MEME BÜYÜTME AMELİYATI OLDUM

gunesonline

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
13
2
24
Merhaba kızlar..
1martta meme slikonu yaptırdım 26 yaşındayım nerdeyse göğüs yapim yağ dokum yoktu en küçük sudyeni dahi doldurmuyordu.
Doktorumun seçimiyle 325 cc mentor high profil kas altı slikon takıldı. Benim icin ilk 2 gun cok agrili bir surecti, 2 gun dren takili kaldi cok az kanama kalmasina ragmen cikarildi ve taburcu edildim, dun doktor kontrolunde elleriyle masaj yaparak gogsumden kan akittilar ve cok az kanama olmus dediler. Dren kanama tamamen bitmeden cikarilir mi dedim cok az kalmis vucut kirli kani zaten emecek dedi. Sadece gogsumde korse bolgemde usume titreme hissi vardi cok guzel vucut benimsiyor artik kapsul olusuyor denildi, Bandajlarim yarın çıkarılacak, henüz neye benzeyecek nasil görünecek bilmiyorum, artik kendi günlük işlerimi kısmen yapabiliyorum ama sirtim dik yuruyemiyorum. Bu ne kadar devam edecek : ( benzer süreç yaşayanlar varsa tavsiye, soru vb alabilirim? Aydinlatirsaniz sevinirim

Son düzenleme:
2 haftada günlük hayata dönmüştüm ama 1 ay geçti hala cızlamalar yanmalar var benimki çok zor geçti.

Canim ben dün ameliyat oldum ağri hiç olmadi batma gerginlik hissi var zatece bugün taburcu oldum dren takılmadi
325 cc takildi banada

Canim ben dün ameliyat oldum ağri hiç olmadi batma gerginlik hissi var zatece bugün taburcu oldum dren takılmadi
325 cc takildi banada
Geçmiş olsun öncelikle, ilk gün narkoz etkisiyle bende hiç acı hissetmedim 2.gun başladı bende her sey, drenlerim 4 gün kaldı. Bugun 23.gunum korseye ara verdim meme şeklim ve dekoltem hos görünüyor, meme alt ve orta kısımları sert ustler kısmen biraz daha yumuşak. Yumuşacık olacakları günleri bekliyorum, sizin süreciniz nasil ilerler acaba, dren takilmamasi da bilemedim

Teşekkür ederim canim hepimize geçmiş olsun.Ben Fatih Dağdelena ameliyat oldum. 1 buçuk yil önce arkadaşım olmuştu onada dren takilmamişti. hala ağri yok ama gerginlik var batma çok rahata edici. Çok büyük gibi benimki doktor ödemler gidince küçülür dedi sizinki nasil peki boyunuz ve kilonuz kaç

Benim boyum 1.58 kilom 47 idi ameliyattan sonra şiştim 50 kilo geliyorum 300 cc düşünüyorum dedi doktor muayenede küçük olacak diye korkuyordum 325 takmış sonra şu an 23.gundeyim boyutunu çok seviyorum çok ideal ilk günlere göre hafif küçüldü tabi ödem indi daha da çok küçülme olmaz

Çok sevindim sizin adınıza inşaallah bende ayni sonucu alirim

Merhaba :) Bende 4 Martta oldum ameliyatımı. Nagor marka 300 cc kas üstü takıldı banada. Ben Ekrem keskine oldum. Ameliyat sürecim çok güzel geçti ilk gün evet biraz zorlayıcı oldu ama ikinci gün drenler çıkınca ve o hastane ortamından uzaklaşınca psikolojik olarak çok iyi hissettim dün 1.ay kontrolüm vardı. Korse çıktı bana da masaj önerdi ve izler için kreme başladım. Hala yan yatmaya korkuyorum. Eğilip kalkarken dikkat ediyorum çünkü çok hissettiriyor. Dikiş yerlerim çok kaşınıyor benimde. Dikleştirme işlemi de oldu bende. Lolipop ve ters T şeklinde izim var. Ama sonuçtan çok memnunum. İyi ki diyorum Biraz zorlayıcı bir süreç. Sabır istiyor dikkat istiyor. Bir haftadır da hemoroid problemi çekiyorum. Göğsümden hiç çekmedim ama bu hemoroid benim tüm keyfimi kaçırıyor. Göğüsümün acısını unuttum diğer yerde hep kafam. Umarım onu da en kısa süre de atlatırım. Size de çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.

2 haftaya geçecek herşey canını sıkma
Geçmiş olsun ..
benim çok hafif geçmişti, ya da forumda okuduğum herşey o kadar abartıydı ki acı eşiğimi ona ayarlamışım galiba :) o yüzden pek çekmedim ben bu konuda. Ağrılar elbette oluyor bir kaç durum söz konusu ama 2 haftaya hepsi geçip gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…