• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melih Gökçek'e Twitter şoku!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Twıtter'ın en renkli simalarından olan Melih Gökçek'in hesabı hacklendi...
$fft16_mf4500556.Jpeg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Twitter hesabı "Siber Ergenekon Tim" adlı grup tarafından hacklendi. Gökçek'in hesabından ise "EGO OTOBÜSLERİNİ BU Sabah İTİBARİ İLE BEDAVA YAPIYORUM LAN. İtiraf ediyorum fişkiyeyi ben kırdım..... Atatürk'e yapacağınız çirkin iftiralar ve küfürler karşılıksız kalacağınımı sandınız? Biz varken hiçbir yanlış cezasız kalmayacak." diye tweetler atıldı

Yeni hesap açtı
Varolan hesabı elegeçirilen Gökçek yeni bir twitter hesabı açarak buradan "Siber Ergenekon Tim" adlı gruba seslendi. Gökçek hesabının iade edilmemesi durumunda kendilerinden şikayetçi olmayacağını ifade etti. milliyet

$fft16_mf4500559.Jpeg

Son düzenleme:
Çirpinisa bak geri verin hesabımmmıı istiyorum töbe yarrabım:-)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy süperr yaa kızamadım valla fışkiyeyi ben kırdım günün esprisi. :9::9:

Peki Gökçek'in tavrına ne demeli hesabımı istiyorum banane banane verin hesabımı bak Erdoğan abime söylerim sizi haa döver o sizi :27::27::37::37:

Alper Terzioglunun da hacklemisler ve bi video yayinlayacaklarmis. Cok merak ediyorum. Cunku hakkinda hep kizlari yataga atmak icin kandirdigi iddialari falan vardi. Kendi kamerasindan alinmis goruntulermis. Meraktayim

:27::27::27: Keşke twitter ile uğraştıüı kadar makamının hakkını vererek de çalışsa uğraşsa.
Hey gidi Melih Gökçek... :51:

Hesabına girip baktım neler neler yazmışlar öyle:60::60::60::60::60::60::60:
Elinden oyuncağı alınmış çocuk gibidir şimdi:9::9::9::9:

İbrahim Melih Gökçek @06melihgokcek · 2 sa.
Twitter'ı yasaklayım deme istifayı basarım @RT_Erdogan

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kullanıcı Eylemleri
Takip et

İbrahim Melih Gökçek‏@06_Melih_Gokcek
@06melihgokcek NEDİR ŞARTIN?

23:55 - 22 Haz 2014

Tweet metni@06_Melih_Gokcek @06melihgokcek adlı kişiyi yanıtla

https://twitter.com/06_Melih_Gokcekhttps://twitter.com/06melihgokcek

Back