayrikmis yumuşar tabi ama dipdibe gelmesi imkansız
Off üzüldüm simdi okadar para verip istedigin goruntuyude elde edememek uzucu. Nabalm buna şukur en azindan ufak memelerim yok artik insan icinde utanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…