Meme bıraktırmak icin acil yardıma ihtiyacım var :(

NADYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
291
5
96
İstanbul
Kızım tâm 2 yasında ve hala mene emıyor , bu yüzden yemek ve uyku düzenimiz yok . Neredeyse hiç yemiyor gece de en az 3-4 kere emmek icin uyanıyor. olur olmaz heryerde meme diye tutturmasida ayrı bir olay
Ksacasi karar verdim biraktiricam artık ama nasıl ???
Sanırım en kolayı ucuna birsey sürmek , fikirlerinize Cok ihtiyacım var
Salça Yada aci biber hariç neler sürülür ?
Bu sekilde cabucak bıraktiran oldumu ?
Bu arada kızım asiri bağımlı

Slm, benim oğlum da 2 yaşına kadar emdi ben önce azaltarak kesmeye başladım her istediğinde meme bitti demeye başladım sonra o da aynı şekilde söyledi bazen kıyamıyordum meme bitti demesine ama bir süre sonra kendisi de unuttu. Tabi her çocuk farklı ama ben memeye birşey sürmenin doğru olmadığını düşündüğüm için konuşarak kestim sende kendi çözümünü eminim bulabilirsin öncelikle kararlı ve istikrarlı omak lazım. Annenin hazır olması sanırım en zoru yani benim için öyelydi:)

Bende ilk basta konuşmayı düşündüm ama imkansız olduğunu anladım
Cok ilkel bir yöntem ucuna birsey sürmek ama bu sekilde daha hızlı sonuc alınıyor galiba

ucuna birsey sürmeyinde,cocugunuzun göz hizasina inerek
onunla anliyacagi dilden az ve öz bir sekilde artik emmeyi kendi iyiligi icin azalticaginizi anlatin
inanin böyle birakmasi cok kolay olacaktir ,yinede emmeyi denemeye kalktiginda ,konustuklarinizi hatirlatin ve dikkatini baska seylere yönlendirin.

Konuşarak olucagina inansaydım boyle brsey düşünmezdim zaten
Kimi insan sigarayı kolay bırakır , kimi Cok zorlanır
Sonuçta meme olayı benim kızım icin = sigara :)

benim çok kolay oldu hiç de ısrar etmedi yaklaşık iki ay oldu bırakalı ben göz kalemi sürdüm kızım siyahlığı görünce hiç istemedi şimdi bile çok kötü diyor gerçekten faydalı hemen bırakıyorlar aynı şekilde arkadaşıma yaptık onun çocuğu da hemen bıraktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…