Meme ameliyatı sonrası lütfen yardımmm

Korse çok canımızı acıtıyor evet ama gerçekten bir önemi var silikonların kaymasını engelliyor şekillendiriyor ve dikişlerin güven altında gibi hissediyorum ben sıkan yerlerine temiz bez parçası koyun çok rahatlatacak kolun kenarı ve memelerinizin alt bölgesine

peki pzt kontrolde tekrar soracağım zaten ama dediğiniz gibi gece mutlaka takayım zaten 2 saat bile çıkardım ağrıdan öldüm sporcu sütyeniyle.. bugün sadece korsenin üst kısmından bandaj bağladım biraz sıkı.. belki şişlikler ve silikon aşağı iner diye.. 1-2 gün bandaj deneyeceğim. artık ne gelirse aklıma deniyorum ama dediğiniz gibi asla korseyi cıkarmak yok.. cok teşekkürler :)) gelişmeleri haber vereceğim

Diren yerlerine tampon şeklinde batikonlu gazlı bezle pansuman yap sonra üzerini gazlı bez orda kalacak sekilde bantla, medikal bantla. günde 1 kere yeterli hava alsın. Dikiş yerlerine ise doktor bişey demediyse asla dokunma, sadece duş aldığın gün duş sonrası kurutma makinası soğuk kısmıyla iyice kurut nemli kalırsa enfeksiyon kapabilir. dikiş bantlarını açma dokunma ve pansuman yapma doktor bısey demediyse. Diren yerlerinden damla şeklinde kan ve sıvı gelebilir benim 4. gün kurumuştu.

Eğer doktorunuz söylemiyorsa denemeyin bence…güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…