Meme büyütme ameliyatı/ hematom 😟

Merhaba korktuğum gibi olmadı 🙂 güzelce temizlenip silikon tekrar steril hale getirilip yerleştirildi. Çok sert olan sol göğsüm 2. Ameliyat sonrası yumuşadı ve morluk ta çok hafifledi.
Ne kadar güzel. İlk mesajınızı okurken bende korkmustum. Estetıgın fıyatını özelden yazabılırmısınız. 3 yıldır arastırıyorum bir turlu yapamadm

Merhaba. Çok geçmiş olsun. İkinci ameliyat olmanıza çok üzüldüm yani böyle bir durum yaşamanıza. Şimdi nasılsınız

Merhaba. Çok geçmiş olsun. İkinci ameliyat olmanıza çok üzüldüm yani böyle bir durum yaşamanıza. Şimdi nasılsınız
Merhaba. İkinci ameliyattan sonra çok iyiydim ödem inmişti sertlikte gitti ve ağrım da olmadı ilki gibi. İyileşme süreci uzadı sadece. Bu biraz can sıkıcıydı sonuçta dikkat etmek durumundayım yine çünkü tekrarlayabilirmiş bir daha olmayacak anlamına gelmiyor demişti doktorum

Merhaba. İkinci ameliyattan sonra çok iyiydim ödem inmişti sertlikte gitti ve ağrım da olmadı ilki gibi. İyileşme süreci uzadı sadece. Bu biraz can sıkıcıydı sonuçta dikkat etmek durumundayım yine çünkü tekrarlayabilirmiş bir daha olmayacak anlamına gelmiyor demişti doktorum
Çok geçmiş olsun

X