• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melike İpek Yalova. (Muhteşem Yüzyıl İsabella)

Biraz aile tarafından torpilli bir kız. (Babası eski bakanlardan)
Çirkin değil fakat bana itici gelen bir tarafı var.
Nedense oldum olası sevemedim bu kızı.

Son düzenleme:
İlk gördüğüm zaman beğenmiştim ama beyaz showa konuk olduğundan beri itici buluyorum.Dudağına estetik müdahale yaptırdığına yarım saate anlatmıştır herhalde beyaz show da.Ayrıca Türkan Şoraya benzediğini de hiç düşünmüyorum :19: Her kara kaşlı kara gözlü kadını Türkan Şoraya benzetmeseler olmaz yani.

Hyalüranik asit dolgusu varmış dudaklarında. Hiç belli değildi sankii :27:
Sesini titrete titrete konuşuyo normalde bile. Seksi olduğunumu sanıyo anlamıyorumki. :23:
Gözleri ciddi anlamda güzel ama makyajsız bilemiciim.:ssz:
Ayrıca Türkan Şorayla kıyaslayamam.

İlk gördüğüm zaman beğenmiştim ama beyaz showa konuk olduğundan beri itici buluyorum.Dudağına estetik müdahale yaptırdığına yarım saate anlatmıştır herhalde beyaz show da.Ayrıca Türkan Şoraya benzediğini de hiç düşünmüyorum :19: Her kara kaşlı kara gözlü kadını Türkan Şoraya benzetmeseler olmaz yani.

evet beyaz showda çok iticiydi. :19:
kasıntı bi tip.

Hyalüranik asit dolgusu varmış dudaklarında. Hiç belli değildi sankii :27:
Sesini titrete titrete konuşuyo normalde bile. Seksi olduğunumu sanıyo anlamıyorumki. :23:
Gözleri ciddi anlamda güzel ama makyajsız bilemiciim.:ssz:
Ayrıca Türkan Şorayla kıyaslayamam.

dudakları estetik olduğu halde ben çok yakıştırdım. :16: herkeste öyle güzel durmuyor.
gözleri çok güzel evet :69: ama bende türkan şorayla alakasız buluyorum.

çoook güzel bence. :69:
bir kadının gözü ve kaşı güzelse ortaya böyle birşey çıkıyor işte :16:

$melike ipek.webp$melike ipekk.webp$melike.webp$Melike-İpek-Yalova-Ayten-Alev.webp$melike-ipek-yalova-karadayı.webp

Saçları, kaşı, gözü pek bir güzel... babasından torpilli değil, bir balıkçıda arkadaşıyla balık yerken Muhteşem Yüzyıl yapımcılarından birileri bu kızı görmüş, beğenmiş ve böylece Muhteşem Yüzyıl'da yer almış...

rUnM8.jpg

WGRoi.jpg

zx1C0.jpg

Bazen güzel buluyorum bazende bulmuyorum bu kızı.

Saçını 2. fotoğraftaki gibi yaptığında güzel mesela.

Son düzenleme:
Kesinlikle güzel değil , iri gözleri hariç estetikli dudaklarını saymıyorum kofte kadar dudaklardan hoslanmıyorum da o yuzden fazla bısey yok hatunda..
Aa babasını ve babası sayesınde aldıgı egıtımı ve ımkanları saymazsak bısey yok..
Normal bir tip.hatta normalin altında boyu falan fazla kısa.

Koyu renk göz ve saçı kadınlara çok yakıştırıyorum ama bu bayanı hiç beğenmedim malesef:14:
Özellikle gözlerini beğenmedim ben gözleri makyajsız pörtlek gibi:53:

Back