Meme ameliyatında agirlik

Samandirakom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
3
2
36
Arkadaşlar merhaba ben göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum 8kg bebeğim var henüz yuruyemiyor kucağa alıyorum çoğu zaman..ameliyattan kacgun sonra kucagima alabilirim ..cok zorlanirmiyim..yurumesinimi bekleyeyim..yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilirler mi

İlk onbeş gün almayın ama sonrasında hızlı iyileşme sürecine giriyorsunuz ozaman vaktin iyi hissediyorsunuz ala bilirsin benimde kızım var iki yasında rahatlıkla alabliluyorum.ben hem de katın germede olmuştum.hic sorun olmadı ilk onbeş yirmi gün zorluğu sonra unutuyorsunuz.hayırlısı olsun

Herkesin iyilesme süreci farklı oluyor ben 11 eylülde ameliyat oldum ancak 1 hafta sonra alabildim o da sınırlı 10 aylık ikizlerim 8-9 kg'lar.Her bünyede agrı eşigi farklı.

Merhaba arkadaşlar benim de 15 aylık ikizlerim var.Ameliyat olmayı düşünüyorum.Ağrı uyutmayacak kadar zor mu ? Çocuklara tek başıma bakıyorum.Beni nasıl bir süreç bekliyor ? Sizler ne kadara oldunuz? Hangi silikonu tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…