• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Buyutme Ameliyati Oldum:))

Merhaba nerden baslasam bilmiyorum ama insanlara yol gostermem gerektigini dusunuyorum. Cok zayif bi kizim, yillardir goguslerimin kucuklugunden yakinirdim. Kat kat sutyenler takar bikinilerimi doldururdum. Ustelik yasim daha 20. 5 yildir birlikte oldugum biri var ve ona yetemedigimi hissederdim hep, allah icin o hep cok sevdi beni. Ocak ayinda bi anda neden ameliyat olmuyorum dedim. Bi anda karar verdim ve erkek arkadasima soyledim. Kizdi tabi izin vermedi. Cinnetler gecirdim agladim ikna ettim. OGRENCI OLDUGUMUZ ICIN MADDI OLARAK ACILAMAZDIK BU YUZDEN IKI DEVLET HASTANESI VE COK UCUZ OLAN BOGAZICI TIP MERKEZINDEN AYNI GUNE ARKA ARKAYA RANDEVU ALDIM. ILK OLARAK BOGAZICINE GITTIK FIYATI DOKTORU O KADAR SEVDIM O KADAR SEVDIM KI INANAMICAKSINIZ HASTANEDEN CIKINCA GERI ARAYIP HEMEN BUGUN AMELIYAT OLABILIR MIYIM DEDIM :)) O GUNE ALAMADILAR TABI ERTESI GUN OLDUM CUNKU IS CIDDIYE BININCE KORKMUSTUM VE COK BEKLEMEK ISTEMEDIM HEMEN ILSUN DEDIM:))

Cok uzattim biliyorum. DICEGIM O KI BEN AMELIYAT OLALI 1 ay oldu. 270cc yuvarlak mentor kas zari alti mentor marka protez canim doktorum Ismail Bayram tarafindan takildi. Allahim yasatmasin hicbir sikinti yasamadim. Anlatamiyorum cidden ama hayatimin en mutlu donemine girdim. C kuptan tasiyo goguslerim ve bakmaya doyamiyorum. Geceleri mutluluktan agliyorum. Ameliyatla ilgili ne sorunuz ne korkunuz varsa sorun cevaplarim. O kadar arastirdim ki en ince ayrintiya kadar biliyorum herseyi. Allahim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin. Mutlu gunler diliyorum

Geçmiş olsun aquafilling yöntemini neden tercih etmediniz?

Son düzenleme:
nasıl geçti
bende 24 yaşındayım hala olucam
korkuyorum
narkozdan
sonrasındaki agrılardan

Merhaba. Ben meme ucu kesisi istiyordum ama doktorum onermedi. Meme altindan yapti. Iyikide oyle yapmis. Iz var mi yok mu bilmiyorum cunku asagida kaldigi icin ne kendim bakinca ne de aynadan bakinca gorebiliyorum:) elimle dokununca cok hafif birsey hissediyorum ama daha 1 ay oldu o da gecer sanirim:)

nasıl geçti
bende 24 yaşındayım hala olucam
korkuyorum
narkozdan
sonrasındaki agrılardan

Arkadasim sakin korkma. Hayatimin en guzel gunlerini yasiyorum. Bende korktugum icin doktorum icime siner sinmez beklemeden hemen oldum. Nazkozda korkulacak hicbisey yok uyku sersemligi disinda hicbisey yapmiyor:) vallahi sonrasinda agri olmadi diyemem. Ilk 3 gun cok zorluk cektim hic gecmicek gibi geldi ama sonra bi anda iyilestim ilk 3 gun zor sadece. Agri esigiyle ilgili biraz da. Ama bunlar isin tatli acilariymis sadece

Tesekkur ederim oncelikle 🙏❤❤☺☺ ameliyati erkek arkadasima soylemeden once o yontemi dusundum ancak omur boyu kalici olmadigini hatta bazi insanlarda cok kisa surede eridigini duyunca vazgectim

5 ila 9 yıla kadar kalıcı olabiliyor diye biliyorum izsiz olması bir de dokudulduğunda hissedilmemesi avantaj o yöntemin
9 yılda az değil :) yüzüstü yatmayı sevenlerin de tercih edeceği bi yöntem

1hafta rapor alabilirsem iyileşir miyim
bende karar verdim
benim var ama çok küçük üstler boş
ergen gögsü gibi
bende olmak istiyorum darsı başıma

5 ila 9 yıla kadar kalıcı olabiliyor diye biliyorum izsiz olması bir de dokudulduğunda hissedilmemesi avantaj o yöntemin
9 yılda az değil :) yüzüstü yatmayı sevenlerin de tercih edeceği bi yöntem

