S Selin yilmax Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2019 34 6 34 26 Kasım 2019 Konu Sahibi Selin yilmax #1 Selam kızlar, bir ay kadar önce meme diklestirme ameliyati oldum ama meme etrafında çok tüylerim var... igneli epilasyon yaptırmak zarar veriri mi ???
Selam kızlar, bir ay kadar önce meme diklestirme ameliyati oldum ama meme etrafında çok tüylerim var... igneli epilasyon yaptırmak zarar veriri mi ???
_ozengull 🖤 Kayıtlı Üye 22 Eylül 2017 772 687 26 Kasım 2019 Konu Sahibi Selin yilmax #2 Merhaba. Öncelikle gelmiş olsun. Doktorum bana iğneli epilasyonu yasaklamıştı fakat lazerle bir sorun olmaz
Merhaba. Öncelikle gelmiş olsun. Doktorum bana iğneli epilasyonu yasaklamıştı fakat lazerle bir sorun olmaz
_ozengull 🖤 Kayıtlı Üye 22 Eylül 2017 772 687 26 Kasım 2019 Konu Sahibi Selin yilmax #3 Sormadım, protezlerini nereye yerleşildi ? Kas üstü ise kendisine danış derim.
S Selin yilmax Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2019 34 6 34 27 Kasım 2019 Konu Sahibi Selin yilmax #4 _gll .!.: Sormadım, protezlerini nereye yerleşildi ? Kas üstü ise kendisine danış derim. Çok sağolun... Silikon takılmadı sadece diklestirme oldu Genişletmek için tıkla...
_gll .!.: Sormadım, protezlerini nereye yerleşildi ? Kas üstü ise kendisine danış derim. Çok sağolun... Silikon takılmadı sadece diklestirme oldu Genişletmek için tıkla...
S Selin yilmax Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2019 34 6 34 27 Kasım 2019 Konu Sahibi Selin yilmax #5 Lazerle nasil aldiracagimi bilmiyorum. Ameliyattan ne kadar zaman sonra yapılabilir bu işlem acaba...
Lazerle nasil aldiracagimi bilmiyorum. Ameliyattan ne kadar zaman sonra yapılabilir bu işlem acaba...
_ozengull 🖤 Kayıtlı Üye 22 Eylül 2017 772 687 27 Kasım 2019 Konu Sahibi Selin yilmax #6 Selin yilmax .!.: Lazerle nasil aldiracagimi bilmiyorum. Ameliyattan ne kadar zaman sonra yapılabilir bu işlem acaba... Genişletmek için tıkla... 1 ay. Sen yine de mutlaka doktoruna danış
Selin yilmax .!.: Lazerle nasil aldiracagimi bilmiyorum. Ameliyattan ne kadar zaman sonra yapılabilir bu işlem acaba... Genişletmek için tıkla... 1 ay. Sen yine de mutlaka doktoruna danış
S Selin yilmax Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2019 34 6 34 27 Kasım 2019 Konu Sahibi Selin yilmax #7 _gll .!.: 1 ay. Sen yine de mutlaka doktoruna danış Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum
_gll .!.: 1 ay. Sen yine de mutlaka doktoruna danış Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum