merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Meme ameliyatı olmak çok istiyorum. Cenk Tokat ve Ebru Durmuş a meme büyütme olan var mı? Yada tavsiye edeceğiniz başka bir doktor. Cevaplarınızı bekliyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme büyütme ameliyatı için yardım
- Konu Sahibi melda23
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Nisan 2011
- 52
- 36
- 103
Merhaba, hayırlı olsun. Doktorların isimleri hiç duymadım ama Hasan Fındık'ı kesinlikle öneririm.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Meme ameliyatı olmak çok istiyorum. Cenk Tokat ve Ebru Durmuş a meme büyütme olan var mı? Yada tavsiye edeceğiniz başka bir doktor. Cevaplarınızı bekliyorum.
- 1 Kasım 2012
- 28
- 32
- 293
- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
Ebr
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Meme ameliyatı olmak çok istiyorum. Cenk Tokat ve Ebru Durmuş a meme büyütme olan var mı? Yada tavsiye edeceğiniz başka bir doktor. Cevaplarınızı bekliyorum.[/QUOTE
Ebru Durmuş u duymadım ama cenk bey e olan var çok memnunlar hatırladığım @gizeml arkadaşımız var
- 20 Ocak 2015
- 74
- 29
- 18
- 44
- 20 Ocak 2015
- 74
- 29
- 18
- 44
Merhaba, ameliyatınızı gerçekleştirdiniz mi bilmiyorum : Ben 11 Şubat'ta Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a ameliyat oldum.
Normalde inanılmaz detaycıyımdır - özellikle de sağlık konularında- tabi ki yine çok detaylı araştırma yaptım yerli,yabancı internet sitelerinden makaleler, forumlar okudum vs. Serkan Bey'le tanıştıktan sonra ise tamamen herşeyi ona bıraktım. İlk görüştüğüm gün inanılmaz güven verdi bana, hastanın isteklerini anlaması çok önemli bir doktorun, beni gayet iyi anladı, ben taleplerimi söyledim ve gerisini ona bıraktım; herşey istediğimden de iyi oldu. Çok da kısa sürede toparlandım; 5. gün işe başladım, 10. günde normal hayatıma tamamen dönmüştüm. Ameliyat sonrasında da her istediğimde kendisine kolaylıkla ulaştım ve her soruma yanıt aldım, çok ilgili bir doktor kendisi.
32 yaşımdayım ve artık yaşlanmak çok da korkutucu gelmiyor çünkü doktorumu buldum :) ileriki yaşlarımda da estetikle ilgili her konuda gönül rahatlığıyla Serkan Bey'e başvuracağım.
Normalde inanılmaz detaycıyımdır - özellikle de sağlık konularında- tabi ki yine çok detaylı araştırma yaptım yerli,yabancı internet sitelerinden makaleler, forumlar okudum vs. Serkan Bey'le tanıştıktan sonra ise tamamen herşeyi ona bıraktım. İlk görüştüğüm gün inanılmaz güven verdi bana, hastanın isteklerini anlaması çok önemli bir doktorun, beni gayet iyi anladı, ben taleplerimi söyledim ve gerisini ona bıraktım; herşey istediğimden de iyi oldu. Çok da kısa sürede toparlandım; 5. gün işe başladım, 10. günde normal hayatıma tamamen dönmüştüm. Ameliyat sonrasında da her istediğimde kendisine kolaylıkla ulaştım ve her soruma yanıt aldım, çok ilgili bir doktor kendisi.
32 yaşımdayım ve artık yaşlanmak çok da korkutucu gelmiyor çünkü doktorumu buldum :) ileriki yaşlarımda da estetikle ilgili her konuda gönül rahatlığıyla Serkan Bey'e başvuracağım.
- 6 Şubat 2015
- 42
- 1
- 13
- 46
- 20 Ocak 2015
- 74
- 29
- 18
- 44
Koltuk altı olunca ilk başlarda kolda gerilme gibi şeyler hissediyorsunuz.sanki tam açılmıyor gibi ama gittkçe düzeliyor ve
En geç 1-1.5 aya tamamen düzelmiş oluyor.tabi koltuk altı yapan doktor çok değil ve yaptırılacaksa bu konuda tecrübesi çok olan ve iyi sonuçları olan birine yaptırmak lazım.ben özellikle koltuk altı istediğim için araştırmamı bu konuda başarısını duyduğum doktorlar üzerine yoğunlaştırmıştım.
En geç 1-1.5 aya tamamen düzelmiş oluyor.tabi koltuk altı yapan doktor çok değil ve yaptırılacaksa bu konuda tecrübesi çok olan ve iyi sonuçları olan birine yaptırmak lazım.ben özellikle koltuk altı istediğim için araştırmamı bu konuda başarısını duyduğum doktorlar üzerine yoğunlaştırmıştım.
mrb aranıza yeni katıldım bende meme büyütme ameliyatı olmayı çok isteyenlerdenim ama kafama takılan bazı sorular var mesela silikonla emziren kimse varmı emzirme dönemi gögüsler dahada büyüyeceği için gerilme oluyormu birde yeni ameliyat olan arkadaşlar istanbulda hangi doktoru önerirsiniz fiyatları çok fazla geldiMerhaba, hayırlı olsun. Doktorların isimleri hiç duymadım ama Hasan Fındık'ı kesinlikle öneririm.