Meme ameliyatı öncesi ultrason

CeylanKara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
12
4
41
Kızlar 2 şubat meme büyütme ameliyatı olucaktım.Bugün ultrason cekildi.Sağ memede 4mm fibroadenom goruldu.Dr'um genel cerrah görsün dedi.Sizde böyle bi durum oldumu?Nette baktım takip edilmeli yazan forumlarda var ameliyata engel degil yazanda.Böyle bi durum yaşayan varmı?

Merhabalar fibroadenom tüm kadınlarda olabilecek normal bir durum. Onlar kendi kendine kayboluyor ya da daha sonrasında başka yerde de çıkabiliyor. Benim her iki mememde de var hatta ameliyatıma 1 hafta kala sol mememde de olduğunu öğrenmiştim. Daha önceki kontrolümde yoktu. bunun ameliyat olmamı etkileyecek bir durumu yoktu. Zaten doktorum benim kitle ile vs ile işim olmayacak çünkü kas altı olacağı için. Ama tabi yine de göstermenizde fayda var.

Cok tesekkur ederim.Genel cerrah onayladı.Bugun hepsini anestezide gordu.2 subatta olucam.ins guzel olur.

Cok tesekkur ederim.Genel cerrah onayladı.Bugun hepsini anestezide gordu.2 subatta olucam.ins guzel olur.
Umarım her şey gönlünüzce geçer şimdiden çok geçmiş olsun.aklınıza takılan bir şey olursa yardımcı olurum insan o süreçte bunu istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…