Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl geçti
bende 24 yaşındayım hala olucam
korkuyorum
narkozdan
sonrasındaki agrılardan
Geçmiş olsun aquafilling yöntemini neden tercih etmediniz?
Tesekkur ederim oncelikle 🙏❤❤☺☺ ameliyati erkek arkadasima soylemeden once o yontemi dusundum ancak omur boyu kalici olmadigini hatta bazi insanlarda cok kisa surede eridigini duyunca vazgectim
5 ila 9 yıla kadar kalıcı olabiliyor diye biliyorum izsiz olması bir de dokudulduğunda hissedilmemesi avantaj o yöntemin
9 yılda az değil :) yüzüstü yatmayı sevenlerin de tercih edeceği bi yöntem
1hafta rapor alabilirsem iyileşir miyim
bende karar verdim
benim var ama çok küçük üstler boş
ergen gögsü gibi
bende olmak istiyorum darsı başıma
Arkadasim yinede sen bilirsin ama omur boyu kalici olmasi varken beden sadece 9 yil kalici olsun:) bide ben olsam hergun aynada kontrol ederdim kuculmuslermi acaba diye:) ben 20 yasimdayim, etkisi 29da bitsin istemem acikcasi:) Bu arada ben ameliyat olali 1 ay oldu, son 10 gundur hic sikinti yasamadan yuz ustu uyuyabiliyorum
BU ARADA KIZLAR BEN AMELIYATA ERKEK ARKADASIMLA GITTIM. ONHN DISINDA KIMSE BILMIYOR. HERKES BENIM KENDI GOGUSUM SANSIN ISTEDIM. AILEME BILE SOYLEMEDIM. YURTTA KALIYORUM ZATEN 1 HAFTA SONRA YANLARINA GIDINCE DE BIRAZ SIRTIM TUTULDU DEDIM HIC BISEY ANLAMADI KIMSE :) zaten hep koca koca sutyenler takardim bikinilerimi doldururdum kisin anlamalari imkansiz. Yazin da biraz kapali bikiniler giyip yanlarinda kamufle etmeye calisicam artik:) gerci cok zor koca koca oldular ama:)
Agri esigine gore degisir arkadasim bana 10 gun rapor yazdilar ama son 3 gun bende zevkine evde kaldim😄 tabi turp gibi degildim ama her isimi yapabiliyordum 1 hafta sonunda. Ameliyat sonrasi, en azindan kendi adima, her yonden mukemmel oldu benimkiler. Allah insallah sana da yasatir bu mutlulugu eger istiyorsan
o zaman hiç sorun yokmuş çok sevindim senin adına ben yaptırmadım ama merakımdan sordum :) 10 günde diş ağrısı zor geçer maşallah
ne güzel
benimde annem çok panik atak
var
sanırım bende söylüyemiycem
Annenle ayni evde yasiyorsan cok zor benim ilk uc gunum cok cok zor gecti kendi kendime yataktan kalkmayi birak corbami agzima bile goturemiyordum biraz da nazliymisim demekki valla bilmiyordum ameliyattan once. Yaninda sana yardimci biri olmasi lazim mutlaka 10 gun