Meme ameliyat cerrahı ve ameliyat fiyatları (Istanbul)

zynpbldr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
3
0
23
Merhaba hanımlar 7 senedir göğüs ameliyatı olmayı düşünüyorum ve sonunda bütün araştırmalarımdan sonra olmaya karar verdim. İstanbul civarında silikon taktırıp memnun olan arkadaşlar doktorlarının ismini ve ameliyatlarının fiyatlarını yazabilir mi? Cildim çok hasas, yani tırnağımla kaşısam bile bazen yara izi kalıyor. O nedenle dikişi çok iyi olan bir doktor arıyorum. Şimdiden herkese çok tesşekkürler, ve hepinize iyi günler

Kesinlikle Vanitiy estetik ve guzellik merkezi ve dr mehmet can saki
Fiyat degisiyor cunku kampanya indirimler oluyor ben yeni oldum kampanya fiyati11600 du arayin hastaneyi guncel fiyat bilgisi veriyorlar hastaneden ve doktorumdan cok memnunum yaptirmayi dusunen arkadaslar baska yeri aramayin bence herseyiyle mukemmel doktorum ise harika is cikardi cok memnunum

Merhaba ben de uzun araştırmalarım sonucu önümüzdeki ay içinde zekeriya kul’a ameliyat olacağım. Kendisi dikişi kısa tutmaya çalışan biri 2 cm falan oluyo benimki demişti. Bazı doktorlar uzun kesiyolarmış sanırım.

Ayrıca tak çıkar yöntemini tercih etmiyor bu da hem sterilizasyon açısından olumlu bişey (kapsül kontraktürü ve bakteri biyofilmi oluşmaması açısından) hem de protezin boyutuna göre dikiş yeri değiştiği için seçilen protezin baştan net olması dikiş yerinin katlantı bölgesine saklanmasında da olumlu imiş.

Ne kadar acaba şu anki fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…