• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melih Gökçek: ‘Bana suikast yapabilirler’

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlere 15 gün kala “baronlar”ın ve dış güçlerin destek verdiği marjinal grupların sokaklara döküleceğini ve suikastlar düzenleneceğini iddia etti.
Gökçek, “Bu dönem kadar tehdit edildiğimiz bir dönem yok. Seçimlere 15 gün kala maalesef suikastler olacak. Hem Ak Parti’den hem de Ak Parti karşıtı kişilerin canına kastetmek suretiyle olayları yeniden tırmandırmak isteyecekler. Bana da suikast düzenleyebilirler” dedi. Gökçek, “Ama inanın çok önemli değil. Çünkü iki evladıma beş mektupla Türkiye’de karanlık bir düzen oluşturmaya çalışanların şifrelerini bıraktım” diye konuştu.

Uğur Mumcu örneği
Mektupların içeriğini açıklamayan Gökçek, şunları kaydetti:
“Eğer bana bir şey olursa hiç olmazsa ölüm işe yarasın. Bakın Uğur Mumcu’ya vasiyet bırakmadığı için onu öldüren karanlık güçleri çözemedik. Bakın ben 65 yaşındayım. Bu saatten sonra yaşasam ne olur yaşamasam ne olur. Benden alacak bir can var. Ama onlara yüz kat zararı dokunacak her şeyi beş mektupta yazdım. Sadece iki evladıma değil, üç kişiye daha bıraktım mektupları. Birini bulmalarına imkân, ihtimal yok. Ben öldükten sonra vasiyetim okunduğunda, Türkiye içinde ve dışında bu ülke üzerinde planları olanların oyunları dilden dile dolaşacak.”
Gökçek, Gezi olayları sırasında da, “Gezi’de başarılı olamayan güçlerin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ya da bakanlara suikast düzenleyerek, ortalığı kan gölüne çevireceklerini” ileri sürmüştü. milliyet

Bu adam hangi evrende yaşıyor bilmiyorum,benimkinde değil o kesin:27:
MHP nin seçim bürosu basılırken,Sarıgül ün başkanı olduğu belediye kalaşnikofla taranırken mağdur edebiyatı yapan hala AKP:31:

Son düzenleme:
bir şekilde milletin kafasını karıştırmak için uğraşıyorlar,ne yazık ki inanacak insanımız çok:50:

dün de Arınç cemaate sesleniyordu.biz varsak siz varsınız,biz gidersek siz de olmazsınız diye.yani oylarınızı bize verin ki siz de devam edebilesiniz:ssz:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlere 15 gün kala “baronlar”ın ve dış güçlerin destek verdiği marjinal grupların sokaklara döküleceğini ve suikastlar düzenleneceğini iddia etti.
Gökçek, “Bu dönem kadar tehdit edildiğimiz bir dönem yok. Seçimlere 15 gün kala maalesef suikastler olacak. Hem Ak Parti’den hem de Ak Parti karşıtı kişilerin canına kastetmek suretiyle olayları yeniden tırmandırmak isteyecekler. Bana da suikast düzenleyebilirler” dedi. Gökçek, “Ama inanın çok önemli değil. Çünkü iki evladıma beş mektupla Türkiye’de karanlık bir düzen oluşturmaya çalışanların şifrelerini bıraktım” diye konuştu.

Uğur Mumcu örneği
Mektupların içeriğini açıklamayan Gökçek, şunları kaydetti:
“Eğer bana bir şey olursa hiç olmazsa ölüm işe yarasın. Bakın Uğur Mumcu’ya vasiyet bırakmadığı için onu öldüren karanlık güçleri çözemedik. Bakın ben 65 yaşındayım. Bu saatten sonra yaşasam ne olur yaşamasam ne olur. Benden alacak bir can var. Ama onlara yüz kat zararı dokunacak her şeyi beş mektupta yazdım. Sadece iki evladıma değil, üç kişiye daha bıraktım mektupları. Birini bulmalarına imkân, ihtimal yok. Ben öldükten sonra vasiyetim okunduğunda, Türkiye içinde ve dışında bu ülke üzerinde planları olanların oyunları dilden dile dolaşacak.”
Gökçek, Gezi olayları sırasında da, “Gezi’de başarılı olamayan güçlerin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ya da bakanlara suikast düzenleyerek, ortalığı kan gölüne çevireceklerini” ileri sürmüştü. milliyet

şu kırmızıyla işaretlediğim yeri söyleyen adama sormazlar mı: kimin ne planı varsa deşifre et de hesaplarını dürelim demezler mi? kaldı ki hesap dürülecek adam aradığımız şu dönemde neden bilidiğin şeyleri söylemiyorsun demezler mi adama? o zaman benim anladığım şu; ben ölene kadar bu devran böyle gitsin,bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın.. sonrasında herkesin foyası çıksın, devran nasıl giderse gitsin.

