Kızlar merhaba,ameliyat olalı 1ay 1 hafta oldu.benim memelerim ayrık.sporcu sütyeni kullanıyorum ama bugün dr.um, balensiz, yanlardan destekleyecek yani iki memeyi birbirine oldukça yaklaştıracak bir sütyen alıp kullan dedi. İyice yana kaymaması için slikonların.ara tara bulamadım. Ya balenliler ya dolgulu.bide toparlayıcılar var ama onlarda memeyi küçültüyor.bir tek bi sitede "destekleyeci sütyen" olarak " şekillendirici" buldum.sütyenin üstüne takılıyor. Yandan destekliyor.Hiç böyle birşey kullanan var mı, yada başka nasıl bir sütyen olabilir, nerede bulabileceğimi bilen? Lütfen yardım.
Kızlar merhaba,ameliyat olalı 1ay 1 hafta oldu.benim memelerim ayrık.sporcu sütyeni kullanıyorum ama bugün dr.um, balensiz, yanlardan destekleyecek yani iki memeyi birbirine oldukça yaklaştıracak bir sütyen alıp kullan dedi. İyice yana kaymaması için slikonların.ara tara bulamadım. Ya balenliler ya dolgulu.bide toparlayıcılar var ama onlarda memeyi küçültüyor.bir tek bi sitede "destekleyeci sütyen" olarak " şekillendirici" buldum.sütyenin üstüne takılıyor. Yandan destekliyor.Hiç böyle birşey kullanan var mı, yada başka nasıl bir sütyen olabilir, nerede bulabileceğimi bilen? Lütfen yardım.
Doktorun kendisinin temin etmesi gerekmiyormu sütyeni? Bende 12 haziranda ameliyat oldum protez firmasından temin etti doktorum. Ve ameliyattan çıktığım andan itibaren takılı üstümde. İnşallah geç kalmamışsınızdır sütyen takmak için
Konuyu açmak için girdim ve harikasın rome baktım hazır açılmış konu
Aynı sorun bendede var benimde 36 gün oldu ne takıcam bilemiyorum çok kararsız kaldım.Doktorum çıkar artık şunu takma diyor ama yerine ne takacağım hiç bilmiyorumbir an evvel bulmalıyız bence .benim sağ meme kolum altında duruyor hala sinirlerimi bozuyor
Canım günlerimiz yakın;benim de 40. Günüm bugün :) hala ameliyat sonrası sütyeni mi kullanıyorsun peki? Ben ameliyat sütyeninden sonra sporcu kullanıyordum ama dün dr.um yanlardan destekleyen bir tane al dedi.senin normalde de memelerin ayrık mıydı? Yoksa ameliyattan sonra sadece sağ memen mi öyle oldu? Benim yapısal olarak zaten eskiden de ayrıktılar ama dr.um yinede yandanlardan desteklesin,iyice koltuk altına kaymasın dedi.valla ben yukarıda bahsettiğim destekleyici sütyenin siparişini verdim.bonprix diye bi site. Onlarda yurtdışından getiriyor.başka hiç biyede yok.sütyenin üstüne takılıyor. Balensiz, sadece yanlardan destekliyor.oraya girip şekillendiricilere bak. Yurt dışından geldii içim 2 haftayı buluyormuş gelmesi. Çok pahalı değildi verdim gitti sipariş . hafta içi dr.umlada görüşüp fotograf ını göstericem bu olur mu diye..sende bir bak..dr.una göster bakalım ne dicek.bana da haber ver :)) başka bi fikri bilgisi olan varsa da söylesin valla..
