Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme buyutme ameliyati sonrasi yine kucuk
- Konu Sahibi Meloefe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canm olculuyorum alt gogus olcum 83cm ust gogus olcum 94365 nasıl b cup?
Simdi benim hayallerim ollmadi bu doktor beni tekrar ameliyat etmek zorunda degilmi arkadasimBenim 72-86ydi ölçmedim epeydir. Ama zayıfım ondan olabilir.
Bu arada sen kac kilosun boyun kac 325 cc takilmis yaSimdi benim hayallerim ollmadi bu doktor beni tekrar ameliyat etmek zorunda degilmi arkadasim
Öyle bir zorunluluğu yok da.. Siz nasıl tarif etmiştiniz ameliyat öncesi?Simdi benim hayallerim ollmadi bu doktor beni tekrar ameliyat etmek zorunda degilmi arkadasim
Vucudumla uyumlu olmasini buyuk istedigimi cup denemelerimizde de d cup istiyorum dedim evet olabilir dedi fazla konusmadik zaten tamam olabilir diyince simdi bana fazla kilolu durursun diyo iyide ameliyat oncesi konussaydik o zaman bu olmaz diye bisey demedigi icin bende ameliyata girdim ama ciktigimda yikim yasadimÖyle bir zorunluluğu yok da.. Siz nasıl tarif etmiştiniz ameliyat öncesi?
Canm bak boyumuz yakin ama aramizda 10 kilo var ve protez farkimiza bakarmisin 20cc sence dogrumuFotograf yuklerseniz daha cok yorum alirsiniz bence...3 ayda protezleriniz daha oturmamis olabilirmi hani zamanla yumusuyor dolgunlasiyor ya gogusler silikondan sonra... Ne kadar yardimci olur size bilmiyrm ama benimkiler 345cc boyum 170 kilom da 58-60 civarinda.
Aslında mantıklı, kiloluysanız büyük meme hantal gösterebilir. Kilo vermeyi düşünür müsünüz? bence böylece memeler daha da ön plana çıkabilir. İkinci bir ameliyata gerek kalmaz.Vucudumla uyumlu olmasini buyuk istedigimi cup denemelerimizde de d cup istiyorum dedim evet olabilir dedi fazla konusmadik zaten tamam olabilir diyince simdi bana fazla kilolu durursun diyo iyide ameliyat oncesi konussaydik o zaman bu olmaz diye bisey demedigi icin bende ameliyata girdim ama ciktigimda yikim yasadim
Benim bu zaten en zayif halim ben 96 kiloydum rejim spor diyet 70 kiloya dustum daha da zayiflayamam artik en zayif halim bu benimAslında mantıklı, kiloluysanız büyük meme hantal gösterebilir. Kilo vermeyi düşünür müsünüz? bence böylece memeler daha da ön plana çıkabilir. İkinci bir ameliyata gerek kalmaz.
Senin sırt ölçün daha dar sanirim. Cup olarak büyük. Bayan 70 kg olduğu için yapılıda olduğundan bahsediyor basenliymiş kalıbına gore küçük durmuş.365 nasıl b cup?
Sadece Protez ücretini temin ederek geri kalam masrafların doktor tarafından karşılacağını teklif edin. Paragöz değil ve itibara önem veren bir doktorsa teklifinizi değerlendirebilir. Ancak yapmak zorunda değil. Basen bel bacak kalınlığı vs gerçekten büyük etken. Ben 56 kiloyum belim çok ince basen popo kalın düşünün 450 cc bile tam tatmin etmedi. Kaldı ki 70 kiloyum diyorsunuz 365 cc sizi nasıl doyursun. Beklentinizi karşılamamasına çok üzüldüm. Ancak bir 6 ay geçmeden ikinci bir operasyom yapılamıyor göğüslere. Sabredin.. Belki hoşlanırsınız ilerde