Meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum acil yardım lütfen

Ymnkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
6
4
25
Merhabalar, ben uzun zamandır burayı takip ediyorum ama aklımdaki soruların hepsine yanıt bulamadım bende konu açmak istedim. Benim gögüslerim tahta gibi hiç yok küçük bir yerde yaşıyorum o yüzden ameliyat için başka bi yere gidip yaptırıcam. Ameliyattan kaç gün sonra yolculuk yapabilir? Fiyatlar nedir ? Doktor tavsiyeleriniz nedir ? Şimdiden teşekkür ederim :)

Ben İstanbul da oldum benimde tahta gibiydi.8000 lira tuttu 3 gün hastanede kaldım.4.gün yakın mesafe gittim.bugün 5.gün Çok rahatım arabayla,yürüyerek her yere gidiyorum.Bazı işlerimi yapıyorum.Dr.uzanmadan yapabilirsin dedi.

Doktorunuz kimdi acaba ve 3 gün hastanede kalmak bana biraz fazla geldi ücreti beni aşıyor malesef Çok ağrınız oldu mu peki bide kaç cc taktırdınız ?

Canım topiklerde hepimiz bahsediyoruz zaten cevabı olmayan soru göremedim ben :KK66: ben ameliyatımı İzmir'de oldum,kendim de izmirdeyim zaten. 7000 TL ye ameliyat oldum benim de dümdüzdü hem protez takıldı Hem de protez belli olmasın diye bacaklarımdan yağ alınıp göğsüme enjekte edildi. Hastanede 1 gece yattım sabaha taburcu oldum . Ameliyattan sonra yolculuk yapmada sıkıntı Yok çoğu arkadaş yaşadığı yerden farklı bir yerde de yaptırabiliyor ameliyatını. Hatta yurtdışından gelenler oluyor onlar ne yapsın :))

Merhabalar, ben uzun zamandır burayı takip ediyorum ama aklımdaki soruların hepsine yanıt bulamadım bende konu açmak istedim. Benim gögüslerim tahta gibi hiç yok küçük bir yerde yaşıyorum o yüzden ameliyat için başka bi yere gidip yaptırıcam. Ameliyattan kaç gün sonra yolculuk yapabilir? Fiyatlar nedir ? Doktor tavsiyeleriniz nedir ? Şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba ben Ankarada yaptirdim protez ama diklestirme de gerekiyordu bana ozel hastanede oldum butun tahlillerim ve meme USG de ayni hastanede yapildi ve bir gece yattim ertesi gun taburcu oldum suan gercekten cok memnunum bir sorunum yok yolculuk yapmadim zaten Ankarada yasiyorum ama bence hemen taburcu olunca gidemeyebilirsin tamam agri aci olmuyor diyoruz da o kadarda degil oluyor sonucta hemen hastaneden taburcu olunca gidemezsin bence bir kac gun kalip dinlenmen gerekir yinede ben senin yerinde olsam doktoru arayip konusurdum yada mesaj atip sorabilirsin bence daha iyi olur canim kolay gelsin simdiden :)

Slm, bende yurt dışından meme amaliyatı için İstanbul'a gidecek gibiyim. doktorların anlaşmalı olduğu hoteller ve hava limanı transfer servisleri var. Hastalarına daha uygun kalma imkanı oluyor . Bunu doktoruna sorabilirsin. Şehir dışı veya yurt dışından gidiyorsan hemen yolculuk yapmanın zaten olmaz bence

Merhaba ben Ankarada yaptirdim protez ama diklestirme de gerekiyordu bana ozel hastanede oldum butun tahlillerim ve meme USG de ayni hastanede yapildi ve bir gece yattim ertesi gun taburcu oldum suan gercekten cok memnunum bir sorunum yok yolculuk yapmadim zaten Ankarada yasiyorum ama bence hemen taburcu olunca gidemeyebilirsin tamam agri aci olmuyor diyoruz da o kadarda degil oluyor sonucta hemen hastaneden taburcu olunca gidemezsin bence bir kac gun kalip dinlenmen gerekir yinede ben senin yerinde olsam doktoru arayip konusurdum yada mesaj atip sorabilirsin bence daha iyi olur canim kolay gelsin simdiden :)
Canım hangi doktora ne kadara oldun acaba ankarada olmayı düşünüyorum bende yakın çünkü

Canım hangi doktora ne kadara oldun acaba ankarada olmayı düşünüyorum bende yakın çünkü

Ben Ankarada Dr. Kubilay Ozdile ameliyat oldum gercekten cok memnunum istersen bir git gorus derim nasil olsa muayene ucreti olmuyor en azindan bir fikir edinirsin ben 6500 TL odemistim

Ben Ankarada Dr. Kubilay Ozdile ameliyat oldum gercekten cok memnunum istersen bir git gorus derim nasil olsa muayene ucreti olmuyor en azindan bir fikir edinirsin ben 6500 TL odemistim
Çok teşekkür ederim canımm dediğini dikkate alıcam :**

İlk gün hastanede kalıyorsunuz zaten 2.gün içinde fiyat alın ve kalın derim uygunsa. Ağrınız olacak çünkü. Evet yolculuk yaparsınız ama sizin için çok yıpratıcı olabilir. Ben ertesi gün taksiyle eve dönerken yoldaki çukurdan yavaş geçilmesine rağmen rahatsız olmuştum. Ama 2.gündem sonra daha rahat olursunuz

canım ben de senin gibi başka bi şehirde oturmama rağmen istanbulda ameliyat oldum. Ameliyatımı altunizade esteworld'de dr emrah bey yaptı. 1 gece hastanede kaldım. sana önerim eğer ameliyat olacağın ilde bir akraban varsa hastaneden çıktıktan 3-4 gün içinde dinlenmen. 1 hafta içerisinde baya toparlanıyorsun. benim protezim kas altına kondu bu arada.

canım ben de senin gibi başka bi şehirde oturmama rağmen istanbulda ameliyat oldum. Ameliyatımı altunizade esteworld'de dr emrah bey yaptı. 1 gece hastanede kaldım. sana önerim eğer ameliyat olacağın ilde bir akraban varsa hastaneden çıktıktan 3-4 gün içinde dinlenmen. 1 hafta içerisinde baya toparlanıyorsun. benim protezim kas altına kondu bu arada.
Ne zaman ve ne kadara yaptırdın canım

Ben de meme estetiği olmak istiyorum 20 yaşındayım erken mi sizce? Bursada uygun fiyata ve sağlıklı kime yaptırabilirim?

Slm, bende yurt dışından meme amaliyatı için İstanbul'a gidecek gibiyim. doktorların anlaşmalı olduğu hoteller ve hava limanı transfer servisleri var. Hastalarına daha uygun kalma imkanı oluyor . Bunu doktoruna sorabilirsin. Şehir dışı veya yurt dışından gidiyorsan hemen yolculuk yapmanın zaten olmaz bence
limette oldu da bitti. eskileri karıştırınca bulcum canım burayı. bu gün nasılsın.

Bugün 6.günüm operasyon geçireli.sorularını cevaplayabilirim

Bugün 6.günüm operasyon geçireli.sorularını cevaplayabilirim
Canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım şuan iyisindir ve mutlusundur :) hangi doktora yaptırdın nerde ameliyat oldun ağrın çok oldu mu kaç günde normal hayatıma dönebilirim hastanede ne kadar kalmam gerekiyor gibi şeyleri merak ediyorum biraz evhamlıyımda

Kızlar merhaba bende haftaya ameliyat olmayı düşünüyorum, doktor resim bulmamı istedi ama hiç bulamıyorum internetten

X