• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme ameliyatı sonrasında bandajın memeye baskı yapması

mayabebegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
11
6
1
34
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 gün önce meme ucundan süt bezi arkasına yuvarlak mentor protez taktırdım bandajlar yarın çıkacak fakat göğüslerime baktığımda önden bir basıklık görüyorum yanlara doğru yani koltuk altıma yığılma var sanki önden bastırılmış gibi acaba nedeni nedir bandajların yaptığı baskımıdır ? nezaman düzelir tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

ayrıca memelerim şuanda çok sertler kollarımıda kapatmakta zorluk çekiyorum ve normalde duruşum çok dikken kambur bir halde duruyorum ilerleyen günlerde beni neler bekliyor fikri olan varmı? pzt günü iş başı yapmam gerekiyor ağrılarım geçermi sizce?

Gecmis olsun. Bandajlar oyle koltuk altina dayatacak kadar baski yapmaz. Odemler var zamanla gogsunun sekli duzelecektir canim. Kas ustu olmussun sanirim agrilarin ne durumda bilmiyorum ama haftan dolmadan is basi yapman cok mantikli gelmedi bana agri olmasa da yoruluyor insan duramiyosun ayakta goguslerinin sisleri ancak iki haftadan sonra gozle gorulur derecede azalir ve o zaman yumusamaya baslar kambur durman cok normal "benim esim gogsunu yapti beli gitti hatunun diyodu:KK45: ama dik yurumeye calis o da 15 gunden sonra tam duzelir.

kas üstü süt bezi arkasına kas zarı altına koyuldu silikonum meme ucundan olduğu için ameliyatım özellikle meme uçlarım sızlıyor ve ayakta yada oturur pozisyonda biraz fazla durunca inanılmaz ağrımaya başlıyor ve hemen yatmam gerekiyor ozaman geçiyor hemen ama pazartesi günü patronuma söz verdim işe başlıycam diye beni bekliyor inşallah düzelirim biran önce cvbın için çok teşekkür ederim çok iyisin.

Cnm bunlr daha normal odem indikce rahatlar
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 gün önce meme ucundan süt bezi arkasına yuvarlak mentor protez taktırdım bandajlar yarın çıkacak fakat göğüslerime baktığımda önden bir basıklık görüyorum yanlara doğru yani koltuk altıma yığılma var sanki önden bastırılmış gibi acaba nedeni nedir bandajların yaptığı baskımıdır ? nezaman düzelir tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
rahatlarsiN ayrica ise hemen baslama derim bir hafta dinlen bence.

kas üstü süt bezi arkasına kas zarı altına koyuldu silikonum meme ucundan olduğu için ameliyatım özellikle meme uçlarım sızlıyor ve ayakta yada oturur pozisyonda biraz fazla durunca inanılmaz ağrımaya başlıyor ve hemen yatmam gerekiyor ozaman geçiyor hemen ama pazartesi günü patronuma söz verdim işe başlıycam diye beni bekliyor inşallah düzelirim biran önce cvbın için çok teşekkür ederim çok iyisin.
Rica ederim canim. Sormak istesigin bisey olursa cekinmeden yaz lutfen. Acil sifalar dilerim

Benim ameliyat sonrası yaşadıklarımı tarif ettin sakın telaş yapma çünkü hepsi geçici ;) ilk başlarda kambur durmak, doğrulamamak uzun süre yürüyememek silikonun nerdeyse koltuk altıma takılmış olduğunu düşünmek :):) oturma odasından mutfağa kahvaltı yapmaya giderken ölüyorum sanıyordum. Anestezininde çok etkisi oluyor hele bi ilk haftanı atlat sen ondan sonra gör.. İlk zamanlar bu yaşadıkların çok çok normal sakın telaşlanma benim memelerim üçgendi ilk başta ortası sivri yanlar basıktı, bandajın yaptığı baskı ve ayriyetten yeni takılan bir protez olduğu için derin henüz esnemedi ilerleyen zamanlarda kabul edecek protezi vücudun ve herşey normale dönecek bombalarınla mutlu olma zamanların gelecek bikini ve südyenlerleeee :)

Benim ameliyat sonrası yaşadıklarımı tarif ettin sakın telaş yapma çünkü hepsi geçici :KK66: ilk başlarda kambur durmak, doğrulamamak uzun süre yürüyememek silikonun nerdeyse koltuk altıma takılmış olduğunu düşünmek :):) oturma odasından mutfağa kahvaltı yapmaya giderken ölüyorum sanıyordum. Anestezininde çok etkisi oluyor hele bi ilk haftanı atlat sen ondan sonra gör.. İlk zamanlar bu yaşadıkların çok çok normal sakın telaşlanma benim memelerim üçgendi ilk başta ortası sivri yanlar basıktı, bandajın yaptığı baskı ve ayriyetten yeni takılan bir protez olduğu için derin henüz esnemedi ilerleyen zamanlarda kabul edecek protezi vücudun ve herşey normale dönecek bombalarınla mutlu olma zamanların gelecek bikini ve südyenlerleeee :)
Kız, kız , kızzz ;) bin maşallah .... Nerdeeee o ameliyattan sonraki panik kız, nerde şimdi ki mutlu kız :nazar: aferin sana ;) çok iyi toparladın...

Kız, kız , kızzz :KK66: bin maşallah .... Nerdeeee o ameliyattan sonraki panik kız, nerde şimdi ki mutlu kız :nazar: aferin sana :KK66: çok iyi toparladın...

