İnşallah sizinde temiz cikar ben hala korkuyla bekliyorum sonucunuzu paylasin lütfenİnşallah kötü değildir Benimde sağ mememde solid lezyon varmış bırads 4a çıktı biyopsi sonucu bekliyorum
MaasallahMerhaba benim sonucum çıktı çok şükür korkulacak kötü bişey yok fibroadenom muş umarım sizinde iyi çıkmıştır
Aminnn inşallah hiç aklımdan cikmiyorki. Devlet hastanesi old için belki uzamistir diye umut ediyorum 15 gün oldu sordum hastaneye bir iki güne çıkar dedilerAllah ın izniyle sizin de temiz çıkar endişe etmeyin dua edin aklınıza geldikçe
Mesaj geldi rapor hazırlandı diye e nabızdan baktım ama google üzerinden uygulamadan açılmıyor. Sizin kaç gün oldu çıkmış olması lazım
Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorumAminnn inşallah hiç aklımdan cikmiyorki. Devlet hastanesi old için belki uzamistir diye umut ediyorum 15 gün oldu sordum hastaneye bir iki güne çıkar dediler
Sonucum çıktı benimde fibredenom altı ay sonra tekrar biopsi çok şükür Allah'ım tüm bekleyenlere müjdeli haber versinHayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum
Çok geçmiş olsun çok sevindim ama 6 ay sonra biyopsi değil ultrason yapılacaktır benceSonucum çıktı benimde fibredenom altı ay sonra tekrar biopsi çok şükür Allah'ım tüm bekleyenlere müjdeli haber versin
Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoru
Çok sağolun Doktor 6 ay sonra parça alırız dedi ama herhangi bir tavsiye veya ilaç vermedi ben ikinci bir görüş alacağım yinede aynı stresi tekrar yasayamamÇok geçmiş olsun çok sevindim ama 6 ay sonra biyopsi değil ultrason yapılacaktır bence
Çok geçmiş olsun çok sevindim ama 6 ay sonra biyopsi değil ultrason yapılacaktır bence
Çok teşekkür ederimEndişe etmenize gerek yok kötü düşünmeyin iyi huylu zaten ve basit düzeyde boyutu.Doktorlat her zaman şüpheli yaklaşır zaten
Bence raporda önemli birşey çıkmamış. Duktal hiperplazi kötü birşey değil. İkinci görüş bence gerekli. Tekrar biyopsi gerek var mı? Lütfen tek doktor ile kalmayın. Çok geçmiş olsun. Sonucunuz için çok sevidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?