Meme ameliyatı sonrası memede lök lök sıvı sesi gelmesi lütfen yardım

nili87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
4
2
37
Merhaba kızlar şuan çok üzgün ve canım acıdığı için yazılım yanlışları için şimdiden özür dilerim kızlar 6gün önce meme ameliyatı oldum kas altı gerçekleşti ameliyat memelerimde simetri bozukluğu olduğu için sağ memeye 300cc sol memeye 325cc konuldu ilk günler dayanılmaz ağrılarım oldu fakat şimdi ağrıya mı alıştım yoksa iğleşiyormuyum bunun bile farkında değilim halen şert ve şişler benim sizlerden yardım istememin asıl sebebi büyük konulan mememde ellediğim zaman lök lök bir ses duyuyorum sanki su solu balon varmış gibi ve meme başımda fazla sızlama ve sancı oluyor böyle bir durumla karşılaşan oldumu lütfen yardım edin devlet hastanesinde ameliyatım oldu doktorumla görüştüm geçer diyor ama ben endişeleniyorum lütfen yardım edin arkadaşlar

Canım nekadar sürdü geçmesi birde his kaybı gibi karıncalanmayla karışık bir durum söz konusumuydu sende de teşekkür ederim
Üzerinden çok zaman geçtiği için net hatırlayamıyorum ama sanırım 2-3 aylıkken hissediyordum ben o lök lök hissini.. Bir süre devam etmişti, sonra geçti.

Bunun icin endiselenme canim
Bende de olmustu ayni seyler
Hatta o sesleri Duymayim diye kimildamamaya calisiyordum. 1 ay olunca hepsi geçiyor her anlamda cok rahat oluyorsun

Merhaba zamanla geçti mi acaba? Ben de aynı lök lök hissini sol memem de hissediyorum. Korkuyorum tekrar ameliyat olmam gerekir mi.. 1 ay oldu ameliyat olalı

Geçti bence ameliyatlık bir durum yoktur.
Meme büyütme yapan arkadaşlar forumda görüyorsunuzdur BII sendromu vs. yaşayan biçok kişi var ilk 5 yıl sonrasında. Çok memnun olanlar bile çok pişman olup herşeyi göze alıp çıkarttırmaya çalışıyorlar. Mesela tiroid, gece terlemesi, fibromiyalji, bağırsak düzensizlikleri vs gibi normalde de yaşanabilecek problemler hep implant bağlantılı çıkıyor. Var mı sizde böyle sıkıntılar, ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Meme büyütme yapan arkadaşlar forumda görüyorsunuzdur BII sendromu vs. yaşayan biçok kişi var ilk 5 yıl sonrasında. Çok memnun olanlar bile çok pişman olup herşeyi göze alıp çıkarttırmaya çalışıyorlar. Mesela tiroid, gece terlemesi, fibromiyalji, bağırsak düzensizlikleri vs gibi normalde de yaşanabilecek problemler hep implant bağlantılı çıkıyor. Var mı sizde böyle sıkıntılar, ne düşünüyorsunuz bu konuda?
5 yıl sonrasında değil benim 7.ayda cikti sorunlar 🤣 5 yil kullansaydim iyiydi..çıkartıyorum bu 💩 ları vucudumdan

X