Neymiş van depreminin altındaki gerçek herkes bilsinOlabilir neden olmasın Van depreminin altındaki gerçeği bilmeyenler inanmaz tabi ki ben her şeyi beklerim bu şer ittifaklarından.
neymiş o gerçekOlabilir neden olmasın Van depreminin altındaki gerçeği bilmeyenler inanmaz tabi ki ben her şeyi beklerim bu şer ittifaklarından.
haarp diye amerika yapımı ne olduğunu araştıranı enseledikleri. amerikada bulunan stadyum büyüklüğünde alana yayılmış bir cihaz var. araştırın lütfen.
Çanakkale'deki deprem sonrası bu haberi bekliyordum, bizde büyük bir deprem olacak çünkü, herkes bunu bal gibi biliyor, deprem kuşağında olan bir ülkeyiz ve 99'da yaşanan depremde neler olduğunu da gördük, e İstanbul desen şehrin tarihçesinde depremler mevcut, 1500 'lü yıllardaydı yanılmıyorsam, tam hatırlıyorsanız düzeltme yaparsınız, İstanbul'da çok büyük deprem olmuş, tsunami de olmuş diye hafızamda kaldı, binalar yıkılmış, o zaman da haarp mı vardı?o kadar gizli ki herkes biliyor.. evet çok kaliteli genlere sahip, huzur ve barış timsali bir ülkeyiz.. bize düşman olmayacaklar da kime olacaklar sende haklısın..
Çanakkale'deki deprem sonrası bu haberi bekliyordum, bizde büyük bir deprem olacak çünkü, herkes bunu bal gibi biliyor, deprem kuşağında olan bir ülkeyiz ve 99'da yaşanan depremde neler olduğunu da gördük, e İstanbul desen şehrin tarihçesinde depremler mevcut, 1500 'lü yıllardaydı yanılmıyorsam, tam hatırlıyorsanız düzeltme yaparsınız, İstanbul'da çok büyük deprem olmuş, tsunami de olmuş diye hafızamda kaldı, binalar yıkılmış, o zaman da haarp mı vardı?
İstanbul 200-250 yıllık periyotlarda çok büyük depremler yaşıyor, eh sanırım bu periyot şaşmazsa yakın gelecekte İstanbul depremi olacak, binalar yıkılacak, binalar çürüktü demeyiz biz, eleştirmeyi sevmeyiz.
Haarp'ın varlığını biliyorum uzun zamandır ama Çanakkale depreminin bu teknolojiyle yapılmadığını düşünüyorum, diğer mesajımda da belirttiğim gibi farz edelim haarpla yapılmış olsun, siz binalarınızı, yerleşim planlarınızı olası felaketlere göre düzenlerseniz 9 şiddetinde deprem oluşturulsa tek bir vatandaşın burnu bile kanamaz.bilinen haarpMune amerika dahil derin dış güçlerin elinde ne bilmediğimiz gizli silahlar olabilir.insanları kışkırttıkları alenen bilinen faaliyetleri.bunun harici tüm dünyanın düzenini mevsimleri yerlebir etme tehlikesi nedeni ile küçük bir alanda etki edebilecek planlı azar azar felaket tetikleyici aletler kullandıklarını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?