Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir anda bıraktırma ya gönlüm el vermedi benim . Yavaş yavaş bıraktırma ya calisiyorum. Öğün atlatarak kesiyorum. Yani zamana yayarak bağı zedelemeden alistirarak kesmwye calisiyorum. Yazın emdiği saatleri her 1-2 haftada bir bir bir öğünü atlayın. Ben gündüzden başladım şuan gündüzü bitirdim. Gece yatarken ve uyanırsa uyandığında emiyor . Gündüz yok. Şimdi sıra uyurken emdigini bitirmekde . Ve hep düşündüm gece çok sık uyanirdi gündüzü bitirdiğimde beri 1 kere yada bazen hiç uyanmamaya başladı. Yani sevkatle sonlandırmanin sonuna geliyorum sanırım. Gündüz uykusunda dokunabilirsin yaslanabilirsin fakat emme yok güneş varken dedim aydede geldiginde emebilirsin dedim. Suan dokunarak üstüne yatarak uyuyor öğlen . Hhamaratkadiin