• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Tabi küçültürken deriyi falan da kesip alıyorlar, küçültme daha zormuş diye okumuştum ben de..
ben küçültme amelıyatının büyültme ameliyatından daha pahalı olduğunu biliyorum..yani cerencim şimdi eşin silikon fılanda yaptır içini boşalttır dıyormuşya yani onun ıstegı bıraz senın ıstegıne uymuyor gıbı yani.. izleri sonra beğenmez fılan sonra cok daha kötü olmasın..

Tabi küçültürken deriyi falan da kesip alıyorlar, küçültme daha zormuş diye okumuştum ben de..
Aynen canım annem kalmıştı yengemin yanında inlemiş hep, arkadaşlarıda korkutmak gibi olmasın ama gerçekten zormuş o yüzden meme diyince çok bi tırsıyorum sanırım kızımdan hatıra diyip bişey yaptıramadan böyle kalıcak memişler :)

Aynen canım annem kalmıştı yengemin yanında inlemiş hep, arkadaşlarıda korkutmak gibi olmasın ama gerçekten zormuş o yüzden meme diyince çok bi tırsıyorum sanırım kızımdan hatıra diyip bişey yaptıramadan böyle kalıcak memişler :)

Canım protezle de olabilir seninki o zaman iz de az oluyor, hem çok güzel dik göğüslere kavuşursun.

yok canım çok büyük değiller 80b kullanıyorum bazen 85 sütyen kalıbına göre değişebiliyor boyuttan memnunum sadece üst kısım boşalıyor ya emzirince o problem var sütyen takınca yukarı çıkıyolar ya sütyensizde öyle olsunlar istiyorum ben kızken öyle duruyolardı hep öyle kalsalar nolurdu sanki :KK48:

yok canım çok büyük değiller 80b kullanıyorum bazen 85 sütyen kalıbına göre değişebiliyor boyuttan memnunum sadece üst kısım boşalıyor ya emzirince o problem var sütyen takınca yukarı çıkıyolar ya sütyensizde öyle olsunlar istiyorum ben kızken öyle duruyolardı hep öyle kalsalar nolurdu sanki :KK48:

boyutu fılan ıyıymış çok rahatsız etmıyorsa bıçak altına yatma derım.. tabı dolgun dırı göğüsün duruşuda ayrı.. sarkma varmı peki ?

Benim yengem yaptırdı küçültme işlemini hatta devlet hastanesinde oldugu içinde ücret olarak az tuttu sanırım tabi bayada oldu amelıyat olalı yalnız nessiranında dediği gibi izleri çok feciydi alttan yandan meme ucundan baya bir kesisi vardı denk geldikçe yenge bi bakıyım derim :) gösterir izleri duruyor malesef
Ay canım valla vazgeçtim çok şükür iyi sayılırlar ya bi arkadaşım geldi 2 yaşına kadar emirmiş resmen sönmüş balon gibi yine benimki südyeni takınca bile güzel duruyor.korktum ya çok teşekkürler

boyutu fılan ıyıymış çok rahatsız etmıyorsa bıçak altına yatma derım.. tabı dolgun dırı göğüsün duruşuda ayrı.. sarkma varmı peki ?
Var canım ya ama emzirmekten değil çok süt vardı ondan ama çokta sarkık değil südyen takınca dolgun duruyor bi arkadaşımınkini gördüm sönmüş balon gibiydi ben hamile kalmadan önceki göğüslerim olsun istedim ama sağlık olsun ya okadar büyük değil zaten toparlayıcılarla ufak duruyo

Var canım ya ama emzirmekten değil çok süt vardı ondan ama çokta sarkık değil südyen takınca dolgun duruyor bi arkadaşımınkini gördüm sönmüş balon gibiydi ben hamile kalmadan önceki göğüslerim olsun istedim ama sağlık olsun ya okadar büyük değil zaten toparlayıcılarla ufak duruyo
ilerde cok rahatsız ederse küçültmekten zıyada dıkleştırırsın .. eger bır ınsan göğüs estetıgı olacaksa gerçekten cok rahatsz edıyor hayatını etkılıyor ve cok üzüyorsa yaptırmasından yanayım..

