meme büyütme ameliyatı karar süreci

melishn122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2024
73
6
20
Kızlar merhaba. Bir süredir meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum fakat doktor seçiminde nelere dikkat etmeliyim karar verirken hangi durumları göz önünde bulundurmalıyım bilemiyorum. Ameliyat olanlar varsa siz karar verirken nelere dikkat ettiniz?

Gerçekten de sans isi...
Bir kaç doktora görün, neler dediklerini bir karsilastir, kagida dök, sonradan daha iyi fikir edinirsin

En önemli ve zor aşama bence doktor seçimi. Burada yorumlardan birkaç doktor ismini not almıştım. Bir tanesi çok içime sinmişti, videolarını izlemiştim. Ön görüşmeye gittim ve kendisine güven duydum,çok güler yüzlüydü ve kendimi yanında çok rahat hissettim,hemen ameliyat günü için randevu aldım. Başka birinde bu kadar çabuk karar veremezdim çünkü kan verirken bile korkan biriyim🙈 şunu da unutmamak gerekir, her ameliyatta risk vardır. İyi bir doktora ameliyat olursunuz ama vücut farklı bir tepki verebilir, bu konuda kimse garanti veremez. O nedenle karar verdiyseniz içinize sinen bir doktor bulup,ameliyat olup sürecin nasıl geçeceğini yaşarak görmelisiniz.

ben şahsen instagramda show yapan doktorları kafadan direkt eledim. Buradaki tavsiyeleri okudum, googleladım, gittim bizzat görüştüm , listemdeki doktorları instagramda sürekli gözlemledim ve prof. unvanlı, işinin ehli bir doktora ameliyat oldum.

ben şahsen instagramda show yapan doktorları kafadan direkt eledim. Buradaki tavsiyeleri okudum, googleladım, gittim bizzat görüştüm , listemdeki doktorları instagramda sürekli gözlemledim ve prof. unvanlı, işinin ehli bir doktora ameliyat oldum.
Evet çok haklısınız. Üstelik fenomen olan doktorlar 2 kat fiyat istiyor. Burada yorumlarda şikayet eden çok kişi oldu. Ameliyat sonrası hiç ilgilenmedi; mesaj attım dönmedi, pansumanı kendisi değil asistanı yaptı vb...

X