• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme buyutme ameliyati sonrasi yine kucuk

Yardimm doktor istedigim buyuklugi yapmadi boyum 167 kilom70 365cc ptotez vucudumda kucuk duruyo

• Yazi

OY: 3 100,0%
  • Yorum

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3

Meloefe

Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaslar merhaba ben 3 ay once ameliyat oldum boyum 167 kilom 70 365cc protez takildi fakat istedigim ebat degil doktorum d cup olur demisti ama suan b cup o kadat param bosami gitcek benim beno trkrar ameliyat etmesi gerekmiyomu

Kafayi yicem valla ya benim bir oglum var meme dokum emzirme sonucu deforme olmustu ama zaten fazlada memem yoktu suandada vucuduma gore yine kucuk duruyo oranti yine yok benim belim basenim baya var 70 kiloyum kizlar

Cevremde kime gostersem kucuk olmus diyolar doktorumlada konustum ben boyle istememiatim d cup istemistim o da olabilir demisti ama yapmamis simdi ben napayim kafam allak bullak bana yardim edin kizlar

Fotograf yuklerseniz daha cok yorum alirsiniz bence...3 ayda protezleriniz daha oturmamis olabilirmi hani zamanla yumusuyor dolgunlasiyor ya gogusler silikondan sonra... Ne kadar yardimci olur size bilmiyrm ama benimkiler 345cc boyum 170 kilom da 58-60 civarinda.

Öyle bir zorunluluğu yok da.. Siz nasıl tarif etmiştiniz ameliyat öncesi?
Vucudumla uyumlu olmasini buyuk istedigimi cup denemelerimizde de d cup istiyorum dedim evet olabilir dedi fazla konusmadik zaten tamam olabilir diyince simdi bana fazla kilolu durursun diyo iyide ameliyat oncesi konussaydik o zaman bu olmaz diye bisey demedigi icin bende ameliyata girdim ama ciktigimda yikim yasadim

Fotograf yuklerseniz daha cok yorum alirsiniz bence...3 ayda protezleriniz daha oturmamis olabilirmi hani zamanla yumusuyor dolgunlasiyor ya gogusler silikondan sonra... Ne kadar yardimci olur size bilmiyrm ama benimkiler 345cc boyum 170 kilom da 58-60 civarinda.
Canm bak boyumuz yakin ama aramizda 10 kilo var ve protez farkimiza bakarmisin 20cc sence dogrumu

Vucudumla uyumlu olmasini buyuk istedigimi cup denemelerimizde de d cup istiyorum dedim evet olabilir dedi fazla konusmadik zaten tamam olabilir diyince simdi bana fazla kilolu durursun diyo iyide ameliyat oncesi konussaydik o zaman bu olmaz diye bisey demedigi icin bende ameliyata girdim ama ciktigimda yikim yasadim
Aslında mantıklı, kiloluysanız büyük meme hantal gösterebilir. Kilo vermeyi düşünür müsünüz? bence böylece memeler daha da ön plana çıkabilir. İkinci bir ameliyata gerek kalmaz.

365 nasıl b cup?
Senin sırt ölçün daha dar sanirim. Cup olarak büyük. Bayan 70 kg olduğu için yapılıda olduğundan bahsediyor basenliymiş kalıbına gore küçük durmuş.

Sadece Protez ücretini temin ederek geri kalam masrafların doktor tarafından karşılacağını teklif edin. Paragöz değil ve itibara önem veren bir doktorsa teklifinizi değerlendirebilir. Ancak yapmak zorunda değil. Basen bel bacak kalınlığı vs gerçekten büyük etken. Ben 56 kiloyum belim çok ince basen popo kalın düşünün 450 cc bile tam tatmin etmedi. Kaldı ki 70 kiloyum diyorsunuz 365 cc sizi nasıl doyursun. Beklentinizi karşılamamasına çok üzüldüm. Ancak bir 6 ay geçmeden ikinci bir operasyom yapılamıyor göğüslere. Sabredin.. Belki hoşlanırsınız ilerde

Back
X