Meme ameliyatı hikayem

Ay benimde 18 gün oldu tek meme oturdu,diğerinde 1 haftadır bant var ama çift meme görüntüsü var. Sanki meme boş,silikon memenin üstünde. Doktoruma ptesi kontrolde sordum”masaj yap oturacak zamanla ödemde var” dedi. Gerçekten bu çift meme görüntüsü gidiyor mu? Kafaya çok takıyorum valla

Ay benimde 18 gün oldu tek meme oturdu,diğerinde 1 haftadır bant var ama çift meme görüntüsü var. Sanki meme boş,silikon memenin üstünde. Doktoruma ptesi kontrolde sordum”masaj yap oturacak zamanla ödemde var” dedi. Gerçekten bu çift meme görüntüsü gidiyor mu? Kafaya çok takıyorum valla
Siz hangi yöntemle ameliyat oldunuz ? Kas altı mı ?

Ben pek anlamıyorum açıkçası o çift meme görüntüsünü şuan yok sanırım ama takmazsan olur demişti biraz büyük protez kullandığı İçin olurmuş böyle şeyler . 350 cc kullandı bende cebi genişletmesi oturması lazımmış . Bıktım valla ya biz mi çok inceliyoruz takıyoruz anlamıyorum çoğu arkadaşım yaptırmış hayatına bakmış yok yukarda mı yok indi mi şişti mi valla hiç takmamışlar bunları mahaşallah çokta mutlular memişlerine aşıklar herşey yolunda :))) sakınan göze çöp batarmış ya bende çok inceliyorum kendimi bence biraz rahatlamalıyız sanki kızlar dmi

Bak meme aşağıda duruyor ama memenin üstünde bi dolgunluk oluyor. 15 gün kadar ameliyat sütyeni taktım sonra bant takmaya başladım teki indi diğeri kaldı:KK43: o kadar takıyorum ki kafaya yumruklayıp indiresim var😂

Bak meme aşağıda duruyor ama memenin üstünde bi dolgunluk oluyor. 15 gün kadar ameliyat sütyeni taktım sonra bant takmaya başladım teki indi diğeri kaldı:KK43: o kadar takıyorum ki kafaya yumruklayıp indiresim var😂
Hahahahha :))) o zaman tamam bende de sanırım o görüntü var yani sağ meme şiş gibi üst kısımdan, yandan bakıncada üst şiş ve basık duruyor yani füze gibi memeler hayalimdi oysa Kİ :)

Ay benim bugün moralim bi düzeldi:) geçen hafta duşa girmeden evvel(korkudan haftada max 2 yıkanıyorum nasılsa işe daha başlamadım diye😄) Foto çekmiştim ve bugün çektim hafif inme var bi de kolumdaki dikişlerim(kol germede oldum ben silikonla beraber) çok güzel kaynamış. Dikişlerim alınmadan bile gayet iyi durumdalar,tahminimce 6 aya silikleşir:)

He sol memem yani üstünde dolgunluğu az olan memem tam bir füze,üstte dolgunluğu çok olan memem çok doğal duruyor:) çarşamba kontrolde sorucam hepsini,cebe tam oturmazsa ne yapılıyor onuda sorucam ama masaja devam:)

Çok geçmiş olsun öncelikle 🙏 diren olmaması daha rahatlatıcı olmuş çünkü dikiş acısına birde direnin giriş yerinin acısı ekleniyor sonra .. benim 14. Günde küçük bir hematom oluşmuştu dikiş yeri deri altında o kısmı kanattı ve akıttı doktorum çocuklar gibi ağlıyorum artık yaaa .. o sıkı bandajda benim sol meme cebe oturdu ama sağ meme hala yukarda o yüzden takmaya devam ediyorum fakat 2 gündür takmıyorum bu alt dikiş kanaması yüzünden çünkü üstü sıktıkça altta baskı hissediyorum sankş kanama daha çok artıyor ... bikaç gün sonra tekrar başlayacağım bandı takmaya ... tahminim bu sütyen ve bandı 2 ay taşıyacağız 🤔
Merhabalar çok geçmiş olsun. Siz dikleştirme değil direk silikon ameliyatı olmuşsunuz ama bence sonuç ne kadar %100 istediğiniz gibi olmasa da silikonlu meme zaten dik görüneceği ve çok sarkma olmayacağı için daha doğal duracaktır.
benim de 5. Haftam inanın 3. Hafta bittikten sonra çok daha iyi olacaksınız hızlı hızlı iyileşmeye başlayacak. Ayrıca iki meme bir birinden farklı ve bu yüzden iyileşme süreleri de farklı oluyor. Benim de sol memem daha çabuk cebe oturdu şu anda masaj yapmıyorum 1 haftadır ona ama sağa yapıyorum hala sol kadar inmedi.
Şu yapıştırdığınız bantların adı nedir? Niye yapıştırıyorsunuz?
Ben hiç kullanmadım. Medikal sütyeni 2,5 hafta taktım . Sonra çıkardım bir daha da takmadım hiç birşey. Çünkü aşağı inmesini engelliyor baskı yapıyor dedi. Dikiş yerime dermatix jel sürüyorum ve kantaron yağı ile hafif bastırarak masaj yapıyorum.
silikonum mentor 350 cc yuvarlak high profile pütürlü
Kas altı oldum. Devlet hastanesinde oldum.
diren kullanılmadı.
Aynı anda burun ameliyatı da oldum 🙈

