- 2 Temmuz 2019
- 7
- 3
-
- Konu Sahibi Zeynepsu67
Daha fazla inecegını düşünmüyorum 1 ay olmus zaten.kas altımıydı üstümü.birde ilk yapıldığında nasıldı çok ödem varmıydı bunlarda onemlı benım mesela yanlara doğru ödem vardı kendısı belkı çok az odemlıdır ama oda ındı benım 355 ondan aynı olduğu ıcın şıklarını cektı.ben sanmıyorum daha çok inecegınıMerhaba arkadaslar 1 ay önce meme büyütme ameliyati oldum 355 cc. Takildi suan cok memmunum meme'den biraz ödem indi siskinlik hissi yok ama merak etifgim sey kac aya kadar kücüliyor cunku daha fazla kücülmesini istemiyorum ameliyat olan arkadaslara sorum sizde aylarca sürdumu bu kuculme ve gözde görulur sekildemi oldu bana doktorum sadece 10% iner dedi suan bu inmis halimi acaba 1 ay sonra
Kas ustuydu sende ?Daha fazla inecegını düşünmüyorum 1 ay olmus zaten.kas altımıydı üstümü.birde ilk yapıldığında nasıldı çok ödem varmıydı bunlarda onemlı benım mesela yanlara doğru ödem vardı kendısı belkı çok az odemlıdır ama oda ındı benım 355 ondan aynı olduğu ıcın şıklarını cektı.ben sanmıyorum daha çok inecegını
Merhaba bende 13 gün oldu ameliyat olalı hala oturur pozisyonda uyuyorum ama uyanınca inanılmaz bir ağrı ve baskı oluyo nrzaman rahat uyanicam aceba sizde nekadar sürdü? Dual plan 340cc var bendeBende merak ediyorum bunu benimde 5. Günüm suan agzima gircekler sanki öyle sis durumdalar ama doktor ilk kontrolde actiginda cok güzellerdi acaba cokmu kücükcek ne zaman tam oturur büyüklügü
Sizde ameliyat oldunuzmu?Kas ustuydu sende ?
Valla ben sansli kesimdenim galiba karin ve gögüs ameliyati oldum ikisi birlikte sanki hic gögüs ameliyati olmamis gibiyim ama ben birde ödem atmak icin cok cay tükettim ameliyattan 1 hafta sonra basladim maca cayi özellikle aksam yatmadan süte karistirip ictim cok güzel ödem attiriyoMerhaba bende 13 gün oldu ameliyat olalı hala oturur pozisyonda uyuyorum ama uyanınca inanılmaz bir ağrı ve baskı oluyo nrzaman rahat uyanicam aceba sizde nekadar sürdü? Dual plan 340cc var bende
Kas altı benimkiKas ustuydu sende ?
Ozaman maça çayını bende deniyeyim uyandığımda sanki gogslerime beton dökülmüş gibi sert ve ağrıyla uyanıyorum hala gercektem şansliymisinizValla ben sansli kesimdenim galiba karin ve gögüs ameliyati oldum ikisi birlikte sanki hic gögüs ameliyati olmamis gibiyim ama ben birde ödem atmak icin cok cay tükettim ameliyattan 1 hafta sonra basladim maca cayi özellikle aksam yatmadan süte karistirip ictim cok güzel ödem attiriyo
Ne durumdasınız .benımde amelıyatımın birinci ayı 275 cc kas üstü damla yapıldı şuan sizinle aynı durumdayım ama siz benden önce olmuşsunuz değişiklik var mıKızlar merhaba, ben ameliyat olalı 1 ay olacak. Kas altı (dual plane) yöntemiyle 275 cc protez takıldı. Ağrılarım yok denecek kadar az. Ama ameliyatının üzerinden en azından birkaç ay geçmiş olanlara sormak istiyorum; medikal sütyeni çıkarıp yerine yeni bir sütyen takmam gerekiyor fakat memeler hiç hareket etmediği için cansız mankene giydirilmiş gibi kötü duruyor, ortada birleşmiyor. Zamanla bu durum düzeliyor mu yoksa hep böyle mi kalacak
benim olalı üç ayı geçti ilk aya göre çok yumuşadılar balenli sütyen hala kullanmıyorum değişik duruyor gibi geliyor bilmiyorum ama dantelli sütyenleri kullanabiliyorum gayet güzel duruyorNe durumdasınız .benımde amelıyatımın birinci ayı 275 cc kas üstü damla yapıldı şuan sizinle aynı durumdayım ama siz benden önce olmuşsunuz değişiklik var mı
Birde benim bir göğsüm diğerinden daha yukarda vede daha büyük bu normal mibenim olalı üç ayı geçti ilk aya göre çok yumuşadılar balenli sütyen hala kullanmıyorum değişik duruyor gibi geliyor bilmiyorum ama dantelli sütyenleri kullanabiliyorum gayet güzel duruyor
ikisine de aynı protezden mi konuldu?Birde benim bir göğsüm diğerinden daha yukarda vede daha büyük bu normal mi
Evetikisine de aynı protezden mi konuldu?
Bişey daha sorucam göğüs üçlarım ağrıyor acıyor bir ayı geçmesine rağmen bu normal mibenim olalı üç ayı geçti ilk aya göre çok yumuşadılar balenli sütyen hala kullanmıyorum değişik duruyor gibi geliyor bilmiyorum ama dantelli sütyenleri kullanabiliyorum gayet güzel duruyor
acı olabilir bence hala daha yeni sayılır ama yine de bi doktorunuza danışın istersenizBişey daha sorucam göğüs üçlarım ağrıyor acıyor bir ayı geçmesine rağmen bu normal mi