• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme ameliyatı sonrasında bandajın memeye baskı yapması

Arkadaşlar ameliyatımın 6. Günündeyim yarım saat önce yataktan mememin sol tarafındaki Ağrı'yla uyandım ve bir baktımki Oraya Kocaman bir kan toplanmış çok korkuyorum neden oldu sizce resminide yükledim şimdi bilgisi olan yardımcı olabilirmi acil bana lütfen :KK43:((((
Canim ya yeni gordum msji kiyamam sana :( noldu sordun mu dr a?

Böyle bir morluk yoktu göğüsümün orasında bu gece oldu bende ondan korkuyorum inşallah değildir :KK43:(( yarın sabah uyanır uyanmaz hemen arayacağım dr umu ztn saat gecenin 5 i oldu uyuyamadım hala çok endişeleniyorum :KK43:

Geçmiş olsun. Dren takılmış mıydı acaba. Umarım önemli bişey değildir. Merak ettim.

Selam arkadaşlar sabah uyandığımda dr umu aradım ve yanına gittim hemen baktı ve ameliyat bölgesinde biriken sızıntı tarzındaki kan bu şekilde doku içine yayılıp morluk yapabilir dedi endişelenmememi söyledi ve gönderdi geçici ve önemsiz birşeymiş çok teşekkürler ilginiz için arkadaşlar ve iyi dilekleriniz için

Selam arkadaşlar sabah uyandığımda dr umu aradım ve yanına gittim hemen baktı ve ameliyat bölgesinde biriken sızıntı tarzındaki kan bu şekilde doku içine yayılıp morluk yapabilir dedi endişelenmememi söyledi ve gönderdi geçici ve önemsiz birşeymiş çok teşekkürler ilginiz için arkadaşlar ve iyi dilekleriniz için
Canm diren takılmış mıydı??????

Çok şükür önemli değilmiş ☺️

Back
X