1-Maybelline pudra: kapatıcılıgı cok az ancak yınede kullanılır cıldınde cok problem olmayanlar kullanabılırler.ıcınde de zeytınyagı var sanırım hafıf zeytınyagı kokuyor cıldı bozacagını sanmıyorum..
2-alix avien pudram.asla vazgecemem!kurtarıcım o benım! cok dogal cok guzel duruyor kesınlıkle tavsıye ederım! 25liraydı hatırladıgım kadarıyla
3-pastel stick fondöten. cıldı kuru olan arkadaslar cok rahat kullanabılırler cıltle butunlesıp dogal duruyor tavsıye ederım.buda 20-25 lira arasındaydı.
4-avon color trend pudra. cok kalitesiz uzak durun derım!sadece kokusu hoş.
5-flormar pudra:fiyatına göre fena değil.ama kullanmıyorum.dogal durmuyor
6-avon likit fondöten:avonu kalitesiz buldugum ıcın kullanmıyorum ama arada sırada nadiren kullanılabilir.
7-M.A.C pro longwear föndöten.67 liraya almıstım.yaglı cıltler ıcın kesınlıkle cok ıyı. uzun sure aynı kalıyor 15 saat kadar.ılk basta benım T bölgemde putur putur durdu cunku cıldım kuruydu ancak duzenlı olarak nemlendırırsenız hem uzun kalıcılık hem dogal gorunum elde edebılırsınız! Ancakk en iyi verimi fırcayla alabilirsiniz.en altta görecegınız fırcayla uyguluyorum.
8-golden rose fondöten: bunuda 15 liraya almıstım sanırım.buda hoş bir föndöten kapatıcılıgı oldukca ıyı.
9-Allık yeni yeni kullanmaya başladım.flormar allık.şeftali tonlarında gayet dogal ve hoş icinde pigmentleri var ancak sırıtmıyor.önerırım.Bunun dışında m.a.c'in allıklarındanda edinmelisiniz.
1-Max factor 2000calorie maskara:kırpıklerı cok iyi dolgunlastırıyor.gercekten cok iyi bir maskara fiyatı 40 küsürdü sanırım
2-Maybelline falsies maskara: uzun kirpikliler için daha ideal gibi.
3-Maybelline volume express curved brush: benımkısı kıvrık fırcalı olanı.ustune tanımam cok memnunum kısa kırpıklerımı hem uzatıyor hem dolgunlastırıyor hem sımsıyah komur gıbı hemde kıvırıyor:) daha ne ısterımkıı. diorshow maskarada kullandım ama bundan cok daha memnunum o kdar soyluyorum..
1-Clinique gloss:cok kaliteli.bıraz yapıskan ama cok guzel duruyor dudakta.beyaz olduguna aldanmayın ben severek kullanıyorum sırıtmıyor kesınlıkle:) fiyatı bayagı vardı ama hatırlamıyorum...
2-Avon red kiss ruj: berbat...rengı hosuma gıttı dıye almıstım ama vısne curugu gıbı bırsey..tendekı duruslarınıı koyacagım.
3-rosense dudak koruyucusu: hafif dolgunlastırıyor guzel bir ürün cok acıklanacak bırseyı yok..
4-Flormar long wearing ruj: asla vazgecemem!!! cok dogal cok guzel bir rengi var L16. hude renk severler ıcın.uzun surede kalıyor.9 lira falan olması gerek.
5-Watsons dudak balmı: guneslenırken dudaklar kurumasın dıye kullanıyorum
6-golden rose nemlendirici: cok iyi nemlendiriyor.
