Meme buyutme ameliyatı olucam yardim edermisiniz

Tesekkur ederimm Erkan kerem kaya doktorum 375 cc motiva takildi
şikayet edilenler gitmiş baktım şimdi
Erkan beyin de yorumları cok iyi , ama o da 3 ay önce medipoldeymiş, pendik yüzyıla yeni gelmiş, şu anda da ordan da ayrılmış görünüyor, sizi kim takip ediyor aziz diye yeni bir gelmiş. bir de ne kadar ödediniz acaba?

Son düzenleme:
Merhaba doktor ayrilmadi hala hastanede. Ben nakitte 77bin odedim fiyat olarak yuzyil diger hastanelerden daha uygun. Medicalpark ve medipoldan da fiyat aldim onlar 110 120 bin arasi verdi bura kadar inen gormedim pek

Merhaba doktor ayrilmadi hala hastanede. Ben nakitte 77bin odedim fiyat olarak yuzyil diger hastanelerden daha uygun. Medicalpark ve medipoldan da fiyat aldim onlar 110 120 bin arasi verdi bura kadar inen gormedim pek
günaydınn, ben dün sordum öyle bir doktorumuz yok dediler , hastane çok ilginç :) neyse siz iyi olun da, fiyat cidden uygunmuş,77bin resmen bedava kaldı bu devirde maalesef. inş. dikişler de güzel iyileşir. ben de revizyon doktoru arıyorum da ondan sordum.

Siz hangi subeyi aradiniz. Ozel Pendik yuzyil hastanesi. Evet fiyat olarak iyi karta taksit vade farki koyarak yapıyor oda baya mantikli. Suana kadar dikislerde bir sorun yasamadim ama o biraz kisinin derisinin incelik kalinligiylada ilgili sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…