Melih Gökçek'e Twitter şoku!

O degil de melihle tayyipin kucak kucak fotosuna bakmayan kalmasin efsane ahahahaha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İbrahim Melih Gökçek ‏@06melihgokcek 4 sa.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE - MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

CECUM ‏@_Bilsay_ 4 sa.
Yav @06melihgokcek ilk defa doğru birşey yazdın onuda sen yazmadın.

Günün eğlencesi. Bir de yeni hesap açıp eski hesabına yazıyor dm'den şifremi verirseniz davacı olmam diye
Oh olmuş.

O degil de melihle tayyipin kucak kucak fotosuna bakmayan kalmasin efsane ahahahaha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy sorma görmeyen var mı o fotoyu yahu 23 nisan çocukları gibi oturmuş kucağına inmekte bilmiyor senelerdir ne rahatmış

Yarıldım ya twitter cevaplarına Twittersız Gökçek Gökçek değildir adam bunalıma girmiştir kesin atmasın kendini Atakule'den şimdi hesabımı verin yoksa atarım kendimi diye

Ayy bir de şikayet ederim diyor sonra da şartınız nedir diyor, şifreyi verin diyor koptum ya fazla alay ederse bu ülkenin genciyle böyle madara ederler adamı işte oyuncağı elinden alınmış çocuğa dönmüş yazık

Günün eğlencesi. Bir de yeni hesap açıp eski hesabına yazıyor dm'den şifremi verirseniz davacı olmam diye
Oh olmuş.

Az bile yapıyorlar az dalga geçmedi milletle oh olsun dediğin gibi hayır yani yazma bari iyice madara oldu yahu yalvarıyor şifremi verin şartınız nedir diye fidyeye bağlasalar bari. Bence en güzeli istifa etmesi hesabı için onu bile yapar mı yapar

Yalnız hackleyenler de çok yaratıcı insanlar. Tayyip'e şu tweeti atmışlar Melih'in hesabından ''SeNi İsTaNBuLuN BoGaZıNDa DeGiL,AnKaRa AyAzıNDa SeVDiM Başkanım @RT_Erdogan''

Ankara'yı sel bastığında böyle yaygara koparsaydı keşke

cidden çok yaratıcılar.
sayelerinde pazartesi sedromumu attım sabah sabah

Bir siyasetçinin twittera bu kadar bağlı olmasını anlayamıyorum.Yaş 16 değil arkadaş bu ne ya.Sonra madara ederler böyle çocuk gibi.

Erdoğan'da demiştir iyice zıvanadan çıktı Angara havası çarptı adamı kucağa oturttuk abarttı demiştir

Gitti paralar çöpe

Valla canım koruyan hali buysa korumasa demek ki evinden alacaklar Gökçek'i. Gitti ki be gitti vay bee bir twitter koruması için bunca para anladık şimdi senelerdir Ankara neden yüzüyor sel sularında paralar twittera. Twitter yasaklandı adam yine girdi yahuu yaşayamaz artık bağımlısı olmuş.

Aynen öyle bir psikoloğa yönlendirmek lazım Melih'i bu bağımlılık yüzünden

Geri almis hesabi sanirsin Canakkale Savasini kazanmis. Terorist saldiriya ugramis da hesap soracakmis. Ulen su twitterla ugrastigin kadar metroyla ugrassan isinle gucunle ugrassan insanlar senden bu kadar nefret etmezdi.

Geri almis hesabi sanirsin Canakkale Savasini kazanmis. Terorist saldiriya ugramis da hesap soracakmis. Ulen su twitterla ugrastigin kadar metroyla ugrassan isinle gucunle ugrassan insanlar senden bu kadar nefret etmezdi.

Adam ergenliğini doya doya yaşayamamış oradan laf atıyor filan işte tam ergen halleri küçücük çocuklarla laf yarışında. Bir de Angarayı adam etme yarışında görsek iyi olur ada yine kaptı koltuğu direkt twitter başka olayı yok bir metro bitiremiyor laf yetiştirmekten Angara'ya da denizi getirdi geçen yağmurlarda. heaabını geri almış aman sanki Ankara'yı fethetti ne mühim olay aman Twitte bir şey olmasında gerisi sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…