Dün okuyunca kahkahayı bastım :)

Aba altından sopa göstermiş :) Hani filmlerde olur ya ölürsem o dosya/cd polise gider :)

Kendisi diyor ki; eğer secimi kaybedersem olacakları siz düşünün :)

Dün okuyunca kahkahayı bastım :)

Aba altından sopa göstermiş :) Hani filmlerde olur ya ölürsem o dosya/cd polise gider :)

Kendisi diyor ki; eğer secimi kaybedersem olacakları siz düşünün :)

kaybetme ihtimali var mı sence? ben çocuktum o vardı. ben büyüdüm hala orada.

Melih saçmalamış yine,sen bunu bırak fışkeyelerinle uğraş olurmu..

bir de bakanlığa yakın kaldırım taşlarının yenilenmesi var abla orayı atlama lütfen..
ayrıca bir de nereden geldiği belli olmayan liseli çocuklara burs olayı var..

yaa konu gerçek mi ben de başkalarından duydum manyak mı bunlar ne

Kazanır cünkü kendi oylarından ziyade ak partinin de oylarını alacak ama gecen gün sey okudum bu cemaat akp catısmasında safını belli etmediği ve ortacı davrandığı icin adaylıktan alınabilirmiş, yerine babacan aday olacakmış, o da bunu duyduktan sonra bu acıklamayı yaptı.

Ama mansur yavasın da epey oy potansiyeli var.

AOÇ tarafını görsen ipekcim talan etmişler resmen,içim acıdı görünce..
Ankara halkı uyansın artık,daha ne kadar katlanacaklar buna ..
Ama halka da müstahak bence,bu yapılanlara göz yuman kesim çok fazla..
Bir Ankaralı olarak,üzülüyorum maalesef :50::50:

Kazanır cünkü kendi oylarından ziyade ak partinin de oylarını alacak ama gecen gün sey okudum bu cemaat akp catısmasında safını belli etmediği ve ortacı davrandığı icin adaylıktan alınabilirmiş, yerine babacan aday olacakmış, o da bunu duyduktan sonra bu acıklamayı yaptı.

Ama mansur yavasın da epey oy potansiyeli var.

allala babacanı keser mi orası ya? ben yine de ihtimal vermiyorum..adam kök saldı oraya..kazık çakmazsa iyidir.

AOÇ tarafını görsen ipekcim talan etmişler resmen,içim acıdı görünce..
Ankara halkı uyansın artık,daha ne kadar katlanacaklar buna ..
Ama halka da müstahak bence,bu yapılanlara göz yuman kesim çok fazla..
Bir Ankaralı olarak,üzülüyorum maalesef :50::50:

Ankaraya bakınca kimse sevmiyor muhtelif kişileri ama oylar açıklanıyor. GOP, Çankaya gibi yerlerden AKP oyları çıkıyor. ne iş anlamıyorsun...

Siyasetin S si ile adının anılmasından haz etmediğim bir adam ve veciz sözleri .

Yok hepsi bir yana , demezler mi adama;

'' Senin elindeki o belgeler , bu ülkenin menfaati için mi ortaya dökülmeli yoksa böyle siyaseten sıkışılan dönemlerde ortaya atılmak için mi saklanmalı ? ''

Ayrıca bu tarz söylemler yoku var eder , aklı selim insan ve devlet erki ; duyum aldığında dile getirmez , bunun bir zil takıp duyurmadığı kalmış
:20:

Ankaraya bakınca kimse sevmiyor muhtelif kişileri ama oylar açıklanıyor. GOP, Çankaya gibi yerlerden AKP oyları çıkıyor. ne iş anlamıyorsun...

Gop yada çankaya'dan çıkan oylar oraya yakın semtlerin özellikle göç olan yerleri.
O semtlerde bu belediyeye bağlanıyor,oy almanın sebebi bu ipekcim..

Gop yada çankaya'dan çıkan oylar oraya yakın semtlerin özellikle göç olan yerleri.
O semtlerde bu belediyeye bağlanıyor,oy almanın sebebi bu ipekcim..

orası kesin de yani sonuçta çankaya belediyesi denilince geniş bir alan ele alınıyor. ama benim de tanıdığım olmak üzere ki sizin de vardır hatırı sayılır şahsiyetler gizli AKP hayranı çıkabiliyor.

ben anlamıyorum koltuk sahipleri sürekli sosyal medya da, hangi ara işlerini yapıyorlar acaba:27::27:

orası kesin de yani sonuçta çankaya belediyesi denilince geniş bir alan ele alınıyor. ama benim de tanıdığım olmak üzere ki sizin de vardır hatırı sayılır şahsiyetler gizli AKP hayranı çıkabiliyor.

Onu bilemeyiz tabiki,hiç tahmin etmem dediğin kişi bile hayranı çıkıyor dediğin gibi..
Çankaya'dan çok fazla oy çıkmaz melih'e..
Yenimahalle'de bile chp aldı oyları..

Back