Meme ameliyatı sonrası dikiş açılması!!!

Ereyke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
6
1
46
Merhabalar...
1 ay önce granülomatöz mastit nedeniyle sol meme alınarak silikon takıldı. Sağ meme de ona uygun olacak şekilde küçültüldü. Küçültülen memede hiçbir sorun yok 2 haftada tamamen normale döndü. Fakat sol meme çok sorun çıkardı ve hala sorun çıkarmaya devam ediyor . Önce meme başı negroz oldu ve tekrar ameliyat oldum. Sonra vucut sıvısı akmaya başladı, silikon gerdirfiğinden den dolayı dikişler tutmadı çünkü memede ki rahatsızlık deriyide tahrip etmişti. Dikişler açılıp silikon görünün e tekrar ameliyat olup silikon alınarak boş silikon takıldı dikişler iyileşince enjeksiyonla doldurulmak üzere... Birkaç gün sorun yoktu sonra yine vucut sıvısı akmaya başladı. Şimdi aktığı yerden dikiş açıldı yeşil mercimekten hafif büyük. Ruhen çok yoruldum başına böyle birşey gelen var mı?

çok geçmiş olsun

Sizi merak ettim iyimisiniz nasil oldunuz hep dua ettim size allahım acil şifalar versin

Sizi merak ettim iyimisiniz nasil oldunuz hep dua ettim size allahım acil şifalar versin
Çok teşekkür ederim, mutlu ettiniz beni Allah ta sizi mutlu etsin. Doktor tekrar dikiş atti. Ama akıntı devam ediyor. Kan tahlili verdi acaba şeker yada kan değerlerinde sıkıntı mı var diye. Biraz uzun sürecek ama eninde sonunda iyileşecek dedi .

dualarım sizinle Allah tez zamanda şifa versin.Geç olsun güç olmasın insallah.Kendinize iyi bakın Iyileseceksiniz Allahın izniyle

Merhabalar insallah mesajımı görürsünüz süreç nasıl ilerledi aynı seyi yasıyorum bende 2 kez acıldı dikildi hala zorlu süreç devam ediyor

Öncelikle merak edenlere teşekkür ediyorum, aynı rahatsızlığı yaşayanlara şifa diliyorum. Çok şükür artık iyiyim.
En son explenderı da kabul etmeyip akıntı başlayarak dikişler açılınca onu da çıkarttı doktor.
Şuan yeri boş. Çıkarınca iyileşti. Kalıp sütyen takıp boş yeri çorapla dolduruyorum. Cepli sütyen alıp cebine protez de atabilirsiniz.

Ayrıca boş olmadından rahatsız olanlar varsa silikon için acele etmesinler. Alındıktan sonra vucut iyice kendini toparlasın, dokular tamir olsun. Sonra explender ile ara yavaş yavaş açılsın en son silikon takıksın. Ameliyattan hemen sonra silikon ya da explender takılınca vucut kabul etmiyor. Deri ve alt dokular hasarlı oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…