meme ameliyatı öncesi ultrason, mamografi isteniyor mu

Canım şöyle diceksin: kilo aldım, emzirme de büyüttü, bi de İbrahim Saraçoğlu nın meme büyütme kürünü kullandım, susam yağı ile mememe masaj yaptım, kistler için ilaç kullanınca onlar da kortizonluymuş memem büyüdü ... Inanırlar çünkü çok doğal duruyorlar :KK66: ben bu forumda sizlerin doğal memelerini görmeden önce her silikonlu kadının memelerinin top gibi durduğunu sanıyordum .ha bi de yüzdüm o da mememi çok büyüttü diyebilirsin. :KK70:
Canım ben bugüne kadar çok kişiye göründüğü gibi değil,tahta gibiyim ben diye yakındım:)direkt sorarlarsa kıvıramam da ,kalırım öyle:)inşallah sormazlar:)kışın hiç şüphelenen olmadı ama yazı bilemiyorum.

Bende meme küçültme için başvurdum benden de istedi,hem meme ultrason mr hende ilaçlı ultrason mr istedi

Üff ya aynen ben de öyleyim , herkese diyordum ben de.Neyse uydurcaz bişeyler .bu konuyla ilgili yeni bi konu açtım.bakalım ne bomba fikirler gelecek arkadaşlardan :KK66:

Şimdiden geçmiş olsun canım hem karın hem meme çok zorlamaz inşallah seni:KK66:Ankara'daki devlet hastanelerimiz çok başarılı doktorlarla dolu:KK66:
Karın mini karın germe olacak o yüzden çok takılmiyorum göğüs daha çok düşündürüyor beni aslinda

benden kan tahlili ve akciğer röntgeni istedi.istemeyecekti ama ara sıra sigara kullanıyorum diyince anestezi sırasında sıkıntı oluşmaması için istedi röntgeni arkadaşlar..

Ben de sigara içmem ama, haftada 1, 2 tane arkadaşlarla içiyoz :KK66: röntgene gerek var mıdır acaba? Doktora demedim bunu.

Başka doktorla görüşmücek misiinn kesin kararını verdin mi doktor konusundaa
Canım ne Ferruh ne de gürhan bey ile görüşmedim henüz.sadece tarih, kesi yeri konusunda kararım net.koltukaltı kesisi ve Haziran ortası. Zaten kararsızım bi de onlarla görüşürsem iyice kafam karışacak.mayısa kadar hiç bi doktorla görüşmicem.kendimi daha zaman var diye nadasa bıraktım:KK66:

Bende kan tahlilli,akciğer grafisi ve ekg istedi doktorum.bunlar için ayrı bir ücret ödemedim.meme ultrasonunu kendim yaptıracaktım,o anda görevli doktor olmadığı için yaptıramadım.ameliyata girerken de varis çorabı giydirdiler.

X