Meme büyütme ameliyatı sonrası yanma

papatyalar3

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
4
0
34
Merhaba, 10 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. Ancak sağ göğsümde ayağa kalkınca müthiş derecede yanma hissi var ayakta duramıyorum o hisse. Sanki dikiş yerinde tam yerini de anlayamıyorum . Böyle bi sorunla karşılaşan var mı acaba ?

Merhaba ilk 15 gün gayet normal .ağrı kesici içe bilirsin sabah Akşam .korkacak bir şey yok zateb 10 gün sonra müayene olman gerekiyor doktorun.

Yanma hissi geçti ancak sağ göğsüm daha şişlik duruyor hala , özellikle sporcu sütyeni taktığımda çok belirgin oluyor , bugün 28.günüm. Böyle durum yaşayan var mı

Yanma hissi geçti ancak sağ göğsüm daha şişlik duruyor hala , özellikle sporcu sütyeni taktığımda çok belirgin oluyor , bugün 28.günüm. Böyle durum yaşayan var mı
Merhaba bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum fakat araştırmam sonucu “Explant breast” dedikleri şeyi okuyunca vazgeçdim… meme yağ enjekte ilgili bilginiz var mı onu yaptırmak istiyorum

Merhaba bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum fakat araştırmam sonucu “Explant breast” dedikleri şeyi okuyunca vazgeçdim… meme yağ enjekte ilgili bilginiz var mı onu yaptırmak istiyorum
Selamm
Ben de araştırırken yağ enjeksiyonunu baya gördüm ama ilerde süte karışabiliyormuş aynı zaman da meme kanseri vs gibi durumda kanser hücrelerini de besleyebiliyormuş okuduğum yorumlarda fazla kalıcı olmadığını da gördüm o yüzden silikon tercih ettim
Daha detaylı araştırmanı tavsiye ederim kuzum

Çok teşekkür ederim bilgi için. Ne zaman yaptırdın sen silikon ve doktorun ismi neydi? Memnun kaldın mı?

Çok teşekkür ederim bilgi için. Ne zaman yaptırdın sen silikon ve doktorun ismi neydi? Memnun kaldın mı?
Askım ben geçen ay yaptırdım doktor ismini özelden paylaşırım çok çok çok çok memnunum aşık oldum kendime yaşasın memeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…