Bu konuda çok doluyum. Kime söylesem ne dertler var ne var bunda diyor. Ama memelerim gerçekten küçük ve şekil olarak da garipler. Ucundaki renkli kısım kadar bir meme dokum var. Araştırdıklarıma göre sanırım tübüler meme deniyor. Sürekli dolgulu sütyen giymek zorunda kalıyorum çünkü diğer sütyenlerin içi bomboş kalıyor. Süngerli sütyen giymekten memem ağrıyor. Bu durumu anneme birkaç kez söylemeye çalıştım ama memende ne var küçük değil gibi şeyler söyledi.
Bu durum beni çok üzüyor. Öncelikle bir ameliyat yaptırmaya karar verirsem ailemden gizli mi yaptırmalıyım yoksa onlara söylemeli miyim bilmiyorum. Maddi olarak buna hazır değilim zaten yemeyip içmeyip para biriktireceğim. Bunun dışında dolgu, aqualift diyorlar bu konu hakkında fikri olan var mı? İzmirde doktor önerisi olan, yaptırmış fiyat verebilecekler cevap verirse çok sevinirim.
Bu durum beni çok üzüyor. Öncelikle bir ameliyat yaptırmaya karar verirsem ailemden gizli mi yaptırmalıyım yoksa onlara söylemeli miyim bilmiyorum. Maddi olarak buna hazır değilim zaten yemeyip içmeyip para biriktireceğim. Bunun dışında dolgu, aqualift diyorlar bu konu hakkında fikri olan var mı? İzmirde doktor önerisi olan, yaptırmış fiyat verebilecekler cevap verirse çok sevinirim.