Meme ameliyatı ve sonrası?

PeRRieR

👶09.03.2020😍 06.12.2009😇
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
6.938
13.745
198
Kızlar iyiaksamlar...
Annem gecen sene Ekim ayında meme ameliyatı oldu. 10 lenf alındı 1 tanesi kotu huylu cıktı malesef. 1.evre kanser denildi.4 kür kemoterapi ve 15 gün radyoterapi gordu.Bu kadar zaman gecmesine rağmen hala ameliyat yerı ciddi derecede ağrımakta.kolunu kullanabiliyor ama sonrası dedigim gıbı ağrıları oluyor. Hatta bazen evin ıcınde ağrıya dayanamayıp resmen kıvranıyor. Bu ameliyatı ve hastalığı geciren arkadaslar ağrının bu kadar zamandır aynı şiddette devam etmesi normal mi ? Ayriyeten ayak tırnaklarında morluk tarzı siyahlaşmalar oldu. Ciddi derecede yorgun argın uyuyor uykuda inliyor. Aynı durumları yaşayan arkadaslar varsa tecrubelerınızı paylasırmısınız?

Bilgisi olan yok sanırım

Bi bilgim yok canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşaAllah
Yorgun uyuma sebebi kemoterapidendir,
Allahım kötü etkisini alsın şifa eylesin kemoterapiyi inşaAllah

Bi bilgim yok canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşaAllah
Yorgun uyuma sebebi kemoterapidendir,
Allahım kötü etkisini alsın şifa eylesin kemoterapiyi inşaAllah
Aynen canım kemo yapıyor. Kac ay oldu hala etkisi devam ediyor. Allahım kımseye yasatmasın AMİN

Amiiinnn amiin inşaAllah canım
Rabbim yaşayanlarada yar ve yardım eylesin inşaAllah
Çok şükür ki 1.ci evre, Allahın izniyle atlatır inşaAllah canım
Insallah lolum.1.evre olmasına ragmen kadın perısan oldu.Daha ciddisini yasayanların Rabbım şifasını versin ınsallah AMİN

canım ben 27sine randevu aldım ama hala endişeliyim gitsem mi benmi abartıyorum diyorum ama eşim gidelim diye ısrarcı sen randevu alabildin mi durumlar nedir ?

canım ben 27sine randevu aldım ama hala endişeliyim gitsem mi benmi abartıyorum diyorum ama eşim gidelim diye ısrarcı sen randevu alabildin mi durumlar nedir ?
Yok canım akşam tekrar denıcem bakalım.hayır hayır muhakkak gıt. Kaybedecegın bısey yok. Merakın gıder. Ne ne degıl onu ogrenırsın ona gore ıyide olsa kotude olsa tedbır alırsın. Rabbım şifa versin AMİN

Amin canım sende almaya bak inşallah yakın tarihe alırsın benimki çok sert ya kemik gibi neden acaba yoktu böyle birşey birazda korkuyorum kötü çıkacak diye onu hissettigimden beri çok karmaşık duygular içindeyim

Ama oynuyor ve agrı var dedın degılmı. Korkma canım ınsallah kotu bısey yoktur.

Ama oynuyor ve agrı var dedın degılmı. Korkma canım ınsallah kotu bısey yoktur.
Ağrı var canım aşırı hassasiyet var orda oynuyor da. Birde benim endişem süreç nasıl ilerlicek hiç böyle bişi olmamıştı başımıza gelmemişti ne tekikler olcak kist türleri neler dün gece YouTube baktım az az bilgi sahibi oldum ama

Canım okadr kafana takma. Benım ananem de oldu agrılı bide sıvı geliyordu. Ozele goturduk hemen bıyosi dedıler. Devlete gotrduk dr enfeksıyon dedi. Ilacla gectı. Ama agrıdan sızıdan neler cektı. Agrı olunca cok korkmayın dıyolar ama dıkkat lazım genede tabi.

Benim kan değerlerim 5 aydır dengesiz yani varsa bile önceden anlamamış olabilirim canım inşallah ilaçla geçer ağrıyı elleyince ve sudyen takınca hissediyorum normalde sporcu sudyenle bir sorun yaşamıyorum . Dikkat etmek lazım evet muayne günü gelmez şimdi bana sen alabildinmi yakın zamana .

annemde aynı. kemo bitti en son 2 ay önce akilli ilacda bitti. ama ara ara halsizlik bulanti oluyor. annem göğsunun tamamini aldirdi. aynı sekilde kol ve ameliyat yerinin agridigini söylüyor. ilk basta agrimiyordu ama zaman gectikce özellikle kolunu kullanmissa agridan duramiyor.
ilacin etkileri zamani geldiginde yine ayni etkide.hala burun kanamalari ayak tirnaklarinda sararma ve yesil renk basladi. hamdolsun ki annelerimiz 1.evrede kurtuldular. insallah Rabbim sifa versin. dusuncelerinizi üzüntunuzu anliyorum cok kötü onun aci cekmesi.

Yok canım hala dusuremıyorum. Valla bende korkuyorum ama cok dusunmemeye calısıyorm hatta hıc

Aynen canım.cok sukurkı hemen farketmıs annemde. 21 ınde kontrolu var cok korkuyor. Insallah bısey cıkmaz. Cok dıkkat etmek lazım cok.

38 yasındakı kuzenımnde gogsunu aldılar. Oda cok cektı hem vucuden hem psıkolıkmen. Sımdı cok sukur ıyı. Yıne bır yakınımız sureklı tedavı goruyor. Cıgerıne ve kemıklerıne sıcramıs. Ama durdurmuslar cok sukur.Rabbım sen koru AMIN

Geçmiş olsun rabbim sifalar versin ola ki benimde göğüsum alınırsa yerine silikon taktirabilimiyim memesiz kendimi çok kötü hissederim ya hadi saç kirpik kaş dökülmesine bir nebzede olsa katlanirim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…