Ben de similasyonu gittiğim zaman similasyon prog problem oldu Ben nasıl duracağına anlayamadım ertesi gün de ameliyatın vardı bana 275 cc high profil Takarım diyordu ama ben 300 için yalvarmıştım sonra ameliyat günü göğüs dokun yok ben yeterli cebinde yok 275 bile zor demişti ben de küçük olacağı için çok korkuyordum Sonra ameliyattan çıktığım gibi sordum tek soru hemşirelere bile kaç takıldı diye 320 cc çok yüksek profil takıldı dendi yuvarlak denedi olunca da bunu taktı tabi bana yine küçük geliyor ama benim hiç yoktu gerçekten hiç yoktu şimdi de 80’i doldurur diyor doktorum ama tabi dene yemediğim için nasıl duracağını bilemiyorum benimde gerçekten hiç yoktu bir dahaki randevu ne zaman doktorda benim 11 Nisan’a verdi muhteşem hanım Ben aklıma ne takılırsa WhatsApp dan direk görkem beye mesaj atıyorum gece gündüz pazar sabah saat kaç olursa olsun vallahi soruyorum şikayetim varsa:) senin sıvı geldi demiştin tam nereden geldi görkem beye söyledin mi duştan sonra iyice kurudu bati konu tedavisi yapıyor musun