Konuyu açmak için girdim ve harikasın rome baktım hazır açılmış konu
Aynı sorun bendede var benimde 36 gün oldu ne takıcam bilemiyorum çok kararsız kaldım.Doktorum çıkar artık şunu takma diyor ama yerine ne takacağım hiç bilmiyorumbir an evvel bulmalıyız bence .benim sağ meme kolum altında duruyor hala sinirlerimi bozuyor
rome cim ben ameliyattan beri sporcu sütyeni takıyorum.doktorum 15. gün çıkar şunları da biraz aşağı insin dedi.bende işten dönünce sütyeni çıkarıp üstten bağlıyorum bantla 2 saat kadar öyle duruyor sonra yatarken yine sporcu sütyeni.ayrık değillerdi çok ama sağ göğsüm kolumun altında fazlalık gibi sinir oluyor sol gayet iyi şimdilik.bende bu gün çıkıp giyerek deneyip alıcam şu an gerçek ölçümü bilmiyorum zatengideyim bugün bir bakalım
Canım günlerimiz yakın;benim de 40. Günüm bugün :) hala ameliyat sonrası sütyeni mi kullanıyorsun peki? Ben ameliyat sütyeninden sonra sporcu kullanıyordum ama dün dr.um yanlardan destekleyen bir tane al dedi.senin normalde de memelerin ayrık mıydı? Yoksa ameliyattan sonra sadece sağ memen mi öyle oldu? Benim yapısal olarak zaten eskiden de ayrıktılar ama dr.um yinede yandanlardan desteklesin,iyice koltuk altına kaymasın dedi.valla ben yukarıda bahsettiğim destekleyici sütyenin siparişini verdim.bonprix diye bi site. Onlarda yurtdışından getiriyor.başka hiç biyede yok.sütyenin üstüne takılıyor. Balensiz, sadece yanlardan destekliyor.oraya girip şekillendiricilere bak. Yurt dışından geldii içim 2 haftayı buluyormuş gelmesi. Çok pahalı değildi verdim gitti sipariş . hafta içi dr.umlada görüşüp fotograf ını göstericem bu olur mu diye..sende bir bak..dr.una göster bakalım ne dicek.bana da haber ver :)) başka bi fikri bilgisi olan varsa da söylesin valla..
canım senin dediğin hnagisi spor sütyenlere baktım ama anlamadım ürün no verirmisin bi bakıyım dr uma soruyum bende
canım, Destekleyici sütyen (B-E Cup için) Ürün no: 90470595
sporcu sütyenlerinde değil.korseler bölümüne tıkla.sonra üst şekillendiricilere..bu yandan destekleyeni.arası açık memişleri yakınlaştırıyor anladığım kadarıyla göster canım.sonra dr.un ne dediğini bizimle de paylaş. =)
canım, Destekleyici sütyen (B-E Cup için) Ürün no: 90470595
sporcu sütyenlerinde değil.korseler bölümüne tıkla.sonra üst şekillendiricilere..bu yandan destekleyeni.arası açık memişleri yakınlaştırıyor anladığım kadarıyla göster canım.sonra dr.un ne dediğini bizimle de paylaş. =)
link verilmiyor canım sitede.bakamıyorum yani.sitenin adını ve kodunu versene bakayım =)
bu ormal sütyenin üstüne giyiliyomuş canım biz giyemeyizki onu
spor sütyenin üstüne olmazki
dr.a sorucam işte.eğer sporcu sütyenin üstüne kullan derse kullanırım.demezse daha sonra kullanırım artık =( :26:
spor sütyen bölümünde beyaz kenarları mavi 90810095
aa bunları biliyorum canım.ama maalesef bunlar da yanlardan çok iyi desteklemiyor.
şu işe bak.ameliyattan sonra dantelli , seksi vs. sütyenlerin hayalini kurarken sporcu sütyenlerine gömüldük kaldık ya =)))
hahah napalım biraz daha idare edicez. tişörtün altından görüntüsü yeter
bak dediğim şu nasıl
Eki Görüntüle 1186894
edicez etmesine de sporcu sütyeni koleksiyonum oldu yaa,şunlara verdiğim paralarla ne güzel sütyenler alırdım halbukibu gösterdiğin sporculardan da aldım ben canım.ilk başka cup lı sporcu bulamayınca almıştım.ama daha sonra ayyıldıza gittim cup lı almaya,üstümde de bu vardı.ordaki kadıncağız bunu giydiğimi görünce bana bi kızdı ki anlatamam. =)) 'memelerin zaten ayrık,neden bunu giyiyorsun,bu toplamaz vs..'derken ondan aldığım sporcu sütyenini (cup lı) paket bile yapmadı.oracıkta üstüme giydirip yolladı beni.ki zaten dr.umda sonrasında aynı şekilde tavsiye etmedi.şuan ayyıldızdan aldığım önden kopçalı cup'lı sporcu sütyenini kullanıyorum.nispeten daha iyi cuplı olanlar,bu biraz daha iyi toparlıyor memelerimi.bu atlet gibi olanlar çok rahat aslında var mı yok mu hissetmiyorsun ama hiç desteklemiyor yanlardan =( ben sporcu sütyenimle bi fotomu yükleyeyim.albüme de bak birazdan