Arkadasim yinede sen bilirsin ama omur boyu kalici olmasi varken beden sadece 9 yil kalici olsun:) bide ben olsam hergun aynada kontrol ederdim kuculmuslermi acaba diye:) ben 20 yasimdayim, etkisi 29da bitsin istemem acikcasi:) Bu arada ben ameliyat olali 1 ay oldu, son 10 gundur hic sikinti yasamadan yuz ustu uyuyabiliyorum

1hafta rapor alabilirsem iyileşir miyim
bende karar verdim
benim var ama çok küçük üstler boş
ergen gögsü gibi
bende olmak istiyorum darsı başıma

Agri esigine gore degisir arkadasim bana 10 gun rapor yazdilar ama son 3 gun bende zevkine evde kaldim😄 tabi turp gibi degildim ama her isimi yapabiliyordum 1 hafta sonunda. Ameliyat sonrasi, en azindan kendi adima, her yonden mukemmel oldu benimkiler. Allah insallah sana da yasatir bu mutlulugu eger istiyorsan

BU ARADA KIZLAR BEN AMELIYATA ERKEK ARKADASIMLA GITTIM. ONHN DISINDA KIMSE BILMIYOR. HERKES BENIM KENDI GOGUSUM SANSIN ISTEDIM. AILEME BILE SOYLEMEDIM. YURTTA KALIYORUM ZATEN 1 HAFTA SONRA YANLARINA GIDINCE DE BIRAZ SIRTIM TUTULDU DEDIM HIC BISEY ANLAMADI KIMSE :) zaten hep koca koca sutyenler takardim bikinilerimi doldururdum kisin anlamalari imkansiz. Yazin da biraz kapali bikiniler giyip yanlarinda kamufle etmeye calisicam artik:) gerci cok zor koca koca oldular ama:)

Arkadasim yinede sen bilirsin ama omur boyu kalici olmasi varken beden sadece 9 yil kalici olsun:) bide ben olsam hergun aynada kontrol ederdim kuculmuslermi acaba diye:) ben 20 yasimdayim, etkisi 29da bitsin istemem acikcasi:) Bu arada ben ameliyat olali 1 ay oldu, son 10 gundur hic sikinti yasamadan yuz ustu uyuyabiliyorum

o zaman hiç sorun yokmuş çok sevindim senin adına ben yaptırmadım ama merakımdan sordum :) 10 günde diş ağrısı zor geçer maşallah :nazar:

BU ARADA KIZLAR BEN AMELIYATA ERKEK ARKADASIMLA GITTIM. ONHN DISINDA KIMSE BILMIYOR. HERKES BENIM KENDI GOGUSUM SANSIN ISTEDIM. AILEME BILE SOYLEMEDIM. YURTTA KALIYORUM ZATEN 1 HAFTA SONRA YANLARINA GIDINCE DE BIRAZ SIRTIM TUTULDU DEDIM HIC BISEY ANLAMADI KIMSE :) zaten hep koca koca sutyenler takardim bikinilerimi doldururdum kisin anlamalari imkansiz. Yazin da biraz kapali bikiniler giyip yanlarinda kamufle etmeye calisicam artik:) gerci cok zor koca koca oldular ama:)

ne güzel
benimde annem çok panik atak
var
sanırım bende söylüyemiycem

Agri esigine gore degisir arkadasim bana 10 gun rapor yazdilar ama son 3 gun bende zevkine evde kaldim😄 tabi turp gibi degildim ama her isimi yapabiliyordum 1 hafta sonunda. Ameliyat sonrasi, en azindan kendi adima, her yonden mukemmel oldu benimkiler. Allah insallah sana da yasatir bu mutlulugu eger istiyorsan

inşallah çok istiyorum

ne güzel
benimde annem çok panik atak
var
sanırım bende söylüyemiycem

Annenle ayni evde yasiyorsan cok zor benim ilk uc gunum cok cok zor gecti kendi kendime yataktan kalkmayi birak corbami agzima bile goturemiyordum:( biraz da nazliymisim demekki valla bilmiyordum ameliyattan once. Yaninda sana yardimci biri olmasi lazim mutlaka 10 gun

Annenle ayni evde yasiyorsan cok zor benim ilk uc gunum cok cok zor gecti kendi kendime yataktan kalkmayi birak corbami agzima bile goturemiyordum:( biraz da nazliymisim demekki valla bilmiyordum ameliyattan once. Yaninda sana yardimci biri olmasi lazim mutlaka 10 gun

çogu kişi oturur gibi uyuyo
halla halla çorba içilemiycek kadar mı zor 3gün

20 yaşında böyle bir karar almanız çok güzel. ben 34 yaşındayım ve ameliyat için gün sayıyorum. ah keşke 10 yıl önce olsaydım :(
darısı başıma artık

Back