Meme büyütme ameliyati olacağım yardım edin

BeN12

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
11
3
33
Meme büyütme ameliyati arifesindeyim. Çesitli hastane ve kliniklerle görüştüm. Hala görüşme randevularim var ve olmakta kesin kararlıyım. Fakat araştırma yaparken karşıma meme implant hastalığı diye birsey cıktı. Vücuda yabancı bir madde girdiği için bağışıklık sistemimiz önce onunla savaşıyormuş. Sonrasinda savaşmayı bırakıyormuş ancak vücutla çeşitli semptomlar gelisiyormus. Yorgunluk, sac dökülmesi regl duzensizligi vs. gibi birçok sey. Bu hemen olduğu gibi 7. 8. yılda da olabiliyormuş. Bunu yaşayan onlarca insan ve örnek var. Silikonlari çıkardıkları zaman normale dönmüşler. Sanırım tibbi olarak adı konulamamis henüz. Estetik doktorları ve silikonlari uruten firmalar böyle bir durumun olmadığını söylüyorlarmış dogal olarak....gelisen semptomlarin başka birseyle alakasi olduğunu belirtiyorlarmış. Bazi marka silikonlardan olduğunu soyleyende var. Kisiye göre değiştiğini vücudun bağışıklı sistemiyle alakali olduğunu soyleyende.. birinde görülebilirken bi Şimdi aklımda bir sürü soru oluştu. Yıllardır bu zamanı bekliyordum ve istekliyim. Göğüslerim küçük ve bu gerçekten beni çok etkiliyor. Ama ne yapacağımı bilemiyorum.

Merhaba ben de yeni oldum.dediklerinizi okumadım ama mümkündür.bazi şeyler yaşanarak tecrübe edilir.doktorlarin hiç birinde olumsuz bir şey duymadan ama onlar demez tabi.anacak sana da ol yada olma denilemez ki
Seni bağlayan ve senin vücuduna özgü bir karar.pisman olacağını düşünüyorsan da olmamalısın diyebilirim.
Ben hep olumluydu dusunerek oldum ve 40 yasindayim 3 çocuk emzirdim ihtiyacım var dedim ve 2013 yılından beri kullanılan teknolojik bir ürün kullandım.belki süreci daha uzundur ya da riski daha azdır ama 0 değildir.ben de yaşayıp göreceğim

Bugüne kadar bende kararlıydım. Hala kararlıyım aslında. Ama pisman olup olmayacağımi bilmiyorum. Hem kendim için hem eşim içinde hayat değişecek biliyorum. Çünkü eksikliğini her alanda hissediyorum. Pazartesi 3. Farkli bir görüşmem var bakalim. Inşallah sizde mutlu olursunuz. Bu arada ayirca nerede kime kaça yaptırdınız özelden paylaşabilir misiniz

Yazarım ama nasıl bulup özel yazacagimi bilemedim.siz bana özelden yazın ben size bilgi vereyim

Merhaba sizi çok iyi anlıyorum ben de olmak istiyorum eksikliği çok çok hissettiriyor kendimi kadın gibi hissedemiyorum araştırdım ama fiyatları aşırı pahalı(18) benim aldığım. Daha uygun bir yer bulursanız yazabilir misiniz bana da özelden rica etsem

merhaba bende yaklaşık 4 ay önce ameliyat oldum. olmadan önce bende cok araştırdım cok düşündüm ama artık psikolojimi cok olumsuz etkilemeye başlamıştı. benim doktorum hem olumlu yanlarını hemde olumsuz yanlarını cok acık acık anlattı bana. aklıma takılan soruların hepsini madde madde cıkarmıstım hepsini sorma fırsatı bulabildim. olmadan önce bende gözümde cok büyütüyodum ama olduktan sonra aslında cok zor olmadığını anladım keşke daha önce yaptırdaydım dedim. bide benim anladığım tüm risklerine rağmen diğer estetik ameliyatlara göre hep bir geri dönüşü var. en kötü cıkarttırırım dedim :) gözü kararttım yaptırdım. cok memnunum.