Çok şükür gülüm hepinizin yardımlarıyle.. :eek: Şimdi yardımcı olma sırası bende.. çünkü ameliyattan sonraki zamanlarda gerçekten insanın çok ihtiyacı oluyor desteğe ve bilinçlenmeye.. İyi ki varız yaşasin yardım etmek :KK9::KK39:

Benim ameliyat sonrası yaşadıklarımı tarif ettin sakın telaş yapma çünkü hepsi geçici :KK66: ilk başlarda kambur durmak, doğrulamamak uzun süre yürüyememek silikonun nerdeyse koltuk altıma takılmış olduğunu düşünmek :):) oturma odasından mutfağa kahvaltı yapmaya giderken ölüyorum sanıyordum. Anestezininde çok etkisi oluyor hele bi ilk haftanı atlat sen ondan sonra gör.. İlk zamanlar bu yaşadıkların çok çok normal sakın telaşlanma benim memelerim üçgendi ilk başta ortası sivri yanlar basıktı, bandajın yaptığı baskı ve ayriyetten yeni takılan bir protez olduğu için derin henüz esnemedi ilerleyen zamanlarda kabul edecek protezi vücudun ve herşey normale dönecek bombalarınla mutlu olma zamanların gelecek bikini ve südyenlerleeee :)
Çok teşekkür ederim gerçekten içimi birazda olsa rahatlattığını için Göğüslerimin Ortası şuan baya ayrık ve şiş çok korkuyorum göğüslerimin böyle sanki sırtıma doğru kaymış bi şekilde kalacak diye benim normal göğüs yapımda ortası ayrık doktor yanlara doğru olcak demişti ama bu Kdr olamaz yani dimi düzelir off çok korkuyorum düzelmez diye :(

Çok teşekkür ederim gerçekten içimi birazda olsa rahatlattığını için Göğüslerimin Ortası şuan baya ayrık ve şiş çok korkuyorum göğüslerimin böyle sanki sırtıma doğru kaymış bi şekilde kalacak diye benim normal göğüs yapımda ortası ayrık doktor yanlara doğru olcak demişti ama bu Kdr olamaz yani dimi düzelir off çok korkuyorum düzelmez diye :KK43:
Gun gectikce birlesiyor canim. Benim ayrik olmamasina ragmen oyle duruyordu simdi 23.gundeyim yumusadikca birlesir.ama yapisal olarak cok ayriksa cok da yapismaz. Kas ustu zaten gitgide kendilerini salip birleseceklar memoslar:KK19:

Gun gectikce birlesiyor canim. Benim ayrik olmamasina ragmen oyle duruyordu simdi 23.gundeyim yumusadikca birlesir.ama yapisal olarak cok ayriksa cok da yapismaz. Kas ustu zaten gitgide kendilerini salip birleseceklar memoslar:KK19:
Neden ortası Okadar ayrılıyor ve şişiyor peki Canım? Ve kas üstü olunca daha mı birleşik ve yumuşak olur ?

Neden ortası Okadar ayrılıyor ve şişiyor peki Canım? Ve kas üstü olunca daha mı birleşik ve yumuşak olur ?
Canım benim de ayrık , arada bayağı bi boşluk var. Hiç dert etme. Ilk günler piramit gibi duruyor, hatta koni gibiydi. Şimdi 9. Haftam bitti yine ayrık ama daha doğal. Hergün doğallaşacaklar . Ben ameliyat olmadan 6 önce foruma üye olduğum için bunların normal olduğunu zaten biliyordum . Yoksa hem görüntü hem de o yaşanan baskı konusunda bi bilgim olmasaydı, kesin kafayı yerdim .o yüzden taş gibi olmaları , asimetrik gibi durmaları , ayrık aradan ırmak geçen sıra dağlar gibi olmaları ÇOK NORMAL. 3-6-12 ay kritik aylar. Kişiye göre bu aylarda tam şeklini alıyor ;)

Odemden dolayi oyle duruyor canim. Kas alti yonteminde kaslar baski yaptigi icin yayilmasi daha zor. Biraz sabir canim:KK54:
Arkadaşlar ameliyatımın 6. Günündeyim yarım saat önce yataktan mememin sol tarafındaki Ağrı'yla uyandım ve bir baktımki Oraya Kocaman bir kan toplanmış çok korkuyorum neden oldu sizce resminide yükledim şimdi bilgisi olan yardımcı olabilirmi acil bana lütfen :(((((

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    89,7 KB · Görüntüleme: 536
Seni izliyorum canım.
Arkadaşlar ameliyatımın 6. Günündeyim yarım saat önce yataktan mememin sol tarafındaki Ağrı'yla uyandım ve bir baktımki Oraya Kocaman bir kan toplanmış çok korkuyorum neden oldu sizce resminide yükledim şimdi bilgisi olan yardımcı olabilirmi acil bana lütfen

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    89,7 KB · Görüntüleme: 117
Arkadaşlar ameliyatımın 6. Günündeyim yarım saat önce yataktan mememin sol tarafındaki Ağrı'yla uyandım ve bir baktımki Oraya Kocaman bir kan toplanmış çok korkuyorum neden oldu sizce resminide yükledim şimdi bilgisi olan yardımcı olabilirmi acil bana lütfen

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    89,7 KB · Görüntüleme: 118

Hematom olabilir mi? Yarın doktorunuzu arayın..Meme ameliyatlarında süreç nasıl bilemiyorum ama mesela karın germede, lipoda falan bu tür morluklar çok normal..

Hematom olabilir mi? Yarın doktorunuzu arayın..Meme ameliyatlarında süreç nasıl bilemiyorum ama mesela karın germede, lipoda falan bu tür morluklar çok normal..
Böyle bir morluk yoktu göğüsümün orasında bu gece oldu bende ondan korkuyorum inşallah değildir :((( yarın sabah uyanır uyanmaz hemen arayacağım dr umu ztn saat gecenin 5 i oldu uyuyamadım hala çok endişeleniyorum :(

Back
X