Merhaba şuan ki durumunuz nasıl? Ağrınız varmı bende haziran sonu ameliyat olucam ama çok korkuyorum...sırf şu korkum yüzünden bazen vazgeçiyorum korkulacak kadar varmıKızlar merhaba ben ameliyatımı 1 Haziran cumartesi günü oldum sormak istediklerinizi sorabilirsinizzz
Merhabaa doktorum bi göğsüme 275cc diğerine 300cc taktı dengeyi sağlamak amacıyla bugun 4 gün oldu benim aşırı kanamamdan ötürü iki tarafa da diren takıldı tek derdim onlardı fazla batma yaptı canım baya yanıyordu dün onlar da çıkıncabaya rahatladım dikişlerde felan hiç ağrı sızı olmuyor diren takılmıyormuş normalde vitaminlerim çok yüksek olduğu için kanamam çok olunca takıldı bide pıhtılaşma sorunum var benim onlara ameliyattan once baktırmanı tavsiye ederimMerhaba şuan ki durumunuz nasıl? Ağrınız varmı bende haziran sonu ameliyat olucam ama çok korkuyorum...sırf şu korkum yüzünden bazen vazgeçiyorum korkulacak kadar varmısize kaç cc takıldı ve kas altımı kusura bakmayın çok soru sordum
Tşk ederim önerilerinizi dikkate alıcamMerhabaa doktorum bi göğsüme 275cc diğerine 300cc taktı dengeyi sağlamak amacıyla bugun 4 gün oldu benim aşırı kanamamdan ötürü iki tarafa da diren takıldı tek derdim onlardı fazla batma yaptı canım baya yanıyordu dün onlar da çıkıncabaya rahatladım dikişlerde felan hiç ağrı sızı olmuyor diren takılmıyormuş normalde vitaminlerim çok yüksek olduğu için kanamam çok olunca takıldı bide pıhtılaşma sorunum var benim onlara ameliyattan once baktırmanı tavsiye ederim
Canım benim tamda istediğim gibi oldu şuan ödemli ve şiştabiki ama ona rağmen güzeller ben memnunumTşk ederim önerilerinizi dikkate alıcampeki göğsünüzün duruşu nasıl ondan da memnunmusunuz yani cc leriniz istediğiniz gibi oldumu
Diren bana da takılacak Pazartesi günü ameliyat olacağım çok korkuyorum ameliyattan diren kadar korkmadım gerçekten zor mu? Benim 2 gün sonra çıkacağını söyledi Doktorum. Nasıl geçiyor onunla süreç ?Merhabaa doktorum bi göğsüme 275cc diğerine 300cc taktı dengeyi sağlamak amacıyla bugun 4 gün oldu benim aşırı kanamamdan ötürü iki tarafa da diren takıldı tek derdim onlardı fazla batma yaptı canım baya yanıyordu dün onlar da çıkıncabaya rahatladım dikişlerde felan hiç ağrı sızı olmuyor diren takılmıyormuş normalde vitaminlerim çok yüksek olduğu için kanamam çok olunca takıldı bide pıhtılaşma sorunum var benim onlara ameliyattan once baktırmanı tavsiye ederim
Merhaba....Benim drumda bana takmıştı diren her iki göğsüme ama korkulacak kadar değil içiniz rahat olsun takarken zaten bişi hissetmiyosunuz çıkartırken de saniyelik bişey zaten...aslında benim drum diren kullanmıyordu ama benim kanamam olmuş ve oyuzden kullanmış...sizde korkmayın sakın sakin olun ve ameliyattan sonraki halinizi düşünüp mutlu olunDiren bana da takılacak Pazartesi günü ameliyat olacağım çok korkuyorum ameliyattan diren kadar korkmadım gerçekten zor mu? Benim 2 gün sonra çıkacağını söyledi Doktorum. Nasıl geçiyor onunla süreç ?
Çok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğiniz için. Ben gerçekten çok korkarak gireceğim bu ameliyata ama 28 senedir göğüslerim sırtım gibi dümdüz. Artık daha fazla buna dayanamıyorum. Ameliyatta zaten uyuyacağım tek sorun direnleri görüp hissetmekti benim için. Umarım onu da sizin gibi atlatırım. Çok naziksiniz teşekkür ederim tekrarMerhaba....Benim drumda bana takmıştı diren her iki göğsüme ama korkulacak kadar değil içiniz rahat olsun takarken zaten bişi hissetmiyosunuz çıkartırken de saniyelik bişey zaten...aslında benim drum diren kullanmıyordu ama benim kanamam olmuş ve oyuzden kullanmış...sizde korkmayın sakın sakin olun ve ameliyattan sonraki halinizi düşünüp mutlu olunbenim 2 ay oldu artık ve tadını çıkartıyorum sizede şimdiden geçmiş olsun sağlıkla kullanmanızı dilerim
Rica ederim ne demek sağlıkla kurtulmanızı dilerim dediğim gibi hiç korkmayın çabucak iyileşeceksiniz göreceksinizÇok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğiniz için. Ben gerçekten çok korkarak gireceğim bu ameliyata ama 28 senedir göğüslerim sırtım gibi dümdüz. Artık daha fazla buna dayanamıyorum. Ameliyatta zaten uyuyacağım tek sorun direnleri görüp hissetmekti benim için. Umarım onu da sizin gibi atlatırım. Çok naziksiniz teşekkür ederim tekrar
Açıkçası diren baya can yakıyor ama çıkınca herşey bitiyo benim sürecin diren yüzünden zor geçti kendi başına yatıp kalkmak imkansızdı sürekli annem kaldırıyorannem yatırıyordu diren varken sırtını yaslayıp otursan bile batma oluyorduDiren bana da takılacak Pazartesi günü ameliyat olacağım çok korkuyorum ameliyattan diren kadar korkmadım gerçekten zor mu? Benim 2 gün sonra çıkacağını söyledi Doktorum. Nasıl geçiyor onunla süreç ?
Umarım. Süreci yazacağım inşallah iyi bir deneyim olurRica ederim ne demek sağlıkla kurtulmanızı dilerim dediğim gibi hiç korkmayın çabucak iyileşeceksiniz göreceksiniz
O halde bekliyorum süreceiniziUmarım. Süreci yazacağım inşallah iyi bir deneyim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?