ilerde cok rahatsız ederse küçültmekten zıyada dıkleştırırsın .. eger bır ınsan göğüs estetıgı olacaksa gerçekten cok rahatsz edıyor hayatını etkılıyor ve cok üzüyorsa yaptırmasından yanayım..
Aynen öyle insan özgüvenini kaybediyor yani eşine karşı

Canım aslında bir yanlışın var .
Asıl dikleştirme küçültme ameliyatıyla birlikte kombin yapılır her zaman. Ve zaten deriyi kesme sebepleri dikleştirmek içindid. Küçültmede yağ ve meme dokusundan alırlar. Dikleştirirken deriyi kesip meme ucunu daha yukarı dikerler. :)
Bu arada ameliyattan korkan arkadaş bence hiç korkma mutsuzsan eğer.

Öncelkli olarak herkese merhabalar... Dişhekimim umarım en kısa sürede iyileşir ve sağlığına kavuşursun.. Ben 29 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim. Çocuklarımı 4 yıl emzirdim; (kızım 1.5 yıl ve oğlum 2.5 yıl) yaklaşık 1 aydır forumu takip ediyorum ve ben de göğüslerimi yaptırmak istiyorum. sağolsun eşim de bana bu konuda destek. boyum 1.82 ve kilom 63. doktorun bana söylediği göğüs dokunuz var, omuzlarınız geniş olduğu 375- 400 cc hatta 425 bile takabiliriz dedi, ama ben doğal istiyorum deyince 375 olur dedi. Ancak ben çok heyecnlıyım, ağrı eşiğim oldukça yüksektir; 2 doğumum da sezeryandı ve ben doğumlarımdan sonra asla yatmadım. Ve çok şükür acı da çekmedim. ama yine de korkuyorum, Arzum77 seni çok merak ediyorum ve seni de Tikkabilla :) Lütfen bana yardım edin:)
Kızlar henüz yeniyim ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var. Ekim başı gibi ameliyat olacağım ama sizce ölçü nasıl olmalı? Sporcu olduğum için omuzlarım geniş , çok heyecanlıyım :(

Canım aslında bir yanlışın var .
Asıl dikleştirme küçültme ameliyatıyla birlikte kombin yapılır her zaman. Ve zaten deriyi kesme sebepleri dikleştirmek içindid. Küçültmede yağ ve meme dokusundan alırlar. Dikleştirirken deriyi kesip meme ucunu daha yukarı dikerler. :)
Bu arada ameliyattan korkan arkadaş bence hiç korkma mutsuzsan eğer.
Aslında mutsuz değilim ama eşime karşı özgüvenim yok dedimya la senza diye iç çamaşırı markası buldum hem renkli hem sexi hemde günlük rahat inanın mağazayı keşvedince problem kalmadı çünkü önceden istediğim gibi sexi südyen bulamıyordum.çok sarkık değil ama büyüdüler 85d takıyorum sağlıklı olsunda başka şey istemem çünkü sol göğsümde iyi huylu kist çıktı takibe aldılar.Allah başka dert vermesin.zaten ameliyathaneden korkuyorum.bazen diyorumki demekki 2. Çocuğu yapsam kimbilir ne olur ama zaten düşünmüyorum şu an

Aslında mutsuz değilim ama eşime karşı özgüvenim yok dedimya la senza diye iç çamaşırı markası buldum hem renkli hem sexi hemde günlük rahat inanın mağazayı keşvedince problem kalmadı çünkü önceden istediğim gibi sexi südyen bulamıyordum.çok sarkık değil ama büyüdüler 85d takıyorum sağlıklı olsunda başka şey istemem çünkü sol göğsümde iyi huylu kist çıktı takibe aldılar.Allah başka dert vermesin.zaten ameliyathaneden korkuyorum.bazen diyorumki demekki 2. Çocuğu yapsam kimbilir ne olur ama zaten düşünmüyorum şu an
Anladım canım la senzayı biliyorum bende iç çamaşırlarımı genelde oradan alırım. Ama onun kalıpları benim sırt kısma hep bol geldiğinden benim hafif sarkık göğüslerimi bile büyük gösteriyor ve bol gelirdi sütyenleri tam oturmazdı.
Şuan kendinden dik olacakları için sütyen askısını en sona kadar çekme derdim olmadığından bir an önce la senzaya gidip alışveriş yapma hayalleri kuruyorum bence :)

