melikey'nin nişan resimleri :))

canım çok güzelsin..allah mutluluğunuzu bozmasın...pastada süper görünüyo wallaaaa...

Ne kadar cicisin sen öyle bayıldım.
Eniştemizde çok karizmatik birbirinizi tamamlamışsınız.
Allah tamamına erdirsin inşallah cnm
Sevgilerimle

Çok güzel olmuşsun cnm yaa maaşallah saçınla,makyajınla,kıyafetinle,güzelliğinle bütün olmuşsun..
Bir ÖMür boyu mutluluklar diliyorum...

canım çok güzel olmuşun saç rengine bayıldım küllü sarı mı ?boya mı röfle mi?bende düğüne boyatcam da saçımı ilk defa o yüzdn soruyorum :uhm: mutluluklar dilerim a.s.

canım benim saçım röfle,aman benden tavsiye sana ben saçlarımı yaptırırken saç tutumalarını kalın aldı ve rasgele yerlerden uçlarda daha yoğun,ayrıca poşete koduğu yere krepe yaptı,daha doğalduruyor canımhihoyyyt

canım pek yakışmışsınız.:1hug:.mutluluklar..darısı düğün fotolarına...

canım cok yakısmıssınız ALLAH tamamına erdırsın pısman etmesın ınsallah mutluluklar bır omur

canım mutluluklar cok yakısmıssınız enısteyle aranızda yas farkı varmı yoksa saclardan dolayımı bıraz daha olgun duruyo

melike tebrik ederim çok güzel olmuşsunyerimsenibennişanlın da çok karizmatik,birbirinize çok yakışıyorsunuz,bir ömür mutlu olursunuz inşallaha.s.
ben de nişan yerini merak ettim,nerde oldu acaba öğrenebilir miyim?
bi de saçlarını nerde yaptırdın?
düğün için seçtiğin mekanı çok beğendiğimi daha önce yazmıştım,umarım hayal ettiğinden de güzel bir düğün olur:Saruboceq:

sağol canım teşekkür ederim,nişanımı anadolu hisarında yaptım,kıyı emniyet müdürlüğünün boğaz kenarında bir restaurantı var orda yaptık,güzel bir yerdi,
saçlarımı bağdat caddedinde mos var orda yaptırdım,zaten maşa yaptılar,ama makyajları çok iyiydi.

sağol cevap verdiğin için...
düğünün bursada olacak ya,nişan da mı bursadaydı onu anlamamıştım
anodolu hisarını biliyorum çok güzel bi yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…