7-Nivea nemlendirici:bildiğimiz nemlendirici:)
8-Nivea shine glace: cok hoş rengi cok guzel duruyor asla vazgecemeceklerımden:)
1-Flormar longwearing ruj L16
2-Avon red kiss ruj
3-Nivea shine glace
4-Clinique
1-Active naneli ağız spreyi
2-maybelline rimel aldıgımda göz temizleme losyonu hedıyeydi.sadece rimeli falan güzel çıkartıyor o kadar göz kalemi falan cıkartmıyor
3-loreal pure zone:gözenek sıkılastırıcı tonık. ben coookk memnunumm
4-loreal pure zone:sıkılastırıyor anında hıssedılıyorrr peeling icin kullanılabılırrr.
5-avon vucut losyonu:elmalı kokusu hoş ama aman aman diyebilecegim bir ürün değil
6-Dove krem: gecelerı ellerimi nemlendirmek ıcın kullanıyorum memnunum:))
7-rosense gül suyu:makyajımı allık pudra falan bununla temızlıyorum cokkk memnunum cıldı ferahlatıyor:)
8-nivea young visage:gayet guzel peeling görevi yapıyor:))
9-rosense tonik: hakkını veriyor:)
10-avon skin so loft vucut nemlendirici:hafif pırıltıları var cokk hoşşş duruyorrrrr dogall bir pırıltı canlılık katıyorrr.
11-Nivea otobronz: kollarıma dogal bronzluk verdı ancak boyun bolgesınde dalga dalga ve turuncu yaptı o yuzden 1 kere kullandım sadece. kullanmadan once iyice kese olup ölü derinizi temızleyp kullanmanızı onerırım:))
12-loreal canlandırıcı tonık:kullanınca cıldın canlandıgı bellı oluyor gercekten..
Lancome magnifique parfümldukca kalıcı ve cook guzel bir kokusu var 175 liraydı
Dkny be delicious parfüm:Elma kokulu cok hos bir parfum 200 lira olması gerek
Alix avien eyeliner: 18 liraydı sanırsam.ben cok guzel eyeliner cekerım dıyen bırı rahatlıkla kullanabılır. ama ben 1 kere kullandım sadece fırcası cok kullanıslı degıl öylece duruyor
Golden rose dipliner:cok kullanıslı cok rahattt ben hic guzel cekemem yamuk yumuk yaparım ama ben bile gayet guzel kullanabılıyorum:)
Flormar eyeliner pen: hüsran....kesınlıkle cok kullanıssız sıyah falanda degıl rengını vermıyor gri gibi birşey
1-Avon süngerli göz kalemi: gayet hoşşş bir kalem bundanda vazgececegımı sanmıyorum.gözun ustune cekıp arkasındakı sungerle dagıtınca bugulu bakıslar elde edıyoruzz cok hoss ve pratikk
2-avon 2li göz kalemi: mavi göz kalemi arıyordum bunu alayım dedım iğrenc cıktı tam anlamıyla fiyasko pastel boya gibi! öylece duruyor
3-alix avien bronz kalem: gozlere cekılınce cok hos duruyor bıtınce tekrar alacagım
4-flormar ultra black eyeliner: aman aman bir ürün degıl ama ıdare eder..
5-flormar waterpoof eyeliner: pek kullanmadım 1 kere sürdüm rengını pek vermedı hosuma gıtmedı acıkcası ama kaş kalemi olarak kullanılabılır
6-avon açılıp kapanabilen(asansörlü)kalem: kömür karası gözler için!! cok bayılıyorum cok güzel ve kullanıslı ancak hemen akıyor tek eksisi
7-flormar kalem: hafif pırıltılı hafif buz mavisi gibi cok hos duruyor.
Gratisten aldıgım fondöten fırcam. mac fondöteni surmek ıcın fondötenden daha pahalı olan fırcalarını almaya gerk yok yanı:) gayet guzel verım alıyorum cok yumusak kullanıslı 15tl gibi birşey olması lazım. mac pro long wear fondöten icin bu fırcayı kllanıyorum.
bildigimiz watsons fondöten sungerleri:) fondötenı cok emıyor pek kullanmadım oyuzden
Son düzenleme: