meme ağrısı

gossipgirl5

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
141
22
13
20
özellikle regl öncesi sonrası mememin bazı bölgelerinde dokununca ağrı hassasiyet var normal zamanda olmuyor ama her regl yaklaşımında çok fazla artınca endişeleniyorum kanser miyim diye. yaşayan var mı?

özellikle regl öncesi sonrası mememin bazı bölgelerinde dokununca ağrı hassasiyet var normal zamanda olmuyor ama her regl yaklaşımında çok fazla artınca endişeleniyorum kanser miyim diye. yaşayan var mı?
Ağrı da varmı yoksa hassasiyet mi benimde çok ağrıyor adetime yedi gün felan var iki üç gündür sol göğsüm özelikle.cok ağrıyor ama üç dört aydır böyle gidecem doktora korkuyorum ama kötü bişey olsa herhalde ağrı yapmazda diye düşünüyorum annemde böyleydi çünkü çok ağrısı vardi film ve usg yaptırdı fibrokist çıktı yani kötü değil ama takip altında olması gerekiyor acaba bendede mi o var diyorum

ağrı da vae hassasiyette kendimi bildim bileli hep ağrım olur mememde regl zamanları ama işte her seferinde aklıma kötüsü geliyor, biri değsin istemiyorum ya da dokunmak hassasiyetten

ağrı da vae hassasiyette kendimi bildim bileli hep ağrım olur mememde regl zamanları ama işte her seferinde aklıma kötüsü geliyor, biri değsin istemiyorum ya da dokunmak hassasiyetten
Aynen aynen bende öyle yatarken bile üzerine yatsam kötü oluyorum hemen geri dönüyorum inşallah bişey yoktur ya kötü düşünmeyelim ama yinede gidelim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…