- 13 Ağustos 2022
- 21
- 8
- 44
-
- Konu Sahibi balli_bocek_80
Selamm benim de 1 ay oldu ağrıdan bir ziyade ağırlık hissi beni çok rahatsız ediyordu o da alışık olmadığım için haliyle ağrılar daha hızlı geçiyor silikondaArkadaşlar gruba yeni üyeoldum.Dün meme büyütme ameliyatı oldum.Daha önce izlediğim ve okuduğum kadarıyla hanımlar hafif bir ağrılarının olduğunu söylemişlerdi. Fakat benim inanılmaz bir ağrım var ki agri esigim yüksektir.Bu ameliyatı olanlar benimle deneyimlerini paylaşımlarda sevinirim.Simdiden teşekkür ederim.
merhaba. maalesef asla o denilenler kadar kolay bir süreç değil. zaten kolay atlattığını söyleyenler nasıl bir bünyeye sahip anlamış değilim. çok ağrılı, acılı bir süreç. ilk 1 ay özellikle her günüm gözyaşıyla geçmişti. çok şükür 2. yılımdayım şimdi bir sorun yok ama çok zor bir dönemdiArkadaşlar gruba yeni üyeoldum.Dün meme büyütme ameliyatı oldum.Daha önce izlediğim ve okuduğum kadarıyla hanımlar hafif bir ağrılarının olduğunu söylemişlerdi. Fakat benim inanılmaz bir ağrım var ki agri esigim yüksektir.Bu ameliyatı olanlar benimle deneyimlerini paylaşımlarda sevinirim.Simdiden teşekkür ederim.
Doktorumla görüştüm 20 günden sonra rahatlamaya başlayacaksın dedi umarım öyle olurmerhaba. maalesef asla o denilenler kadar kolay bir süreç değil. zaten kolay atlattığını söyleyenler nasıl bir bünyeye sahip anlamış değilim. çok ağrılı, acılı bir süreç. ilk 1 ay özellikle her günüm gözyaşıyla geçmişti. çok şükür 2. yılımdayım şimdi bir sorun yok ama çok zor bir dönemdi
Bende 7 eylulde oldum ilk haftam cok zorlu gecti.sormak istedigim sislik indimi sizde birde sizdede vucudda morarma oldumu olduysa ne zaman gectiArkadaşlar gruba yeni üyeoldum.Dün meme büyütme ameliyatı oldum.Daha önce izlediğim ve okuduğum kadarıyla hanımlar hafif bir ağrılarının olduğunu söylemişlerdi. Fakat benim inanılmaz bir ağrım var ki agri esigim yüksektir.Bu ameliyatı olanlar benimle deneyimlerini paylaşımlarda sevinirim.Simdiden teşekkür ederim.
Şişlik hala tam olarak inmedi ya da memelerim sert oldugu icin bana oyle geliyor olabilir.hala biraz yukarıda duruyor .Hiç morarma olmadı.Bende 7 eylulde oldum ilk haftam cok zorlu gecti.sormak istedigim sislik indimi sizde birde sizdede vucudda morarma oldumu olduysa ne zaman gecti
Dikisler ne zaman iyilesio insallah benimde yumusar 1 ayaBen Ağustos’un 8 in de oldjm 375 cc daha yeni tam anlamıyla yumuşadı
Ben ağustosun 12sinde oldum 375 cc hala yumuşama yokBen Ağustos’un 8 in de oldjm 375 cc daha yeni tam anlamıyla yumuşadı
Ağzınıza sağlık . Kolay atlattığını söyleyene anlam veremiyorum . 8 eylülde oldum . Hala ayakta duramıyorum ayağa kalkınca ağrı saplanıyor hayatım karardı diyebilirim ağlamaktanmerhaba. maalesef asla o denilenler kadar kolay bir süreç değil. zaten kolay atlattığını söyleyenler nasıl bir bünyeye sahip anlamış değilim. çok ağrılı, acılı bir süreç. ilk 1 ay özellikle her günüm gözyaşıyla geçmişti. çok şükür 2. yılımdayım şimdi bir sorun yok ama çok zor bir dönemdi