meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum

blekberi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
120
12
Arkadaşlar Merhaba meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum bu yaz. Aklımda iki doktor var biri doktor barış keklik biri burda da adını sıkça gördüğüm hasan fındık. bu iki doktora ameliyat olmuş arkadaşlar ayrıntılarıyla ve fiyatıyla bilgilendirebilirler mi? Ayrıca başka önerisi olanlar da söyleyebilirler mi?

İstanbul toprak hastanesinde doktoruma yönlendireyim seni. Arkadaşım tüm masraflar dahil 8 e yaptırdı. Çok memnun

Kızlar ben OP DR görkem çalışkana yaptırdım 6 gün önce böyle ilgili bir doktor görmedim
1 gün yatış verdi ameliyatı ata sağlık da yapıyor yarım saatte bir ağrın var mı diye gelip ilgilendiler çok memnunum sonuçtan da
Ertelemeyin kesinlşkle

Kızlar ben OP DR görkem çalışkana yaptırdım 6 gün önce böyle ilgili bir doktor görmedim
1 gün yatış verdi ameliyatı ata sağlık da yapıyor yarım saatte bir ağrın var mı diye gelip ilgilendiler çok memnunum sonuçtan da
Ertelemeyin kesinlşkle
bende görkem çalışkana oldum bugün 14,günüm ama senin söylediğinin aksine okadar ilgisiz davranıyorki binn pişman oldum onu tercih ettiğim için

• Beğen
Reactions: Ybo
Soruların olursa her soruya cevap verebilirim çok taze çünkü :))[/QUOT
bende hem kanama oldu hemde sarı sıvı geldi iltihap gibi sendede oldumu.? bugün 14,günüm çok kaşınıyor yara yerleri geriliyor çok ve hala tam dik duramıyorum

Ay yeni gördüm
Sorulara cevap verirken sıkılıyor biraz sanki ay seninle konuşmak istiyorum
Sen benden 1 hafta önce oldun sanırım
Hastanedekiler çok ilgilendi yarım saatte bir gelip iyi misin tansiyonun kaç ateşin bar mı ağrın va rmı hep sordular

Kaç cc takıldı
Doktor gelmeden önce anestezi verildi aklım oraya takıldı sadece

Ayrıca benim herhangi bir sıvı gelmedi dik durabiliyorum ama tam anlamıyla değil ever kaşıntı çok kötü ölcem gerçekten ayrıca sırt üstü yatmaktan sırtım koptu

Kaç cc takıldı
Doktor gelmeden önce anestezi verildi aklım oraya takıldı sadece
300cc hıgh profile takıldı şu an iyiler şişlikleri indi baya ama inşallah daha fazla inmez şuan iyi boyutları. hatta bir tık büyük bile olabilirmiş sanki. o çizim programı aldatıyor ya insanı, orda 325cc koyunca dev gibi oldu mesela 300cc tam istediğim büyüklükte göründü ama orda daha büyük görünüyor cc ler en az 1 beden oynuyor yanıltıyor. ama şöyle düşünüyorum benim hiç yoktu şimdi 80i doldurur herhalde henüz sütyene geçmedim ama

Ertelemeyin kesinlşkle
Nasılsınız normal hayatınıza döndünz mü kaçıncı gündesiniz

Nasılsınız normal hayatınıza döndünz mü kaçıncı gündesiniz
Bugün 8.günüm ağır kaldıramamak dışında Her şeyi yapabiliyorum tabi ameliyat olmadan önceki gibi hızlı seri olmuyor tabii ki Ama öyle ben ikinci günden üçüncü günden kendi eski halime döndüm işe başlayabildim diyenler tamamen yalan hala ağrım oluyor Ama arveles yazmıştı doktorum onu içtiğim zaman rahatlıyorum

300cc hıgh profile takıldı şu an iyiler şişlikleri indi baya ama inşallah daha fazla inmez şuan iyi boyutları. hatta bir tık büyük bile olabilirmiş sanki. o çizim programı aldatıyor ya insanı, orda 325cc koyunca dev gibi oldu mesela 300cc tam istediğim büyüklükte göründü ama orda daha büyük görünüyor cc ler en az 1 beden oynuyor yanıltıyor. ama şöyle düşünüyorum benim hiç yoktu şimdi 80i doldurur herhalde henüz sütyene geçmedim ama
Ben de similasyonu gittiğim zaman similasyon prog problem oldu Ben nasıl duracağına anlayamadım ertesi gün de ameliyatın vardı bana 275 cc high profil Takarım diyordu ama ben 300 için yalvarmıştım sonra ameliyat günü göğüs dokun yok ben yeterli cebinde yok 275 bile zor demişti ben de küçük olacağı için çok korkuyordum Sonra ameliyattan çıktığım gibi sordum tek soru hemşirelere bile kaç takıldı diye 320 cc çok yüksek profil takıldı dendi yuvarlak denedi olunca da bunu taktı tabi bana yine küçük geliyor ama benim hiç yoktu gerçekten hiç yoktu şimdi de 80’i doldurur diyor doktorum ama tabi dene yemediğim için nasıl duracağını bilemiyorum benimde gerçekten hiç yoktu bir dahaki randevu ne zaman doktorda benim 11 Nisan’a verdi muhteşem hanım Ben aklıma ne takılırsa WhatsApp dan direk görkem beye mesaj atıyorum gece gündüz pazar sabah saat kaç olursa olsun vallahi soruyorum şikayetim varsa:) senin sıvı geldi demiştin tam nereden geldi görkem beye söyledin mi duştan sonra iyice kurudu bati konu tedavisi yapıyor musun

Ben de similasyonu gittiğim zaman similasyon prog problem oldu Ben nasıl duracağına anlayamadım ertesi gün de ameliyatın vardı bana 275 cc high profil Takarım diyordu ama ben 300 için yalvarmıştım sonra ameliyat günü göğüs dokun yok ben yeterli cebinde yok 275 bile zor demişti ben de küçük olacağı için çok korkuyordum Sonra ameliyattan çıktığım gibi sordum tek soru hemşirelere bile kaç takıldı diye 320 cc çok yüksek profil takıldı dendi yuvarlak denedi olunca da bunu taktı tabi bana yine küçük geliyor ama benim hiç yoktu gerçekten hiç yoktu şimdi de 80’i doldurur diyor doktorum ama tabi dene yemediğim için nasıl duracağını bilemiyorum benimde gerçekten hiç yoktu bir dahaki randevu ne zaman doktorda benim 11 Nisan’a verdi muhteşem hanım Ben aklıma ne takılırsa WhatsApp dan direk görkem beye mesaj atıyorum gece gündüz pazar sabah saat kaç olursa olsun vallahi soruyorum şikayetim varsa:) senin sıvı geldi demiştin tam nereden geldi görkem beye söyledin mi duştan sonra iyice kurudu bati konu tedavisi yapıyor musun
Merhaba, işte can alıcı soru doktorun istanbul'da mı ve ne kadara yaptırdın? :)

X