Kızlar henüz yeniyim ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var. Ekim başı gibi ameliyat olacağım ama sizce ölçü nasıl olmalı? Sporcu olduğum için omuzlarım geniş , çok heyecanlıyım :KK43:
Ben olmadım ama sporcu fi
Anladım canım la senzayı biliyorum bende iç çamaşırlarımı genelde oradan alırım. Ama onun kalıpları benim sırt kısma hep bol geldiğinden benim hafif sarkık göğüslerimi bile büyük gösteriyor ve bol gelirdi sütyenleri tam oturmazdı.
Şuan kendinden dik olacakları için sütyen askısını en sona kadar çekme derdim olmadığından bir an önce la senzaya gidip alışveriş yapma hayalleri kuruyorum bence :)
ay inşallah canım ama sana tavsiyem mağdem slikonlu ve dik niye askılı kullanıcaksınki ben olsam askısız straplez alırdım askısız çok rahat ha bu arada ben indirimdekileri alıyorum yoksa çok pahallı bitmeden git al derim ya ben bana göre büyük yoktur diye hiç bakmıyordum neler kaçırıyormuşum ya fuşya pembe saks mavi taşlı arkası kelebek gibi olanlar ay neler var neler hemde toparlayıcı. ama dik göğsüm olsaydı İnan straplez alırdım önceden pentiden ve suwenden alıyordum ama la senzayı tek geçerim başka mağazaya girmem bidaha

Ben olmadım ama sporcu fi

ay inşallah canım ama sana tavsiyem mağdem slikonlu ve dik niye askılı kullanıcaksınki ben olsam askısız straplez alırdım askısız çok rahat ha bu arada ben indirimdekileri alıyorum yoksa çok pahallı bitmeden git al derim ya ben bana göre büyük yoktur diye hiç bakmıyordum neler kaçırıyormuşum ya fuşya pembe saks mavi taşlı arkası kelebek gibi olanlar ay neler var neler hemde toparlayıcı. ama dik göğsüm olsaydı İnan straplez alırdım önceden pentiden ve suwenden alıyordum ama la senzayı tek geçerim başka mağazaya girmem bidaha
H&M varsa eğer yaşadığın şehirde oranında iç çamaşırları çok seksi ve rahat oluyorlar canım:)

Canım herkesin iyileşme süreci farklı, benim hızlı olmuş ama bir başkası belki de 2 ayda benim kadar yol kateder anca..

Canım o kadar da korkma, kimisi çok abartıyor ağrı olayını.. Bak ben aşırı derecede ağrı eşiği düşük biriyim. Bir de benim meme dokum olmadığı için derim gergindi ve birden protezle gerildi, ona rağmen ağrı kesici ile geçmeyecek bir ağrım olmadı. Ameliyat gecesi uyudum da.. Ertesi günü ağrım da yoktu açıkçası.. Hareket ettikçe canın yanıyor sadece, o da ilk 4 gün taş çatlasa 1 hafta.. Ben 1 haftalıkken bayramdı ve gezebildim yani..
Bir tane böyle yorum görüp mutlu olmayı bekliyordum.gerçekten öyle ağrı kesici bile fayda etmeyen bir ağrı değil dimi.2 sezeryan oldum dayanılmaz değildi bu farklı biliyorum ama tüm yorumlar korkuttu beni çok 1eylülde randevum var umarım sizin gibi düşünenlerden olurum

Back
X