Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme büyütme yaptırdım doktorum İhsan Türkmen çok memnun kaldım çok ilgili bir doktor, ağrım oldu ama beklediğiö kadar değil, Acıbadem'de oldu ameliyatım
Meme büyütme yaptırdım doktorum İhsan Türkmen çok memnun kaldım çok ilgili bir doktor, ağrım oldu ama beklediğiö kadar değil, Acıbadem'de oldu ameliyatım
Teşekkür ederim kas altı 375cc yuvarlak oldu , ağrı sızı 4 gün oluyor sonra hiç kalmıyor, taş gibi olduğu için şuan bişeye benzemiyorlar, bakalım nası olucak sonuç, fiyat doktorun adını yazın çıkan numaradan alabilirsiniz
Merhabalar, ben de ihsan türkmen e ameliyat olmak istiyorum senelerdir takip ediyorum kendisini . şu an ne durumda acaba memeleriniz memnun musunuz sonuçtan beklentilerinizi karşıladı mı ben ameliyat sürecinden öte ihsan bey hakkında düşüncelerinizi ve çıkan sonuçtan memnuniyetinizle alakalı daha detaylı bilgi almak istiyorum . cevap verirseniz çok mutlu olurum teşekkür ederim şimdiden