Merhaba bende 5 Gün önce ameliyat oldum acılar dan dolayı çok pişmanım kendi başıma hiçbir şey yapamıyorum tuvalete bile başkasının yardımıyla gidiyorum ve üstelik çektiğim acılara değmeyecekmiş gibi geliyor bendede biraz sarkma vardı dikleştirme istemedim Doktor protez o kadar yukarı koymuş ki menem aşağıda protez yukarda çok çirkin bir görüntü var şu anda sürekli ağlıyorum çok az aşağı ineceğini söylüyor olması gereken yer orasıymış. Acaba benim gibi bi sorun yaşayan varmı ????
Öncelikle geçmiş olsun. Ben 3. Günümde tuvalete yalnız gidebildim şükür. İlk hafta kontrolümde moralimin çok bozuk hatta pişman olmak üzere olduğumu söyledim doktoruma. Çünkü ağrılar 8. Güne kadar çok şiddetliydi. O sıkı bandaj çıkıp sütyene geçince çok rahatladım. Ama gerçekten çok zor bir süreçmiş. İnsan yaşamadan anlayamıyor. Hatta başkaları dışarı gezmeye kahveye AVM’ye gidiyormuş ben iyileşemicem galiba diye eşime dert yandım defalarca. Bugün tam 15 gün oldu. Ağrılarım çok azalmıştı ve hatta ağrı kesiciyi bırakmıştım. Fakat göğüs üstünden bandaj takıldı ve yine ağrım var. Allahtan dayanılmayacak kadar değil. Sanırım 1 ay böyle geçecek.

He sol memem yani üstünde dolgunluğu az olan memem tam bir füze,üstte dolgunluğu çok olan memem çok doğal duruyor:) çarşamba kontrolde sorucam hepsini,cebe tam oturmazsa ne yapılıyor onuda sorucam ama masaja devam:)
Valla arkadaşım cebe oturmazsa açıp alttan cebi biraz daha genişletip cebe yerleştiriyorlarmış ama inşallahhhhh bu olmayacak ve ineceklerrrr 🙏☺️ Pozitif düşünelim de öyle olsun gerçekten bidaha ameliyat ortamına dahi girmek istemiyorumm 🤯🤯

