Melih Gökçek, Ankara'ya boğaz getiriyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Ankara'ya boğaz geliyor
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın 2016 ve sonrası proje tanıtımında konuştu. Başkan Gökçek, Ankara'ya yapılacak projeleri açıkladı. Bunların arasında en ilginci ise Ankara'ya Boğaz'ın getirilmesi var...
Sitene Ekle
ankara-ya-bogaz-geliyor-6478717.Jpeg

Başkent Ankara'ya turizmden huzur ve güvenliğe, ulaşım rahatlığından yaşam koşullarındaki büyük değişime kadar pek çok konuda büyük kazanım sağlayacak projelerin tanıtım programıbugün gerçekleştirildi.

İŞTE O PROJELER

Başkent Ankara turizmine büyük ivme kazandıracak dünyanın en büyük temaparkı ANKAPARK başta olmak üzere; Ankara Boğazı ve viyadüğü, Cumhuriyet tarihinin en büyük mimari eserlerinden Kuzey Yıldızı Camisi ve Külliyesi, Ulus heykel civarı meydan düzenlemesi, şehrin dört bir tarafındaki kentsel dönüşüm çalışmaları, yeni ulaşım projeleri ve yeni ilçelere verilen büyük desteklere kadar onlarca değişik çalışmanın tüm ayrıntıları Başkan Gökçek tarafından anlatıldı.

fft16_mf6478736.Jpeg

BOĞAZ ÇALIŞMASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kentsel Dönüşüm Proje Toplantısı'nda Ankara için yapılacak projeleri anlattı. Gökçek, toplantıda bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu'na dönerek, "Sayın Başbakanım siz bana Ankara'ya 20 yıldır deniz getiremedin diyorsunuz ama ben boğaz getiriyorum, Ankara'ya boğazı önümüzdeki dönemde tamamlanacak ve üzerinde viyadükle geçiş sağlanacak" dedi.

3 YILDA BİTECEK

Gökçek Ankara Boğazı projesinin 3 yıl içinde tamamlanacağını duyurdu. Projeler arasında boğazın dışında Osmanlı Aile Yaşam Merkezi, Eryaman Stadı, Ankara Fuar ve Kongre Merkezi ile ilgili çalışmalar da var.
http://www.milliyet.com.tr/ankara-ya-bogaz-geliyor/ekonomi/detay/2174852/default.htm

mune hanım tikat ediyurum sen bizim başkanımızla çok uğraşıyorsun :KK4:

bi kere mamak tarafında doğal doğal denizler oluyor :-)

belki doğal seviyoz biz :rolleyes:

ayrıca tema park girişi 50 olacak diye duydum kabul etmiyorum başkanım 50 lira ne demek da 5 kişi gitsek yarı kalanı nı çantadamı sokcaz içeri:-)

Doğma büyüme ankaralıyım
İ.Melih Gökçek gerçekten çalışkan bir adam gayet iyi yapıyor işini
Birde eski Keçiören belediye başkanı vardı Turgut Altınok oda iyiydi

ayrıca tema park girişi 50 olacak diye duydum kabul etmiyorum başkanım 50 lira ne demek da 5 kişi gitsek yarı kalanı nı çantadamı sokcaz içeri:-)
Eeee benim için 2 siyasi kimlik çok mühim biri Kuzey Kore başkanı Kim, diğeri Melih başkan :KK14:
İkisine de sevgimi göstermezsem işlerim rast gitmez gibi geliyor, uğurlarım onlar benim:KK70:

Evet 50 tl ilk başta yuhhhh diyesim geldiysede muadillerini araştırdım min 80 dolar olduklarını görünce bi durdum

Eeee benim için 2 siyasi kimlik çok mühim biri Kuzey Kore başkanı Kim, diğeri Melih başkan :KK14:
İkisine de sevgimi göstermezsem işlerim rast gitmez gibi geliyor, uğurlarım onlar benim:KK70:

evet hiç bi konusunu kaçırmıyosun :KK16:takipteyim adım adım :-) kimde kimmiş bizim başkanımız bitane

Evet 50 tl ilk başta yuhhhh diyesim geldiysede muadillerini araştırdım min 80 dolar olduklarını görünce bi durdum

Hangi semtler ki canım oralar?
Ben hiç görmedim yaşadığım kesimlerinde

canım bu seneyi bilmiyorum ama mamakta samsun yoluna giderken arabalar yarıya kadar gömülmüştü haziranda ama nasıl yağmur yağmıştı tam ordan geçiyorduk çünkü

o yağmur izmire yağsa varya :-)

ooooooo deme 80 dolar mı ?:KK4: o değilde en azından ayağımız alışana kadar 25 falan olsunnn daaa:rolleyes:

Biraz fazla yağmur yağınca Ankaralılar ''Ankara'yı sel aldı bir yar sevdim el aldı'' türküsünü söylemiyor mu hakkaten. O zaman haberler yalan söylüyor.
Yalanlamak anlamında söylemedim ki ben
Hemen neden kötü niyetli algılayıp ters bir cevap verdiniz anlayamadım?
Hangi semtler diye sordum benim oturduğum yerde olmuyor gerçekten alt yapısı iyi durumda

yağmur yağınca zaten boğaz otomatik oluşuyor. ne gerek var böyle fantazilere melih.

evet hiç bi konusunu kaçırmıyosun :KK16:takipteyim adım adım :-) kimde kimmiş bizim başkanımız bitane

canım bu seneyi bilmiyorum ama mamakta samsun yoluna giderken arabalar yarıya kadar gömülmüştü haziranda ama nasıl yağmur yağmıştı tam ordan geçiyorduk çünkü

o yağmur izmire yağsa varya :-)

ooooooo deme 80 dolar mı ?:KK4: o değilde en azından ayağımız alışana kadar 25 falan olsunnn daaa:rolleyes:
Doğrudur tatlım mamak tarafına anca şehir dışına çıkarsam gidiyorum bende denk gelmemişim hiç
Öğrenci indirimi bari yapsalar onada razıyım:KK70:

Yalanlamak anlamında söylemedim ki ben
Hemen neden kötü niyetli algılayıp ters bir cevap verdiniz anlayamadım?
Hangi semtler diye sordum benim oturduğum yerde olmuyor gerçekten alt yapısı iyi durumda

Hangi semtte oturuyorsun?

Doğrudur tatlım mamak tarafına anca şehir dışına çıkarsam gidiyorum bende denk gelmemişim hiç
Öğrenci indirimi bari yapsalar onada razıyım:KK70:
bizim güzel mamaka anca şehir dışına çıkarken niye geliyosan :KK22:

bu arada bi açık adresimi vermediğim kaldı :KK70::KK70:

Doğma büyüme ankaralıyım
İ.Melih Gökçek gerçekten çalışkan bir adam gayet iyi yapıyor işini
Birde eski Keçiören belediye başkanı vardı Turgut Altınok oda iyiydi

He ya belediye secimlerinde ona verdiydik oyumuzu da kazanamadi zaar.

Back