Meme ameliyatı hikayem

Evetttt ben bunu yazmaya çekinmiştim doğrusu ilk başlarda eşime bunlar niye gıcırdıyor diyordum. Ama şu anda o sesler gitti
Merhaba Ben de yeni ameliyat oldum, bugün 6 günüm.. Benden de ses geliyor arada sırada :)) Bugün kontrolümde sormayı unuttum neden bu sesler geliyor diye garccc gurccc diye ses çıkıyor kolumu havaya kaldırınca.. Ne zaman geçiyor acaba??

Valla işte benim 2 ay oldu geçti o sesler. Ama ne zaman geçti tam olarak hatırlamıyorum

O iki meme görüntüsü geçer mi zamanla benim şuan silikonlar ağzıma giricek ama uçlarım biraz daha aşağıda bide üst kısımlar sert mesela ama uçlara doğrı alt Kısımlar cok yumuşak bana dikleştirme yapıcak kadar bişeyin yok silikon yeter demişti kendim de daha bekarım emzirme falan sıkıntı olmasın diye istemedim düzelir mi o görüntü ?

Lütfen cevap verin şuan çok korkuyorum böyle kalmasından

Merhaba, devlet hastanesinde ameliyat olan arkadaşınız memnun kaldı mı ? Kac liraya ameliyat oldu ve devlette ameliyat olmak için hangi bölüme gitmek gerekiyor acaba ?

Merhaba öncelikle geçmiş olsun hangi hastanede oldunuz?

Merhaba, bende 8 gün önce sadece protez taktırdım ve aynı şeyleri yaşadığımızı gördüm ki yalnız değilmişim, şimdi nasılsınız ağrınız var mı, görüntüsü nasıl oldu? Sertleşme oluyor mu yürüdüğünüz de geçicek mi bu ağrılar

Merhabalar, ben yaklaşık 1 buçuk ay önce ameliyat oldum ödemlerim bayağı azaldı gerginlik hissi falan kalmadı hiç ama sabahları kalktığımda sağ göğsümde ağrı oluyo özellikle de koltuk altı tarafına dokununca Bi ağrı oluyo yataktan kalkıp hafifçe mesaj yapınca 2 3 dk ya geçiyor ağrısı.Normal mi bu ağrı yani 1 buçuk ay sonra böyle Bi ağrı olması normal midir. Bi de kapsül oluşumu falan o tarz şeyler okumuştum öyle bisey olmasından korkuyorum

Benimde 2 ay oldu tam olarak bazen bastırınca falan hassas oldugunu hissediyorum hala ama bence doktorunuza bi danışın bende öyle bi ağrı yok bayadır mesela hemen hemen yakınmıs ameliyat dönemlerimiz

Bende şuanda çift meme görüntüsü var inmezse diye düşünmekten bütün psikolojim bozuldu . Sizinde öylemiydi
Aynı görüntü bende de var. 10 gün oldu ameliyat olalı. Sizde durumlar nedir? İndimi silikonlar çift meme görüntüsü geçti mi? Nasıl hangi sürede düzeldi? Bilgi verebilir misiniz

Sizin artık 1.5 ay olmuş yuruyunce yorulunca yada gece yatınca ekstra sertleşiyor nasılsınız siz şimdi ben tam bir haftalik oldum

Merhab benim de ameliyatımın 6. günü ve işe bile başladım , hatta 2. Günün sonunda hastanenin cafesine indim , 3. Gün nerdeyse normal hayatıma %70 dönmüştüm her şeyimi tek başıma yapabiliyordum. Kas altı ameliyatım. Herkeste farklılık gösteriyor cidden , inş hepimiz için sonu güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…