Merhabalar çok geçmiş olsun. Siz dikleştirme değil direk silikon ameliyatı olmuşsunuz ama bence sonuç ne kadar %100 istediğiniz gibi olmasa da silikonlu meme zaten dik görüneceği ve çok sarkma olmayacağı için daha doğal duracaktır.
benim de 5. Haftam inanın 3. Hafta bittikten sonra çok daha iyi olacaksınız hızlı hızlı iyileşmeye başlayacak. Ayrıca iki meme bir birinden farklı ve bu yüzden iyileşme süreleri de farklı oluyor. Benim de sol memem daha çabuk cebe oturdu şu anda masaj yapmıyorum 1 haftadır ona ama sağa yapıyorum hala sol kadar inmedi.
Şu yapıştırdığınız bantların adı nedir? Niye yapıştırıyorsunuz?
Ben hiç kullanmadım. Medikal sütyeni 2,5 hafta taktım . Sonra çıkardım bir daha da takmadım hiç birşey. Çünkü aşağı inmesini engelliyor baskı yapıyor dedi. Dikiş yerime dermatix jel sürüyorum ve kantaron yağı ile hafif bastırarak masaj yapıyorum.
silikonum mentor 350 cc yuvarlak high profile pütürlü
Kas altı oldum. Devlet hastanesinde oldum.
diren kullanılmadı.
Aynı anda burun ameliyatı da oldum 🙈
Merhaba size de çok çok geçmiş olsun 💐 bana doktorum masaj önermedi şöyle düşün dedi henüz iyileşmemiş bir dokuya masaj yaparsan kendini incitirsin dedi 🤔 masajı önermediği için bu bantı kullandırıyor bu bantta ameliyattan çıktığımda takmışlardı bana o günden beridir kullanıyorum fakat medikal malzeme satan yerlerde olabilir. Her doktor farklı uygulama yapıyor işte kafalar burada karışıyor :) kimi sütyen kullan 2 ay diyor kimi kullanma diyor kimi masaj uyguluyor kimi bant takıyor vs. Diren konusunda da meme içinde 100 cc ye kadar örneğin kan oluşumunu çoğu doktor bırakıyor diren takmıyor demişti fakat çoğu doktorda işi garantiye almak İçin ben uygularım alabildiğim kadar içerdeki kirli kan ve sıvıyı çekerim diyor yani herkesin uygulama farklı tek bir doğru yok sanıyorum . Evet dikleştirme olmadım sadece protez konuldu dediğim gibi diri ve dik durmuyorlar ama şuan için dolgun görünüyor tabi henüz 3. Haftaya giriyorum . Asıl önemli olan yumuşayacağı ve küçüleceği zaman nasıl görüneceği 😓

Öncelikle geçmiş olsun. Ben 3. Günümde tuvalete yalnız gidebildim şükür. İlk hafta kontrolümde moralimin çok bozuk hatta pişman olmak üzere olduğumu söyledim doktoruma. Çünkü ağrılar 8. Güne kadar çok şiddetliydi. O sıkı bandaj çıkıp sütyene geçince çok rahatladım. Ama gerçekten çok zor bir süreçmiş. İnsan yaşamadan anlayamıyor. Hatta başkaları dışarı gezmeye kahveye AVM’ye gidiyormuş ben iyileşemicem galiba diye eşime dert yandım defalarca. Bugün tam 15 gün oldu. Ağrılarım çok azalmıştı ve hatta ağrı kesiciyi bırakmıştım. Fakat göğüs üstünden bandaj takıldı ve yine ağrım var. Allahtan dayanılmayacak kadar değil. Sanırım 1 ay böyle geçecek.
Çok geçmiş olsun 💐 beni de rahatsız eden bu göğüs üstündeki bant aynı sizin gibi . Onu bazen bunalıyorum çıkarıyorum duruşum bile değişiyor . Rahatlıyorum daha dik duruyorum ağrılarım azalıyor ama sonra sıkıca o bantı takıyorum göğüslerim yanmaya başlıyor acıdan içten dikişlerime baskı oluyor canım yanıyor kambur yürüyorum nefes alamıyorum derken sanki iyileşemeyecekmişim gibi hissediyorum bende . Şu banttan kurtulduğum gün pasta keseceğim :)))

Merhaba size de çok çok geçmiş olsun 💐 bana doktorum masaj önermedi şöyle düşün dedi henüz iyileşmemiş bir dokuya masaj yaparsan kendini incitirsin dedi 🤔 masajı önermediği için bu bantı kullandırıyor bu bantta ameliyattan çıktığımda takmışlardı bana o günden beridir kullanıyorum fakat medikal malzeme satan yerlerde olabilir. Her doktor farklı uygulama yapıyor işte kafalar burada karışıyor :) kimi sütyen kullan 2 ay diyor kimi kullanma diyor kimi masaj uyguluyor kimi bant takıyor vs. Diren konusunda da meme içinde 100 cc ye kadar örneğin kan oluşumunu çoğu doktor bırakıyor diren takmıyor demişti fakat çoğu doktorda işi garantiye almak İçin ben uygularım alabildiğim kadar içerdeki kirli kan ve sıvıyı çekerim diyor yani herkesin uygulama farklı tek bir doğru yok sanıyorum . Evet dikleştirme olmadım sadece protez konuldu dediğim gibi diri ve dik durmuyorlar ama şuan için dolgun görünüyor tabi henüz 3. Haftaya giriyorum . Asıl önemli olan yumuşayacağı ve küçüleceği zaman nasıl görüneceği 😓
Çok teşekkür ederim ☺️ işte derler ya her yiğidin yoğurt yiyişi farklı diye. Tam da bu nokta da ayrım geliyor.
netice de herkesin sağlıklı ve mutlu olduğu bir süreç yaşamaları en güzeli .

X