Meme büyütme ameliyatı olanlar

elifiremsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
55
7
45
Arkadaşlar merhaba benim sorunum küçük göğüsler 3.çocuğum oldu emziriyorum şuan bebeğim 19 aylık 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum emzirme bittikten sonra meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum 40 yaşındayım ve lütfen incitici yorum yapmayın bu yaştan sonra ne gerek var demeyin küçük göğüslü olmaktan bıktım daha önce yaptiracaktim çalışıyordum ve işimde ağırdı olamadım işi bıraktım maddi durum yüzünden olamadım sonrasında 3.çocuğuma hamile kaldım ve yaşım geçti şu an emzirme den dolayı bir göğsüm de küçüldü inanın çok moralim bozuluyor 75 i doldurmuyor eltimin kızı 16 yaşında ve benden büyük göğüsleri meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlar memnunmusunuz doğal duruyor mu tavsiye edermisiniz uzun oldu ama gerçekten tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

Ben de 2 çocuk emzirdim önceden olan memeler söndü sarkti çok acayip bir hal aldı ve yaşım 25 daha .eşim istemedi ancak bı şekilde oldum 3. günüm şeklini şuan bilemicem sis daha ama en azından eskisinden kötü olacağını sanmıyorum biraz daha küçük olsa iyi olurmuş ama önceden memem olduğu için doktor daha küçüğü sönük kaldı olmadı dedi . Bence kafaya takiyorsanz olmalısınız çok gergin vaziyette gittim korktm ama korkulacak bişey yokmuş .maddi olarakta bnde çok para ayiramadigim için devlette oldum bu arada.

Çok teşekkür ederim devlet hastanesinde

Merhaba nezaman
Merhaba devlette kaça oldunuz acaba

evet canim- asiri memnunum. niye yillarca beklemisim diye kiziyorum kendime. ben 5 ay önce oldum. cok cok güzel oldular. darisi basina.
hic korkma ve yaptirmakistiyorsan yaptir. kim ne dersin desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…