Meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum

cherrybIossom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
5
1
20
Merhabalar ilk defa yazıyorum buraya, meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum aklımda şu an 2-3 doktor var bugün biraz daha gezdim buradan 2-3 doktor ismi daha bulup onlara da yazdım. Boyum 174 kilom 66-68 arası göğüslerim küçük d cup olmasını istiyorum açıkçası, evlilikten sonra hamilelik durumda yarım cup kadar bir büyüme de oluyor onu da düşündüm. Yaptıranlar ve randevu almış kişiler doktor, fiyat ve süreci anlatabilir mi? Ve yuvarlak istiyorum top gibi mi duruyor ve yumuşaklığı doğal meme gibi mi? Dokunduğumda yapay bir his almak istemiyorum pişmanlık duymak istemiyorum sonuçta risk alıp bıçak altına yatacağız.

Son düzenleme:
D kup biraz fazla büyük değil mi? Göğüs dokunun ne durumda olduğu da önemli cc seçimi için ama doktorlar genelde çok büyük cc yi önermiyor. Dkup için bayağı büyük protez tercih etmen lazım o da senin göğüs kafesine sığar mı ona da doktor karar vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…