- 4 Temmuz 2010
- 756
- 1.024
Canım ben bugüne kadar çok kişiye göründüğü gibi değil,tahta gibiyim ben diye yakındım:)direkt sorarlarsa kıvıramam da ,kalırım öyle:)inşallah sormazlar:)kışın hiç şüphelenen olmadı ama yazı bilemiyorum.Canım şöyle diceksin: kilo aldım, emzirme de büyüttü, bi de İbrahim Saraçoğlu nın meme büyütme kürünü kullandım, susam yağı ile mememe masaj yaptım, kistler için ilaç kullanınca onlar da kortizonluymuş memem büyüdü ... Inanırlar çünkü çok doğal duruyorlarben bu forumda sizlerin doğal memelerini görmeden önce her silikonlu kadının memelerinin top gibi durduğunu sanıyordum .ha bi de yüzdüm o da mememi çok büyüttü diyebilirsin.
Karın mini karın germe olacak o yüzden çok takılmiyorum göğüs daha çok düşündürüyor beni aslindaŞimdiden geçmiş olsun canım hem karın hem meme çok zorlamaz inşallah seniAnkara'daki devlet hastanelerimiz çok başarılı doktorlarla dolu
Başka doktorla görüşmücek misiinn kesin kararını verdin mi doktor konusundaaCanım Dr benden de meme ultrasonu istedi.ameliyat tarihi almaya gideceğim zaman değerlendirecek .
Canım ne Ferruh ne de gürhan bey ile görüşmedim henüz.sadece tarih, kesi yeri konusunda kararım net.koltukaltı kesisi ve Haziran ortası. Zaten kararsızım bi de onlarla görüşürsem iyice kafam karışacak.mayısa kadar hiç bi doktorla görüşmicem.kendimi daha zaman var diye nadasa bıraktımBaşka doktorla görüşmücek misiinn kesin kararını verdin mi doktor konusundaa