Bu aralar çok sevdiğim bi söz var
No risks no champagne
Evet böyle bi hastalık gelişebiliyor ama gelişmeyedebiliyor. Bundan korkarak ömür boyu sadece hayal kurarak mı yaşayacaksınız?
Araştırmalarda bahsettiğiniz hastalık genelde pürüzsüz yüzey protezler de görülmüş, daha çok natrelle allergan markasında.
Ama illa sorun çıkacak diye bir şey yok yakın bir akrabama natrelle pürüzsüz yüzey takıldı ve sanırım 7-8 sene oldu. Evlendi çocuk doğurdu emzirdi bile
Diğer yandan, pürüzlü olması hem kaslara daha iyi tutunması ve kapsül riskini düşürmesi bakımından daha çok tercih ediliyor. Bi de kas altı kapsül riskini azaltıyor bildiğim kadarıyla
Allah korusun vebal almak istemem ama sadece bir ihtimalden korkarak bunun eksikliğini yaşamayın umarım en doğru kararı verirsiniz

Son düzenleme:
merhaba eski mesajlarimda detaylari gorebilirsiniz. implantlarin etkileri uzun vadede ortaya cikabiliyor ve implant markasiyla alakali degil. kendiniz icin en iyi karari almanizi dilerim.

meme implantinda olusacak,sorunlar bazi kisilerde ileri derecede kapsul meydana geliyor,bazilarinda silikon sizi yapip kitle yapabiliyor..gogusun sekli degisiyor..doku kaybida oldu bende hatta,silikon kaymada oluyor..ben bunlari yasadim..2.ciyi baska doktora olucam...ameliyat olmadan once doktorunu iyi arastir..

2013 yilindan beri kullanilan teknolojik bir urun, demissiniz nedir o cok merak ettim yag enjeksiyonu mu yaptirdiniz acaba

2013 yilindan beri kullanilan teknolojik bir urun, demissiniz nedir o cok merak ettim yag enjeksiyonu mu yaptirdiniz acaba
Evet bende merak ettim. Nedir bahsettiğiniz teknoloji. Nerede olduğunuz. Kime oldunuz. Maliyeti ne oldu. Nasıl birsey olduğunu anlatır mısınız?

Evet bende merak ettim. Nedir bahsettiğiniz teknoloji. Nerede olduğunuz. Kime oldunuz. Maliyeti ne oldu. Nasıl birsey olduğunu anlatır mısınız?

.kusura bakmayın ben geç gördüm belki.Benim kullandığım marka motivaydi ve cipliydi 2013 den beri kullanılıyor derken bunu ifade etmek istedim.yaotirmadan önce araştırdığımda pek kullanan ve yorum yapan bulamadım.yoksa herkesin gibi meme büyütmeyi. Bunun farkı ayaktayken ve yatarken normal duruş alıyor olmasi yani damla mı yuvarlak mi diye düşünmüyorsunuz İstanbul'da elif aydinere 17 bine oldum. Aynı markayı Avrupa yakasında 21 bine fiyat verdiler.
Aynı marka ve model için konuaulunca ben de Anadolu'yu tercih ettim.iyikide ettim

Hayır .meme protez sadece .ürün yeni. Yani mentor daha bilindik mesela.bu marka olarak eskidir ama cipli olmasi,masaj gerektirmemesi ,daha doğal durması analminda yeni demek istedim.kafa karışıklığına sebep oldum sanırım.ben yorumlarda bu ürünü yaotirani çok bulamayınca araştırdım da bunu fark ettim.

A anladim protez markasi yani.tesekkur ederim

Merhabalaaar cok geçmiş olsun siz ne yaptırdınız? kas üstü mü , altı mı? İster istemez göğüs boyutundan memnun kalmayan hepimizin psikolojisini etkiliyor bende olacagim sadece birazcık daha bekliyorum şuan :) emzirme sonrasi ile ilgili sarkma veya baska bisey oluyormu diye bilgi verdimi sizin doktorunuz?

Allahım bana da sendeki cesaretten versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…