Canım nekadar sürdü geçmesi birde his kaybı gibi karıncalanmayla karışık bir durum söz konusumuydu sende de teşekkür ederimBende de olmuştu, geçiyor.
Üzerinden çok zaman geçtiği için net hatırlayamıyorum ama sanırım 2-3 aylıkken hissediyordum ben o lök lök hissini.. Bir süre devam etmişti, sonra geçti.Canım nekadar sürdü geçmesi birde his kaybı gibi karıncalanmayla karışık bir durum söz konusumuydu sende de teşekkür ederim
Ya çok teşekkür ederim ilginizden dolayı içim rahatladı iyi ki varsınızBunun icin endiselenme canim
Bende de olmustu ayni seyler
Hatta o sesleri Duymayim diye kimildamamaya calisiyordum. 1 ay olunca hepsi geçiyor her anlamda cok rahat oluyorsun
Çokkkk teşekkür ederim korkularım azaldı sayenizdeÜzerinden çok zaman geçtiği için net hatırlayamıyorum ama sanırım 2-3 aylıkken hissediyordum ben o lök lök hissini.. Bir süre devam etmişti, sonra geçti.
Geçti bence ameliyatlık bir durum yoktur.Merhaba zamanla geçti mi acaba? Ben de aynı lök lök hissini sol memem de hissediyorum. Korkuyorum tekrar ameliyat olmam gerekir mi.. 1 ay oldu ameliyat olalı
Meme büyütme yapan arkadaşlar forumda görüyorsunuzdur BII sendromu vs. yaşayan biçok kişi var ilk 5 yıl sonrasında. Çok memnun olanlar bile çok pişman olup herşeyi göze alıp çıkarttırmaya çalışıyorlar. Mesela tiroid, gece terlemesi, fibromiyalji, bağırsak düzensizlikleri vs gibi normalde de yaşanabilecek problemler hep implant bağlantılı çıkıyor. Var mı sizde böyle sıkıntılar, ne düşünüyorsunuz bu konuda?Geçti bence ameliyatlık bir durum yoktur.
5 yıl sonrasında değil benim 7.ayda cikti sorunlarMeme büyütme yapan arkadaşlar forumda görüyorsunuzdur BII sendromu vs. yaşayan biçok kişi var ilk 5 yıl sonrasında. Çok memnun olanlar bile çok pişman olup herşeyi göze alıp çıkarttırmaya çalışıyorlar. Mesela tiroid, gece terlemesi, fibromiyalji, bağırsak düzensizlikleri vs gibi normalde de yaşanabilecek problemler hep implant bağlantılı çıkıyor. Var mı sizde böyle sıkıntılar, ne düşünüyorsunuz bu konuda?