Meme ameliyatı ve sonrası?

Geçmiş olsun rabbim sifalar versin ola ki benimde göğüsum alınırsa yerine silikon taktirabilimiyim memesiz kendimi çok kötü hissederim ya hadi saç kirpik kaş dökülmesine bir nebzede olsa katlanirim da
Sagolasın Canım dur oraları dusunme hemen kafanı karıstırma taaa nerelere gittin oyle sen. Yasın kucukmu kı bende gencken herseyı cok takr cesıııt cesıt senaryolar yazardım. Lenf bıyopsisi yapıldıgında sabahlara kadr zor uyurdum psıkolojım alt usttu. Sımdı okadar degılım coksukur.

26yim canım yani akraba öykülerimi bilmiyorum kanser olarak akraba ve ailemle gorusmuyorum 7 senedir.
Haklısın evet ben biraz plancı yapıya sahibim meme küçültme ve karın germe de bütün araştırma sonucu oldum. Bu süreçte beni neler bekliyor bilmiyorum ve bu daha çok panik yapmama neden oluyor

Aaa bu amelıytlarımı gecrdın. Gecmıs olsun hayırlı olsun ayyy bende oyleydım.

Aaa bu amelıytlarımı gecrdın. Gecmıs olsun hayırlı olsun ayyy bende oyleydım.
2 sezeryan safra kesesi meme küçültme ve karın germe + liposuction canım . Çok sağol canım 5 ay oldu karın germe olalı.
Eğer kötü huylu kitle çıkarsa kendimi çok suclicam niye diye sorarsan 5 ay önce kanımda wbc sürekli yükselip acaliyordu doktor antibiyotik verdi geçmedi çift dalakliyim dedim hızlı çalışıyorsa da yükselir deyip ameliyat oldum belkide vicudum alarm verdi ben önemsemedim der yerim kendimi valla

Coook gecmıs olsun. Kendını asla suclama.akacak kan damarda durmaz. Olacagı varsa kesınlıkle olur.vardır rabbımın bır bıldıgı

Coook gecmıs olsun. Kendını asla suclama.akacak kan damarda durmaz. Olacagı varsa kesınlıkle olur.vardır rabbımın bır bıldıgı
Ki doktorum dahiliye git araştırılsın bu böyle olmaz demişti kolay kolay hastalanmiyorum meğer wbc den kaynakliymis benim ama işte biraz suclicam gibi görünüyor Perşembe olmaz bana şimdi regl 2.ci gününe denk geliyor muayne ama sorun olurmu biliyorum regl 10 gün kala fark ettim hala bir azalma yok duruyor öylece

Regl donemnde gelmeyın dıyor doktorlar canım bılgın olsun. Devlettenmı aldın randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…