Doğuma Hazırlık Melis'im odası, beşiği...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok tşk ederimmmmmmmm mutlu ettiniz beniii..
Bir bebişim eksik, o da sağ salim gelir inşallahhhh

çok güzel herşey
bebeğiniz sağlıcakla kullansın inşallah
ben de bu sepet beşikten istiyorum inşallah uygun fiyata bulabilirim :lepi:

Tek kelimeyle BAYILDIM:lepi:
çok güzel olmuş odasıalkisalkisalkis
helede o sepeti harika, çok güzel:asigim:

oda takımı bizimkinin aynısı.
çok şeker bi takım ve cok kullanışlı..
siz de iyi günlerde kullanın inş..

odası da beşiği de çok güzel canım sağlıkla kucağına alırsın kuzunu inşallahhh güzel başiğinde de sağlıkla uyusun büyüsün inşallahhhh:Saruboceq:

gerçekten çok cici iyi günlerde kullansın kızın inşallahhopuyorumnanaktan

Tşk ederimmmmmmm arkadaşlarrrr... Beşiğin fiyatını merak edeniniz olursa 290TL'ye aldım. ıçiyle cibinliğiyle birlikte. 8 taksitle.

yaaa bende bebek istiyorum yaa ama ben evli değilimki:KK43:(( evleneyim bi ilk işim çocuk yapmak olacak kaydirigubbakcemile3 allah analı babalı büyütsün canım çok güzel olmuş beşiğin.

çok zevkli çok şeker döşemişsiniz odayı.hayırlısıyla doğsun, güle güle kullansın..güzel günler geçirsin inş bu renkli odada.

tatlımm düzeltmeye çalıştım resimleri ama çok büyük oldu.. her şey çok güzel... sağlıkla sıhhatle kullanın inşaallah....

Son düzenleme:
Tşk ederimmmmmmm arkadaşlarrrr... Beşiğin fiyatını merak edeniniz olursa 290TL'ye aldım. İçiyle cibinliğiyle birlikte. 8 taksitle.

çok güzelmiş maşallah allah sağ salim kucaına almayı nasip etsin inş. bu arada nerden aldım benim bulunduğum şehirde yokta acaba netten filan bulabilirmiyim cnm

X